بین‌الملل 12:24 - 06 خرداد 1402
نوجوان سیاه‌پوست غیرمسلح آمریکایی که برای کمک پلیس را به خانه‌اش فراخوانده بود، از ناحیه قفسه سینه هدف اصابت گلوله یکی از نیروهای پلیس قرار گرفت.

تامین امنیت به سبک پلیس آمریکا؛ خالی کردن گلوله در سینه نوجوان 11 ساله

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «آدرین موری» ۱۱ ساله شنبه ۲۰ مه (۳۰ اردیبهشت) با پلیس در خانه‌اش در «ایندیانوولا» ایالت می‌سی‌سی‌پی تماس گرفت اما مامور پلیس به جای تامین امنیت او و خانواده‌اش، به این نوجوان سیاه‌پوست در ناحیه قفسه سینه تیراندازی کرد. 

این پسربچه در حال بهبود است اما خانواده او خواستار پاسخگویی و اخراج این مامور پلیس هستند. به گفته وکیل خانوادگی آن‌ها، آدرین که به خواست مادرش که مردی او را تهدید کرده و وارد خانه‌اش شده بود، با پلیس تماس گرفت، غیرمسلح بود و از دستورات مامور پلیس پیروی می‌کرد؛ اما پلیس وضعیت را تشدید کرد و آدرین را به شدت زخمی کرد. 

«ناکالا موری» مادر این نوجوان گفته پسرش شانس آورده ه زنده مانده اما متوجه نشد چرا مامور پلیس به او شلیک کرد. او در تجمع در اعتراض به اقدام پلیس در حین گریه گفت: بدترین لحظه زندگی‌ام بود و حس می‌کنم برای هیچ کس مهم نیست. این فرزند من است.

او خواستار انتشار تصاویر دوربین لباس پلیس در حین حادثه شد و از این که مامور خاطی به مرخصی با حقوق فرستاده شده شکایت کرد. وی گفت: ما خواستار عدالت هستیم. یک پسر سیاه‌پوست ۱۱ ساله در شهر ایندیانوولا در فاصله کمی از مرگ قرار داشت. هیچ کار اشتباهی نکرده بود و همه چیز درست بود. 

 

این اولین بار نیست که اخبار رفتار خشن پلیس آمریکا با مظنونان رسانه‌ای می‌شود و بارها بسیاری از آن‌ها به همین دلیل جان خود را در وضعیت اسفباری از دست داده‌اند.

چندی پیش رسانه‌های آمریکایی از کشته شدن یک معلم سیاه‌پوست به دلیل شوک‌های الکتریکی وارده توسط پلیس لس آنجلس خبر دادند. این قتل با وجود خشم زیادی که برانگیخت و کم از قتل فجیع جورج فلوید نداشت، با سکوت و بایکوت خبری عجیبی در بین رسانه‌های جریان اصلی و سیاستمداران دموکرات آمریکایی که به دلیل تفاوت ظاهری مواضعشان با جمهوری‌خواهان ادعای حقوق بشری بیشتری دارند، همراه شد. 

قتل جورج فلوید سیاه‌پوست آمریکایی در مه ۲۰۲۰ در شهر مینیاپولیس آمریکا به دلیل فشار روی گردن، سر و صدای زیادی در سراسر ایالات متحده به راه انداخت و به اعتراضات سراسری در بسیاری از نقاط جهان منجر شد. 

پایان پیام/م


11900915
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» پسر رئیس جمهور آمریکا در ضمن حضورش در دادگاهی در ایالت «دلاوِر» اتهامات علیه خود مبنی بر خرید و نگهداری غیرقانونی اسلحه را رد کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» ۱۴ کشته و زخمی در حادثه کامیون حامل نظامیان آمریکایی
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یکی از ژنرال‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفت که ارتش این رژیم باید این واقعیت را درک کند که موشک‌های نقطه‌زن حزب‌الله، تهدید راهبردی بسیار بزرگی است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یکی ز ژنرالهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفت که ارتش این رژیم باید این واقعیت را درک کند که موشکهای نقطه‌زن حزب الله، تهدید راهبردی بسیار بزرگی است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» دولت انگلیس در گزارش محرمانه‌ای که پکن آن را رد می‌کند ادعا کرده بروز حادثه برای یک زیردریایی هسته‌ای چین به کشته شدن ۵۵ سرنشین آن منجر شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یک مقام وزارت دفاع آمریکا به دلیل گرداندن حلقه مبارزه سگ‌ها دستگیر و متهم شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با امیر قطر، از نقش این کشور برای میانجیگری در توافق تبادل زندانیان میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا قدردانی کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با امیر قطر، از نقش این کشور برای میانجیگری در توافق تبادل زندانیان میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا قدردانی کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی طول نخواهد کشید، تأکید کرد که این رژیم به دنبال یک جنگ مذهبی است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق تأکید کرد تنها کسی که مسئول حمایت از مرزهای عراق با همسایگان به شمار می‌رود، نیروهای امنیتی مخصوصا نیروهای مرزبانی هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است