بین‌الملل 19:08 - 29 آبان 1402
طبق اعلام آفریقای جنوبی، سران کشورهای بریکس فردا سه‌شنبه نشست مجازی اضطراری برای بحث درباره وضعیت در غرب آسیا از جمله نوار غزه برگزار می‌کنند.

دعوت از ایران برای شرکت در نشست بریکس درباره غزه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دفتر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد سران کشورهای عضو بریکس فردا سه‌شنبه ۲۱ نوامبر کنفرانس ویدئویی اضطراری برای بحث درباره وضعیت در خاورمیانه از جمله نوار غزه برگزار می‌کنند. 

به گزارش خبرگزاری «تاس» به نقل از بیانیه آفریقای جنوبی که اکنون ریاست دوره‌ای بریکس را برعهده دارد، انتظار می‌رود ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در این کنفرانس شرکت کند. کاخ کرملین هم در بیانیه‌ای تایید کرد پوتین سه‌شنبه در نشست مجازی گروه بریکس درباره غزه شرکت خواهد کرد. 

طبق این بیانیه، رهبران کشورهای بریکس--برزیل، روسیه، هند و چین--برای نشست مجازی اضطراری [تحت ریاست آفریقای جنوبی] گرد هم خواهند آمد، و از رهبران کشورهای [جدید] بریکس--عربستان سعودی، آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران و امارات دعوت می‌کنند.

فردا پس از سخنان افتتاحیه «سیریل رامافوزا» رئیس‌جمهوری آفریقای جنوبی، قرار است نمایندگان اعضای بریکس و کشورهای دعوت شده از طرف کشورهای خود درباره بحران انسانی جاری در غزه سخنرانی کنند.

به نوشته تاس، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل هم در این نشست شرکت خواهد کرد و قرار است شرکت‌کنندگان در این رویداد بیانیه مشترکی صادر کنند.

پایان پیام/ 


12008867
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» شهردار کی‌یف: زلنسکی درباره جنگ اوکراین به مردم دروغ می‌گوید
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یک کارشناس نظامی در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت که سرویس‌های اطلاعاتی 5 کشور غربی در اتاق عملیات تل‌آویو مشارکت دارند اما تا کنون شکست خورده‌اند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در مصاحبه‌ای با تاکید بر دروغ‌گویی آمریکا گفت که واشنگتن از همان روز نخست در تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رئیس صهیونیست‌ها روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای گفت جنگ در غزه فقط جنگ بین اسرائیل و حماس نیست بلکه جنگی برای نجات تمدن غرب است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت که هدف ارتش این رژیم دست یافتن به رهبر جنبش حماس در نوار غزه است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» منابع لبنانی از شهادت یکی از نیروهای ارتش این کشور در حمله رژیم صهیونیستی خبر دادند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» منابع خبری گزارش دادند در نشست برگزار شده میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی با خانواده اُسرا در غزه، هرج و مرج روی داده و خانواده اُسرا این نشست را ترک کرده‌اند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» ارتش اسرائیل معتقد است حماس با کمک گرفتن از جاسوس‌های داخلی اقدام به طراحی نقشه‌هایی جزئی و دقیق از پایگاه‌های نظامی اسرائیل کرده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» شاه اردن درباره وخیم‌تر شدن اوضاع نوار غزه و پیآمدهای آن در نتیجه تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه هشدار داد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» بر اساس داده‌های مربوط به خشونت‌های مسلحانه در آمریکا، در سال ۲۰۲۳ تعداد تیراندازی‌های کور در ایالات متحده از سال 2006 بالاترین رکورد را ثبت کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است