سیاسی 09:48 - 25 دی 1403
نماینده مجلس می‌گوید برنامه سرنخ شبکه نسیم تاثیر به‌سزایی در رابطه با نقش پلیس و به نمایش گذاشتن خروجی‌های مثبت این تشکیلات داشته است.

شبکه نسیم با تولید برنامه «سرنخ» مظلومیت پلیس را به تصویر کشید

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - بهروز محبی نجم‌آبادی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برنامه سرنخ شبکه نسیم و تاثیرات اجتماعی آن در جامعه گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران همیشه به‌دنبال این بوده است که در مسیر حکمرانی‌اش، منافع عموم مردم حفظ شود و در سایه نظام مقتدر اسلامی مردم احساس امنیت کنند. در ۴۶ سالی که از عمر بابرکت نظام اسلامی و انقلاب مردم ایران گذشته است، این کار در حد معقول، مقبول و با ایثارگری صورت گرفته است.

محبی می‌گوید یکی از نهاد‌های تاثیرگذار در حفظ امنیت اجتماعی، فرماندهی انتظامی است و ضرورت دارد تا تلاش موثر این افراد زحمتکش رسانه‌ای شود، زیرا بازتاب این کار‌های ارزشمند، به‌نوعی هم آموزش و هم بیان واقعیت‌ها است و به مردم اعتماد افزون‌تری می‌دهد و این حس آرامش و امنیت خود به‌تنهایی موضوعی مهم و حیاتی است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: باید تصویر پلیس پیش چشم مردمی که به‌واسطه برخی تبلیغات معاندین و جریان‌های مغرض، آسیب دیده است، تلطیف شود و این کار بزرگ رسانه‌ها و مخصوصاً رسانه ملی است؛ از این‌رو باخبر شدم که برنامه سرنخ که تاکنون در چند فصل با حمایت شبکه نسیم پخش شده و می‌شود تاثیر به‌سزایی در رابطه با نقش و جایگاه پلیس و البته به نمایش گذاشتن خروجی‌های مثبت این تشکیلات داشته است. مردم هر کجا که کار خوب را ببینند و لمس کنند، قطعاً با آن تشکیلات همراه می‌شوند و چقدر زیباست که این همراهی، منطقی، عمیق و با احساسات پاک باشد.

محبی اظهار کرد: گاهی کار‌های خوبی در بخش‌های مختلف حاکمیتی انجام می‌شود، اما به‌واسطه نبود پوشش به‌موقع، مردم را اقناع نمی‌کند و همین موضوع کافی است تا بیشتر به نقش رسانه و تولیدات محتوایی توجه داشته باشیم.

نماینده مردم جغتای، جوین و سبزوار در مجلس گفت: آموزش و فرهنگ‌سازی همیشه به‌عنوان دو مولفه مهم مطرح بوده و هست و این رویه پایان‌پذیر نیست. گاهی با تولید برنامه‌هایی مثل سرنخ می‌بینیم که یک یا چند چالش بزرگ، کاهش جدی پیدا می‌کند، زیرا هم مردم آگاه‌تر شدند و هم بیشتر در جریان زحمات عزیزان فرماندهی انتظامی قرار گرفتند و این اطلاع از امور نهایتاً منتج به امنیت بیشتر اجتماعی شده و اعتماد عمومی را عمق می‌بخشد و تلاش‌های شبانه‌روزی فرماندهی انتظامی و پلیس قهرمان واقعاً شایسته تقدیر است و به‌عنوان یک خدمتگزار در مجلس از صداوسیما، تهیه‌کنندگان و اساساً رسانه‌ها می‌خواهم این‌چنین رویه‌ها را با قدرت ادامه دهند و با واقع‌نمایی و نشان‌دادن ابعاد محتلف این زحمات موثر، مردمی‌بودن پلیس جمهوری اسلامی را که واقعیتی انکارناپذیر است به تصویر بکشند البته ما نمایندگان و دولت محترم برای رسیدن به نقطه مطلوب باید به نیاز‌های مختلف تجهیزاتی و امنیتی این عزیزان هم ویژه توجه کنیم.


12140778
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حسن کاظمی قمی سفیر پیشین ایران در عراق در گفتگوی ویژه خبری درباره ابعاد جنگ 12 روزه نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله جنایتکارانه امروز رژیم صهیونیستی به مناطق بقاع شمالی، بعلبک و هرمل در لبنان را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی سپاه پاسداران گفت: برآورد دشمنان این بود که حتماً پیروز میدان خواهند بود و فکر نمی‌کردند مرحله درخواست آتش‌بس اتفاق بیفتد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز نگرانی شدید نسبت به درگیری‌های رخ داده در جنوب سوریه، حملات نظامی رژیم صهیونیستی علیه سوریه را محکوم‌کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان بر آمادگی ایران برای ارتقای مناسبات فی‌مابین با پاکستان در عرصه‌های اقتصادی و تجاری تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته براتی مکانیسم ماشه اکنون یکی از واقعیت‌های سیاست خارجه ما است. واقعیتی است که باید با چشمان باز و با دقت و کارشناسی شده آن را بررسی کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در دیدار با همتای روسی خود بر مسئولیت شورای امنیت سازمان ملل و همه دولت‌ها برای عمل به وظایف‌شان در صیانت از صلح و امنیت منطقه و جهان تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزینه‌های پیشنهادی خود در پاسخ به فعال شدن مکانیزم ماشه را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دستاورد‌های ارزشمند کشور در جنگ ۱۲ روزه به دلیل پیشرفت‌ها در صنعت موشکی بود تصریح کرد: در صنعت موشکی دست برتر را در جنگ ۱۲ روزه داشتیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ترکیب هیات رئیسه کمیسیون‌های مجلس دوازدهم در دومین سال فعالیت‌شان مشخص شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است