سیاسی 22:50 - 25 فروردین 1400
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای اعلام کرد که ایران مقدمات آغاز غنی‌سازی ۶۰ درصدی را تکمیل کرده است.

آژانس اتمی: ایران تقریبا مقدمات آغاز غنی‌سازی ۶۰ درصدی را تکمیل کرده است

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: آژانس امروز تایید کرد که ایران تقریبا مقدمات آغاز تولید UF6 غنی‌سازی‌شده تا سقف ۶۰ درصد را در نیروگاه غنی‌سازی نطنز تکمیل کرده است.

بامداد یکشنبه حادثه‌ای در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز (مجتمع غنی‌سازی شهید احمدی روشن) رخ داد که بنا به شواهد و قرائن به احتمال زیاد رژیم صهیونیستی در آن دست داشته است.

در پی این حادثه، سید عباس عراقچی از آغاز غنی سازی ۶۰ درصد اورانیوم در کشور خبر داد و در نامه‌ای به رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که ایران غنی سازی ۶۰ درصدی را آغاز می‌کند.

عراقچی همچنین اعلام کرد: یک‌هزار سانتریفیوژ دیگر با ۵۰ درصد ظرفیت بیشتر به ماشین‌های موجود در نطنز، علاوه بر جایگزینی ماشین‌های صدمه دیده، اضافه می‌شود.

انتهای پیام


11026238
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده و توافقات صورت‌گرفته با سازمان اداری و استخدامی کشور، حذف واسطه‌های نیروی شرکتی در دستگاه‌های دولتی در دستور کار قرار گرفته و امید است تا پایان سال جاری به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلام ایران در مصاحبه با برنامه «مع موسی الفرعی» در مورد اینکه اگر طرف آمریکایی آمادگی خود را برای یک توافق عادلانه و متوازن، مبتنی بر منافع متقابل نشان دهد توضیحانی بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، به وی ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با همسر رضا امیرخانی، تأکید شد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دعاگوی سلامتی و بهبود وی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سرلشکر عبداللهی در نشست مشترک با اعضای این کمیسیون تاکید کرد که در صورت هرگونه تعرض علیه کشور، پاسخ جمهوری اسلامی ایران قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از آغاز رزمایش مشترک ضدتروریستی سازمان همکاری شانگهای با حضور چندین هیات عالیرتبه از کشور‌های عضو این سازمان و به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بر فعال‌سازی بخش خصوصی استان‌ها در کشورها، به ویژه چین، تأکید کرد و افزود: فعالیت این بخش باید با همکاری استانداران و سفارتخانه ایران در چین تسهیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نباید در‌ها را بر روی اساتید و دانشجویان ایرانی برای حضور در کنفرانس‌ها و مجامع دانشگاهی بین‌المللی ببندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ما توانستیم اولین ناوشکن تولید ایران را به نام جماران طراحی و تولید کنیم که نمادی از خودکفایی و پیشرفت صنعتی کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است