بین‌الملل 20:24 - 01 مرداد 1403
معاون رئیس‌جمهور آمریکا در نخستین اظهارات عمومی خود پس از کناره‌گیری «جو بایدن» از رقابت‌های انتخاباتی تنها به ستایش دستاورد‌های دولت بایدن پرداخت.

هریس: دستاورد‌های رئیس‌جمهور بایدن، بی‌سابقه است

«کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی عمومی خود پس از کناره‌گیری «جو بایدن» از رقابت‌های انتخاباتی، به تمجید از دستاورد‌های بایدن پرداخت و او را چهره‌ای بی‌سابقه در تاریخ سیاستمداران ایالات متحده دانست.

هریس به ابتلای بایدن به ویروس کرونا اشاره کرد و با بیان اینکه او در حال طی‌کردن دوره‌های درمانی خود است، گفت: «بایدن بسیار مشتاق است که فعالیت‌های خود را از سر گیرد.»

او در این سخنرانی که در جمع قهرمانان ورزشی ایالات متحده در کاخ سفید برگزار شد، گفت: «میراث جو بایدن در سه سال گذشته در تاریخ مدرن بی‌سابقه است. دستاورد‌های او در تنها یک دوره ریاست‌جمهوری، از تقریباً تمام رؤسای جمهوری که ۲ دوره در قدرت بودند، بیشتر است.»

هریس در این سخنرانی که نخستین اظهارات عمومی وی پس از اعلام کناره‌گیری بایدن بود، به انتخابات و احتمال نامزدی خود اشاره‌ای نکرد و در عوض به ستایش دوران ریاست‌جمهوری بایدن پرداخت.

بایدن که در پی عملکرد ضعیف خود در مناظره انتخاباتی با «دونالد ترامپ» و همچنین اشتباهات کلامی فراوان در سخنرانی‌های عمومی با بحران محبوبیت مواجه شده بود، بالاخره در شامگاه یکشنبه به درخواست چهره‌های مختلف حزب دموکرات برای خروج از رقابت‌های انتخاباتی پاسخ داد و کناره‌گیری خود از دور رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ را اعلام کرد.

او با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعلام کناره‌گیری خود از رقابت‌ها، حمایت تمام‌عیار خود از کامالا هریس را اعلام کرد و او را بهترین گزینه حزب دموکرات برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی دانست.

منبع: ایسنا


12075434
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم ونزوئلا در تظاهراتی خواستار بازگشت رئیس جمهور کشورشان شدند که توسط آمریکا ربوده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است