بین‌الملل 15:10 - 01 اسفند 1403
خانواده‌های اسرای صهیونیست ضمن هشدار به نخست وزیر خود خواستار ارائه توضیحات او درباره بستگان خود شدند.

هشدار خانواده اسرا به نتانیاهو درباره عواقب عدم شروع مرحله دوم توافق غزه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خانواده‌های اسرای صهیونیست امروز چهارشنبه به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم درباره عواقب آغاز نشدن مرحله دوم توافق غزه هشدار دادند و از او خواستند تا درباره سرنوشت بستگان خود توضیحات فوری ارائه کند.

این خانواده‌ها از طریق پلتفرم ایکس بیانیه‌ای صادر کرده و نوشتند: «با توجه به بن بست و عدم پیشرفت کافی برای اطمینان از ادامه معامله در فاز دوم، خانواده‌های اسرا از نخست وزیر خواسته‌اند تا در مورد تصمیمات مربوط به سرنوشت عزیزانشان توضیحاتی فوری ارائه کند.

آنها همچنین هشدار دادند که  شکست در شروع مرحله دوم به معنای خطری آشکار و ملموس برای ده‌ها اسیر زنده و توانایی بازیابی اجساد مردگان برای دفن در اراضی اشغالی است.  

مذاکرات مرحله دوم آتش بس قرار بود در شانزدهمین روز از مرحله اول آغاز شود، اما نتانیاهو در حالی که توافق به سی و دومین روز خود رسیده است، راه اندازی این مذاکرات را به تعویق انداخته و مانع ایجاد می‌کند.

گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم تروریستی اسرائیل روز سه شنبه اعلام کرد که مرحله دوم مذاکرات ظرف چند روز آینده آغاز خواهد شد. امروز نیز برخی از رسانه‌های صهیونیستی ادعا کردند که نتانیاهو با وزرای خود درباره شروع مذاکرات صحبت کرده است.

شایان ذکر است که بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، رژیم تروریستی اسرائیل با حمایت آمریکا در غزه نسل کشی کرد که طی آن بیش از ۱۶۰ هزار فلسطینی شهید و زخمی شدند درحالی که اکثر آنها کودک و زن بودند.

در همین راستا در ۲۱ نوامبر، دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق رژیم تروریستی اسرائیل را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت علیه فلسطینیان در غزه صادر کرد. این رژیم تروریستی برای چندین دهه سرزمین‌هایی را در فلسطین، سوریه و لبنان اشغال کرده است و از خروج از آنها و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شرقی در مرز‌های قبل از جنگ ۱۹۶۷ خودداری می‌کند.

منبع: آناتولی


12157905
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه، در واکنش تند به سیاست‌های اتحادیه اروپا اعلام کرد اروپا برای نجات از «مسیر اشتباهی» که جو بایدن آن را هدایت کرده، باید به دونالد ترامپ گوش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تونی بلر، نخست‌وزیر پیشین انگلیس، به دلیل مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی از فهرست اعضای اصلی «هیئت صلح» غزه در طرح پساجنگ دونالد ترامپ حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش با صدور بیانیه‌ای یورش نیرو‌های اسرائیل به محوطه آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد و خواستار بازگرداندن فوری این ملک به سازمان ملل و رعایت مصونیت آن شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه معاریو در گزارشی فاش کرد سارا نتانیاهو، همسر نخست‌وزیر اسرائیل، در تصمیم به برکناری رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) نقش کلیدی داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران فرانسه، آلمان و انگلیس در نشست اضطراری لندن با ولودیمیر زلنسکی، حمایت قاطع خود از اوکراین در
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد حماس پس از عقب‌نشینی اسرائیل از بخش‌هایی از غزه، به سرعت در حال احیای اقتدار خود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از زلزله شدید ۷.۶ ریشتری در شرق ژاپن، نیروگاه‌های هسته‌ای فوکوشیما و دو منطقه دیگر هیچ ناهنجاری گزارش نکرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات ساخت دیواری به طول تقریبی ۵۰۰ کیلومتر در امتداد مرز با اردن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد درونی اتحادیه اروپا، این بلوک در حال بررسی گزینه‌هایی برای تقویت نیرو‌های امنیت داخلی لبنان از طریق آموزش، مشاوره و احتمالاً تأمین تجهیزات است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است