بین‌الملل 15:31 - 28 تیر 1403
حدود ۷۰ درصد آمریکایی‌ها معتقدند که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا باید از رقابت‌های ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کند.  

حدود ۷۰ درصد آمریکایی‌ها خواهان کناره‌گیری بایدن هستند

بر اساس نظرسنجی عمومی انجام شده توسط مرکز تحقیقات NORC، حدود ۷۰ درصد آمریکایی‌ها معتقدند که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا باید به مبارزات انتخاباتی خود پایان دهد و به حزب دموکرات اجازه دهد تا نامزد دیگری را برای رقابت ریاست جمهوری معرفی کند.

۷۳ درصد از پاسخ دهندگان جمهوری خواه و ۶۵ درصد از دموکرات‌ها این دیدگاه را دارند. فقط ۲۸ درصد از پاسخ دهندگان معتقدند بایدن باید به کارزار انتخاباتی خود ادامه دهد.

پیشتر مشخص شد که بایدن به ویروس کرونا مبتلا شده است. این سومین بار است که «پیرترین رئیس‌جمهور آمریکا» به کووید-۱۹ مبتلا می‌شود. همزمان، پولیتیکو گزارش داد که اعضای حزب دموکرات معتقدند که این سیاستمدار در نامناسب‌ترین زمان بیمار شده است. یک منبع در این حزب تاکید کرد که بیماری رهبر آمریکا به همه یادآوری می‌کند که او چند سال دارد.

پس از عملکرد فاجعه بار بایدن در مناظره اول بین او و ترامپ، فشار‌ها از حزب دموکرات بر روی او برای کناره گیری از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری که در نوامبر آینده (آبان ماه) برگزار خواهد شد، افزایش یافته است.

تلاش‌های دموکرات‌ها برای متقاعد کردن جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای کناره‌گیری از نامزدی خود از انتخابات ریاست‌جمهوری به‌طور خصوصی، با وجود اینکه کمتر درخواست‌های آشکاری برای کنار گذاشتن او وجود دارد، ادامه دارد.

درخواست‌ها برای جستجوی فوری یک نامزد جدید دموکرات پس از مناظره انتخاباتی آغاز شد، زمانی که بایدن با رخوت، سردرگمی و عدم تمرکز حضار را شوکه کرد، که بسیاری آن را نشانه‌ای از افول سالخورده رئیس دولت ۸۱ ساله می‌دانستند.

اکنون سیاستمداران و روزنامه نگاران می‌گویند که دموکرات‌ها ممکن است از معرفی بایدن خودداری کنند. او در عین حال می‌گوید که قصد دارد در رقابت باقی بماند و تا آخر پیش برود و می‌گوید کاندیدایی بهتر از او وجود ندارد.

مترجم: اعظم پورکند


12074149
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ژاپن با امتناع از محکوم کردن حمله آمریکا به ونزوئلا و ربودن مادورو، با ادعای «بازگشت دموکراسی»، عملا از قلدری واشنگتن حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی نشست فوق‌العاده نتانیاهو با کابینه امنیتی، ارتش اسرائیل با ادعای احتمال حملات موشکی مستقیم ایران، وارد وضعیت هشدار حداکثری شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی مقاومت عراق با مقدس خواندن سلاح خود، هرگونه گفت‌و‌گو با دولت درباره خلع سلاح را به خروج کامل اشغالگران مشروط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کلمبیا بمباران ونزوئلا توسط آمریکا و ربودن مادورو را جنایتی فراتر از جنایات هیتلر و نتانیاهو خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود سفر فرمانده قسد به دمشق و دیدار با دولت الجولانی، این نشست بدون هیچ نتیجه‌ای درخصوص ادغام قسد به نیرو‌های نظامی پایان یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه چین با محکوم کردن ربودن مادورو توسط آمریکا، اعلام کرد پکن نقش واشنگتن به عنوان پلیس خودخوانده را به رسمیت نمی‌شناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از نظر ایران، تقویت نقش آفرینی آمریکا در آسیای مرکزی، نفوذ امن و مهم ژئوپلیتیکی تهران در این منطقه را کاهش خواهد داد و احتمال حذف ایران از کریدور‌های ترانزیتی با فشار ترامپ افزایش می‌یابد. افزایش وزن بازیگران رقیب در مرز‌های شمالی ایران نتج...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بازداشت مادورو توسط آمریکا، یک روزنامه آمریکایی هشدار داد که این اقدام، اوکراین را به ضعیف‌ترین موقعیت تاریخی خود کشانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنچه امروز در بیابان‌های غرب عراق رخ می‌دهد، بیش از آن‌که یک «خروج راهبردی» به معنای پایان اشغال باشد، یک «بازآرایی تاکتیکی» هوشمندانه است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ مدعی شد که واشنگتن حاکم فعلی ونزوئلا است و هشدار داد هرگونه نافرمانی از آمریکا، بهایی سنگین‌تر برای کاراکاس خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است