بین‌الملل 22:36 - 19 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور مکزیک، اعلام کرد که این کشور به دلیل تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در نقشه گوگل، علیه این شرکت شکایت کرده است.

مکزیک از گوگل به دلیل تغییر نام خلیج مکزیک شکایت کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - کلودیا شینباوم، رئیس جمهور مکزیک روز جمعه اعلام کرد که این کشور از شرکت گوگل به دلیل تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در اپلیکیشن نقشه خود، شکایت کرده است.

شینباوم در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که شکایت ثبت شده است، اما زمان و مکان آن را مشخص نکرد.

قانونگذاران آمریکایی روز پنجشنبه به تغییر نام این قانون رأی دادند و فرمان اجرایی امضا شده توسط رئیس جمهور دونالد ترامپ در اولین هفته ریاست جمهوری خود در ژانویه را به قانون فدرال تبدیل کردند.

در ماه فوریه، شینباوم به گوگل، زیرمجموعه غول فناوری آلفابت، هشدار داد که در صورت عدم تغییر تصمیم این شرکت، اقدام قانونی را در نظر خواهد گرفت.

شینباوم در پاسخ به ترامپ، با اشاره به نقشه‌ای که قدمت آن به قبل از سال ۱۸۴۸، زمانی که آمریکا یک سوم خاک مکزیک را تصرف کرد، برمی‌گردد، به طعنه پیشنهاد داد که آمریکا را «آمریکای مکزیکی» بنامند.

شایان ذکر است که دو کشور همسایه در حال مذاکره برای کاهش تنش‌های ناشی از جنگ تجاری آغاز شده توسط ترامپ هستند که شامل اعلام مجموعه‌ای از تعرفه‌ها می‌شود که برخی از آنها مکزیک را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12187739
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی گزارش‌هایی مبنی بر حذف شرط عادی‌سازی روابط با عربستان از مذاکرات هسته‌ای آمریکا و ریاض، تل‌آویو خواستار تضمین‌های مشخص شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت انگلیس با هدف مختل کردن صادرات نفت روسیه، تحریم‌هایی علیه حدود ۱۰۰ کشتی ناوگان سایه مسکو اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور مکزیک، اعلام کرد که این کشور به دلیل تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در نقشه گوگل، علیه این شرکت شکایت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ در آستانه دور چهارم مذاکرات مدعی شد که ایران باید روند غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ در آستانه دور چهارم مذاکرات مدعی شد که ایران باید روند غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین تحریم‌هایی را علیه ۷۴ شرکت عمدتا روسی و چند شرکت از چین، ایران و ازبکستان به همراه ۵۸ فرد حقیقی اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل درپی شلیک موشک از یمن، ادعا کرد که این رژیم با قدرت پاسخ یمن را خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش بلومبرگ، آسیا شاهد افزایش تقاضا برای مشتقات غیردلاری است و به دلیل تنش‌های تجاری درخواست برای ارز‌های جایگزین شتاب گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن پست رژه نظامی مسکو با حضور پوتین و روسای جهانی را نشانه‌ای از ناکامی غرب در منزوی کردن روسیه و قدرت‌نمایی رئیس‌جمهور این کشور دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بن گویر خواستار توقف کمک‌های بشردوستانه به غزه شد و آزادی اسرای صهیونیستی را شرط ادامه آن دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است