سیاسی 17:12 - 24 مرداد 1403
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ۳۹ نفر از دارندگان مدال‌های جهانی، المپیک و پارالمپیک، بدون برگزاری آزمون و خارج از نشر آگهی به صورت پیمانی جذب و استخدام دولت شدند.

استخدام مدال‌آوران جهانی، المپیک و پارالمپیک در دولت

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: مطابق قانون این فرصت برای مدال‌آوران المپیک ۲۰۲۴ هم وجود دارد و می‌توانند با استفاده از این ظرفیت و طی فرایند‌های جذب، به استخدام پیمانی دستگاه‌های اجرایی کشور درآیند. 

لطیفی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به حل مسئله اشتغال قهرمانان در دیدار با اعضای پارالمپیکی ایران، گفت: دولت در این راستا از ظرفیت قانونی استفاده کرده است. قهرمانان ورزشی در صورت داشتن یکی از عناوین قهرمانی که در جدول شرایط احراز شغل «مربی ورزش» آمده است، می‌توانند در این شغل با مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر استخدام شوند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اینکه تایید مقام قهرمانان ورزشی مشمولان و معرفی به دستگاه‌های اجرایی بر عهده وزارت ورزش و جوانان است، گفت: قهرمانان بازی‌های المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول، دوم و سوم بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی در رشته‌های ورزشی تحت پوشش کمیته بین‌المللی المپیک حسب مورد در رشته‌های فردی و گروهی و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهانی فوتبال، بسکتبال و والیبال و همچنین یکی از فرزندان قهرمانان بازی‌های پارالمپیک شامل نفر اول در رشته‌های فردی و تمامی نفرات در رشته‌های گروهی می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.


12082956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است