بین‌الملل 19:32 - 30 بهمن 1403
رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی گفت که دیدار روز سه شنبه روسیه و آمریکا در ریاض برای کی‌یف غافلگیرکننده بوده و آنها از طریق رسانه ها متوجه شدند.

زلنسکی؛ اوکراین از مذاکرات روسیه و آمریکا در عربستان سعودی تعجب کرد

باشگاه خبرنگارن جوان؛ مهدی سیف تبریزی - ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین  گفت که دولتش  از نشست روسیه و آمریکا که در عربستان سعودی در  روز سه‌شنبه نیز برگزار شد، غافلگیر شد، زیرا مقامات اوکراینی نه از سوی مجاری دیپلماتیک بلکه از طریق رسانه‌ها در جریان مذاکرات هیئت‌های روسی و آمریکایی قرار گرفتند.

زلنسکی در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک در آنکارا پایتخت ترکیه در کنار رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه گفت: "دیدار روسیه و آمریکا (در ریاض پایتخت عربستان سعودی) برای ما غافلگیرکننده بود. ما در این مورد از رسانه‌ها مطلع شدیم.

زلنسکی با اشاره به روابط دوجانبه تاکید کرد که روابط ترکیه و اوکراین مانند همیشه در سطح بالایی قرار دارد و از رئیس جمهور و مردم ترکیه به خاطر این امر تشکر کرد.

وی همچنین تاکید کرد که ترکیه در بحبوحه جنگ جاری که نزدیک به سه سال پیش آغاز شده، موضع بسیار اصولی در مورد تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین اتخاذ کرده و در همین رابطه آنکارا آزادسازی سربازان و غیرنظامیان اوکراینی را تسهیل کرده است.

منبع : اوکراین اینفو


12157481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام آمریکایی به رویترز خبر داد که وزیر ارتش آمریکا در ابوظبی با مقامات روس درخصوص طرح صلح ترامپ برای جنگ اوکراین دیدار و گفت‌و‌گو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ به مشاورانش اعلام کرده که قصد دارد به طور مستقیم با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنای استرالیا، سیاستمدار افراطی راست‌گرا را به دلیل پوشیدن برقع به مجلس تعلیق کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از ترور رئیس ستاد حزب‌الله در حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت، ارتش اسرائیل نگران واکنش مشترک حزب‌الله از شمال و انصارالله از جنوب است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی ترور فرمانده ارشد حزب‌الله در بیروت، ارتش رژیم صهیونیستی با برقراری آماده‌باش گسترده در مرز‌های شمالی، به ارزیابی سطح آمادگی نیرو‌ها پرداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه با تاکید بر اینکه روسیه «تهدید اصلی» برای کشور‌های اروپایی است، خواستار اعطای تضمین‌های امنیتی به اوکراین شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محاکمه نتانیاهو افشاگر تبانی سیستماتیک و خطرناک بین قدرت و رسانه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در سایه حمله به جنوب لبنان عمداً باعث ایجاد اختلال در سیگنال‌های جی‌پی‌اس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر حمص در مرکز سوریه، یک روز پس از حملات مسلحانه اعضای عشیره بنی خالد به چندین محله، دچار اضطراب و سردرگمی جمعی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید با توجیه حمله اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان که به شهادت یک فرمانده ارشد حزب‌الله انجامید، ادعای واشنگتن درباره «حق دفاع اسرائیل از خود» را تکرار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است