بین‌الملل 20:47 - 20 مرداد 1403
رئیس شورای عالی سیاسی یمن «احمد غالب ناصر الرهوی» را مأمور به تشکیل کابینه جدید کرد.

«احمد غالب الرهوی» مأمور تشکیل کابینه جدید یمن شد

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن امروز شنبه رسما «احمد غالب ناصر الرهوی» را مأمور به تشکیل کابینه جدید یمن (مستقر در صنعاء) کرد.

به گزارش المسیره، المشاط همچنین «عبدالعزیز بن حبتور» نخست وزیر دولت نجات ملی یمن را که مهرماه سال گذشته از ریاست دولت متبوعش برکنار شد، به عضویت شورای عالی سیاسی یمن درآورد.

شورای عالی سیاسی یمن مهرماه سال گذشته، پس از برکناری دولت صنعاء به ریاست عبدالعزیز بن حبتور، اعلام کرد: «ما از نقش دولت بن حبتور در گذشته با وجود موانع و مشکلات در دوره حملات و تهاجم، محاصره و منابع محدود تمجید می‌کنیم.»

منبع: ایسنا


12081600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد هفت فرد مرتبط با نیکلاس مادورو و همسرش را به اتهام حمایت از دولت ونزوئلا و نقش ادعایی در قاچاق مواد مخدر تحریم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت شبکه الجزیره در مطلبی به ۵ نکته از کنفرانس مطبوعاتی پایان سال «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۷۰ هنرمند برجسته بلژیکی با محکوم کردن استاندارد‌های دوگانه اروپا، خواستار تحریم مسابقات یورویژن ۲۰۲۶ و اخراج اسرائیل به دلیل نسل‌کشی در غزه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های صهیونیستی فاش کردند که نبرد‌های غزه، لبنان و سوریه تا زمان دیدار نتانیاهو و ترامپ در فلوریدا در وضعیت «انجماد» قرار گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وقوع طوفان در امارات باعث لغو ده‌ها پرواز و آب‌گرفتگی کامل معابر در دبی و شارجه شد و خاطره سیل ویرانگر سال گذشته را در این کشور زنده کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افرادی با هدف برجسته‌کردن گرانی مواد غذایی در کانادا، در پوشش بابانوئل وارد یک فروشگاه شده و هزاران دلار خوراکی را به سرقت بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیدا شدن پهپاد «اورلان-۱۰» روسیه در خاک ترکیه، نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی این کشور را برای بررسی احتمال نقض حریم هوایی به حالت آماده‌باش درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد سازمان ملل برای طبقه‌بندی امنیت غذایی گفت که سه ماه پس از آتش‌بس، غزه از شرایط قحطی خارج شده، اما امکان بازگشت آن وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اروپا با انتقاد از تردید کشور‌های اروپایی در مصادره دارایی‌های روسیه، انفعال در تأمین مالی اوکراین را بازی در زمین کرملین دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر جریان حکمت ملی عراق با توصیف تحولات منطقه به «زلزله ژئوپلیتیک»، بر لزوم بی‌طرفی هوشمندانه بغداد تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است