سیاسی 17:12 - 24 مرداد 1403
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ۳۹ نفر از دارندگان مدال‌های جهانی، المپیک و پارالمپیک، بدون برگزاری آزمون و خارج از نشر آگهی به صورت پیمانی جذب و استخدام دولت شدند.

استخدام مدال‌آوران جهانی، المپیک و پارالمپیک در دولت

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: مطابق قانون این فرصت برای مدال‌آوران المپیک ۲۰۲۴ هم وجود دارد و می‌توانند با استفاده از این ظرفیت و طی فرایند‌های جذب، به استخدام پیمانی دستگاه‌های اجرایی کشور درآیند. 

لطیفی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به حل مسئله اشتغال قهرمانان در دیدار با اعضای پارالمپیکی ایران، گفت: دولت در این راستا از ظرفیت قانونی استفاده کرده است. قهرمانان ورزشی در صورت داشتن یکی از عناوین قهرمانی که در جدول شرایط احراز شغل «مربی ورزش» آمده است، می‌توانند در این شغل با مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر استخدام شوند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اینکه تایید مقام قهرمانان ورزشی مشمولان و معرفی به دستگاه‌های اجرایی بر عهده وزارت ورزش و جوانان است، گفت: قهرمانان بازی‌های المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول، دوم و سوم بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی در رشته‌های ورزشی تحت پوشش کمیته بین‌المللی المپیک حسب مورد در رشته‌های فردی و گروهی و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهانی فوتبال، بسکتبال و والیبال و همچنین یکی از فرزندان قهرمانان بازی‌های پارالمپیک شامل نفر اول در رشته‌های فردی و تمامی نفرات در رشته‌های گروهی می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.


12082956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با اجرای تحقیق و تفحص از سامانه‌های مدیریت گذرگاه داده‌های کشور و مقابله با عناصر و ابزار‌های حاکمیت گریز فیلترشکن‌ها موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه آزاد اروند از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس از پاسخ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قانع شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی می‌گوید اقدامات انجام شده در حوزه سلامت دو بخش اورژانس، بحران‌ها، جنگ و حوادث غیرمترقبه و بخش شاخص‌های روزمره قابل دفاع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس و ترور «هیثم علی طباطبایی» فرمانده ارشد حزب‌الله پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر جایگاه مهم پاکستان در منطقه گفت: همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد در حوزه‌های مختلف به آرامش و صلح در منطقه کمک می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس درباره جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کرد صراحتا می‌گویم این وضعیت قابل تداوم نیست و صبر حد و مرزی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای مجلس درخواست تصویب تحقیق و تفحص از عملکرد سامانه‌های مدیریت گذرگاه داده‌های کشور و مقابله با ابزار‌های حاکمیت‌گریز (فیلترشکن‌ها) است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس می‌گوید اعمال دهک‌بندی در وام‌های دانشجویی برای توزیع عادلانه ثروت و کمک‌ به دانشجویان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به فرانسه در هفته جاری خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است