بین‌الملل 19:32 - 30 بهمن 1403
رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی گفت که دیدار روز سه شنبه روسیه و آمریکا در ریاض برای کی‌یف غافلگیرکننده بوده و آنها از طریق رسانه ها متوجه شدند.

زلنسکی؛ اوکراین از مذاکرات روسیه و آمریکا در عربستان سعودی تعجب کرد

باشگاه خبرنگارن جوان؛ مهدی سیف تبریزی - ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین  گفت که دولتش  از نشست روسیه و آمریکا که در عربستان سعودی در  روز سه‌شنبه نیز برگزار شد، غافلگیر شد، زیرا مقامات اوکراینی نه از سوی مجاری دیپلماتیک بلکه از طریق رسانه‌ها در جریان مذاکرات هیئت‌های روسی و آمریکایی قرار گرفتند.

زلنسکی در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک در آنکارا پایتخت ترکیه در کنار رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه گفت: "دیدار روسیه و آمریکا (در ریاض پایتخت عربستان سعودی) برای ما غافلگیرکننده بود. ما در این مورد از رسانه‌ها مطلع شدیم.

زلنسکی با اشاره به روابط دوجانبه تاکید کرد که روابط ترکیه و اوکراین مانند همیشه در سطح بالایی قرار دارد و از رئیس جمهور و مردم ترکیه به خاطر این امر تشکر کرد.

وی همچنین تاکید کرد که ترکیه در بحبوحه جنگ جاری که نزدیک به سه سال پیش آغاز شده، موضع بسیار اصولی در مورد تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین اتخاذ کرده و در همین رابطه آنکارا آزادسازی سربازان و غیرنظامیان اوکراینی را تسهیل کرده است.

منبع : اوکراین اینفو


12157481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتشار پیامی در تلگرام، حمله پهپادی به منطقه خرسون را که دستکم ۲۴ کشته و ۵۰ زخمی بر جای گذاشت، محکوم کرد و متهمان اصلی آن را حامیان مالی غربی اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده‌اند که ارزیابی سیا نشان می‌دهد اوکراین حمله‌ای به اقامتگاه مورد استفاده ولادیمیر پوتین انجام نداده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده، کلیسای قرن نوزدهمی فوندلکرک در آمستردام را ویران کرد، در حالی که هلند شاهد خشونت «بی‌سابقه» علیه پلیس و خدمات اضطراری در شب سال نو بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین می‌گوید دو سامانه جدید دفاع هوایی پاتریوت را مستقر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت پستی لاپُست فرانسه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری گسترده قرار گرفته که دسترسی به تمام سیستم‌های اطلاعاتی، از جمله وب‌سایت رسمی و خدمات ردیابی مرسولات را غیرممکن کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی از بررسی مقدمات بازگشایی گذرگاه رفح بین غزه و مصر پس از بازگشت نتانیاهو از آمریکا خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان زمین‌شناسی آمریکا از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر در نزدیکی یاکوتات آلاسکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شب سال نو، چندین منطقه روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار گرفتند که منجر به آتش‌سوزی در تأسیسات نفتی و کشته شدن عده ای شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال گذشته میلادی با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، دستکم ۱۰۶ نفر را کشته که ۷۴ تن از آنان از نیرو‌های وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس سوئیس از وقوع انفجار در کافه‌ای در منطقه اسکی لوکس کران مونتانا خبر داد که چندین کشته و مجروح بر جای گذاشته است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است