اقتصادی 00:00 - 29 فروردین 1404
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین مالی برای تحقق سرمایه‌گذاری در صنعت پالایش را ضروری دانست.

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدصادق عظیمی‌فر در سومین نشست کمیته سرمایه‌گذاری و تأمین مالی این شرکت با اشاره به ظرفیت‌های توسعه‌ای این صنعت در سال ۱۴۰۴ گفت: تحقق اهداف مندرج در ماده ۴۵ قانون برنامه هفتم، یکی از ابزار‌های مؤثر در توسعه ظرفیت‌های پالایشی کشور است.

وی افزود: پروژه‌های جدید پالایشی، ارتقا کیفی فرآورده‌های پالایشگاه‌ها و توسعه زیرساخت‌ها از جمله گسترش خطوط لوله و ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت و توزیع فرآورده‌ها، حوزه‌هایی هستند که ظرفیت بالایی برای جذب سرمایه دارند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر آمادگی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای همکاری با بخش خصوصی اظهار کرد: در تلاش هستیم با ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرشمار، مسیر را برای حضور فعال سرمایه‌گذاران هموار کنیم، اجرای این پروژه‌ها نه تنها سبب ارتقا امنیت انرژی کشور می‌شود، بلکه نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی ایفا می‌کند.

عظیمی‌فر خاطر نشان کرد: این شرکت از هرگونه سیاستی که منجر به ارتقا ظرفیت‌های تولید، اصلاح ساختار مصرف، افزایش بهره‌وری و صیانت از سرمایه‌گذاری‌ها در صنعت پالایش شود، پشتیبانی می‌کند و این رویکرد در تمامی برنامه‌های آتی شرکت لحاظ می‌شود.

ورود جدی پالایش و پخش به سال سرمایه‌گذاری با معرفی فرصت‌های جدید

شهلا لونی، مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این نشست با اشاره به سال سرمایه‌گذاری و برگزاری نشست فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت نفت اظهار کرد: در این نشست‌ها، بر تعیین اقدامات اولویت‌دار برای اجرا در سال ۱۴۰۴ تأکید شد. 

وی افزود: معرفی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری با بهره‌گیری از مشوق‌ها و ظرفیت‌های قانونی مندرج در برنامه هفتم توسعه و قوانین بودجه سنواتی، در دستور کار قرار دارد.

گزارشی از اقدامات انجام شده برای پیگیری مصوبات نشست‌های پیشین در این نشست ارائه شد و اعضای کمیته با اشاره به ضرورت تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با محوریت «سرمایه‌گذاری مردمی و رشد تولید»، بر این نکته تأکید کردند که صنعت پالایش و پخش برای تحقق اهداف کلان در حوزه افزایش ظرفیت تولید، به‌روزرسانی فناوری و کاهش تلفات انرژی، نیازمند طراحی مدل‌های جذاب و اعتمادساز برای مشارکت مردم و فعالان اقتصادی است.


12179747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت:عدم رعایت عدالت درباره خودرو‌های نو شماری داخلی در طرح سه نرخی شدن بنزین مطرح شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در ۷ ماهه امسال درآمد‌های مالیاتی ۵.۵ برابر درآمد‌های نفتی بوده‌است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با پیش‌بینی کاهش فراگیر دما در نقاط مختلف کشور در اواخر هفته جاری، خواستار آماده‌باش کامل مدیران عامل شرکت‌های گاز استانی در این ارتباط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از فردا چهارشنبه شاهد کاهش دمای هوا در شهر‌های شمالی خواهیم بود و پایان هفته هم جوی آرام در بسیاری از مناطق کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان ایران و ارمنستان بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:بر اساس قانون بودجه امسال صورت‌حساب کاغذی مؤدیان از ابتدای دی ماه دیگر اعتبار مالیاتی ندارد. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهران از کشف بیش از ۷ هزار انشعاب غیرمجاز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای مرکز آمار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ۹.۷ درصد، «شیر پاستوریزه» با ۶.۲ درصد و «خامه پاستوریزه» با ۵.۶ درصد است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است