سیاسی 16:18 - 29 دی 1400
معاون اول رییس جمهور :
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر لزوم اصلاح قانون دفاع محیط بانان،تصریح کرد که باید برای محافظت از طبیعت و محیط بان این قانون دقیق‌تر شود. نمی‌شود متخلفی حین تخلف کشته شود و محیط بانی که از خود و طبیعت دفاع کرده قربانی شود.

نباید محیط بانی که از خود و طبیعت دفاع کرده قربانی شود

به گزارش ایسنا محمد مخبر در مراسم روز ملی هوای پاک با اشاره به اهمیت فرابخشی مسئله محیط زیست خاطرنشان کرد: محیط زیست یک بخش نیست. محیط زیست اساس حیات است و بی توجهی به آن ظلمی عامی و است‌. امروز روز هوای پاک است و دولت مصمم است گام‌های بلندی برای رفع این مشکل بردارد و در این راستا تصمیمات خوبی گرفته شده است . حل معضل آلودگی هوا زمانبر است، اما با همت عمومی می‌توان آن را حل کرد.



آحاد مردم از محیط زیست مراقبت کنند

وی ضمن تاکید بر نقش مردم گفت: آحاد مردم باید به حد توان از محیط زیست مراقبت کنند. این مشکل به تنهایی و با تلاش دولت و مجلس و دستگاه های حاکمیتی حل نمی‌شود و پایه اصلی خود مردم هستند.

وی ادامه داد: دو نقش اصلی مردم رعایت و نظارت است. نظارت باید هم بر حکومت و دستگاه‌های نظارتی باشد و هم بر خود مردم.



جان انسان‌ها و محیط زیست قابل معامله نیست

 مخبر با اشاره به ارزش بالای کار محیط بانان افزود: در دوران جنگ منطقه حفاظت مشخص بود اما در زمان فعلی میدان جنگ با موانع حیات محیط زیست کل کشور است.لذا نمی‌شود کار محیط بانان را قیمت گذاری کرد.

وی با تاکید بر لزوم اصلاح قانون دفاع محیط بانان گفت:  قانون دفاع از محیطبانان کافی نیست و باید برای محافظت از طبیعت و محیط بان این قانون دقیق تر شود. نمی‌شود متخلفی حین تخلف کشته شود و محیط بانی که از خود و طبیعت دفاع کرده قربانی شود.

مخبر درپایان ضمن اشاره به سختگیری مثبت سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در بحث محیط زیست هیج دستگاهی نباید بی توجهی کند. سازمان با سختگیری خود باعث حفاظت از جان انسان و محیط زیست می‌شود. جان انسان‌ها و محیط زیست قابل معامله نیست.

وی همچنین با اشاره به اقدامات مثبت در کنترل آلودگی هوا گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد آلودگی هوا مربوط به منابع متحرک است، می‌توان این مشکل را حل کرد. همچنین ما باید برای حل این موضوع از امکانات دولت الکترونیک نیز استفاده کنیم.

انتهای پیام


11417688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی و وزیر امور خارجه نروژ، طی تماس تلفنی ضمن بررسی روابط دوجانبه، در مورد آخرین تحولات منطقه غرب آسیا متعاقب تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران بحث و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دومین شب از مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) همزمان با شب هشتم ماه محرم امشب (پنجشنبه شب) در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی توان دفاعی کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی توان دفاعی کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران گفت: به رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌های دیپلماسی همچنان باز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران گفت: به رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌های دیپلماسی همچنان باز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اعلام کرد که پیام‌رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور برخی فرماندهان حماس نقش داشته و مکان‌یابی شهید هنیه به همین روش انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا تصریح کرد که واشنگتن باید پیش از هر چیز، پایبندی واقعی خود به مسیر دیپلماتیک را اثبات کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته فرخنده‌پور در عملیات وعده صادق ۳ قدرت‌نمایی بی‌بدیل سپاه و پاسداران نیرو‌های مسلح ارتش و پدافند خود را در دنیا به نمایش گذاشتیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری با آژانس ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است