سیاسی 06:00 - 27 فروردین 1403
عمویی گفت: اسرائیل متوجه شد که توانمندی نظامی ایران بسیار بیشتر از اقدامی است که در بامداد روز ۲۶ فروردین صورت گرفت.

توان نظامی ایران بسیار بیشتر از حمله بامداد ۲۶ فروردین به اسرائیل است

ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره حمله ایران به اسرائیل گفت: امنیت هر کشوری با ایجاد بازدارندگی تقویت می‌شود.

وی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری کشورمان در سوریه ضمن اینکه یک دفاع مشروع از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران را انجام داد اقدامی در جهت احیای بازدارندگی و تعیین خطوط قرمز در تعیین مواجهه با رژیم صهیونیستی را صورت داد.

نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: اگر ایران به جنایت اسرائیل پاسخ نمی‌داد ممکن بود یک خطای محاسباتی در رژیم صهیونیستی تقویت شود و آن خطا این بود که ایران در مقابل تعرض به سرداران و سرزمین خود اهمال می‌کند و این موضوع حتما آسیب بیشتری برای منافع مردم داشت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: اقدام بامداد روز ۲۶ فروردین نیرو‌های مسلح کشورمان در شلیک پهپاد و موشک به دو پایگاه رژیم صهیونیستی در جولان و منطقه نقب و پایگاه هوایی نواتیم نشان داد که رژیم صهیونیستی علی‌رغم ادعا‌هایی که در داشتن سامانه‌های پیشرفته پدافند هوایی می‌کرد در مواجهه با توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران ناکام است و این امر می‌تواند تعیین معادله جدید بازدارندگی باشد.

وی افزود: حمله به سرزمین‌های اشغالی گام مهمی برای تامین امنیت ملی بود و حتما دشمنان ایران را به محاسبات چندباره برای مقابله با مردم ایران وادار خواهد کرد.

عمویی در پاسخ به اظهارات سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه ۹۹ درصد از شلیک‌هایی که به سمت این رژیم شده را منهدم کردیم، گفت: مردم دنیا به صورت زنده تصاویر اصابت پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی را دیددند و ادعای رژیم اشغالگر قدس قرین به صحت نیست، اما بخشی از این ادعا‌ها برای این است که رژیم صهیونیستی با تلاش برای کوچک‌نمایی اقدام جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد خود را وادار به واکنش نبیند و مجبور نباشد در حضور دنیا مجددا به ایران واکنشی نشان دهد، چون متوجه شد توانمندی ایران بسیار بیشتر از اقدامی است که در بامداد روز ۲۶ فروردین صورت گرفت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: اجماعی علیه ایران وجود نخواهد داشت البته اجماع واقعی باید وقتی صورت می‌گرفت که برخلاف حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد مرکز دیپلماتیک ایران مورد حمله قرار گرفت. کسانی که این حمله را محکوم نکردند حتما طرح ادعا‌های مجدد درباره واکنش ایران را نخواهند داشت، چون اقدام ایران مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و یک دفاع مشروع بود لذا محکومیت‌های بین‌المللی رژیم صهیونیستی در خصوص حمله به کنسولگری ایران در سوریه مشروعیت بین‌المللی به حمله ایران به رژیم صهیونیستی در بامداد ۲۶ فروردین را داد.

وی گفت: همه دنیا باید بدانند که تنش در منطقه ما وقتی کنترل می‌شود که صهیونیست‌ها حملات و بمباران‌ها علیه مردم غزه را کاهش و به اشغاگری را پایان دهد و دست از جنایت علیه مردم فلسطین بردارد، اما تا موقعی که این حملات و اشغالگری وجود دارد مقاومت مردم فلسطین مشروع است و گروه‌های مقاومت در کنار ملت فلسطین هستند.


12047373
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار غلامشاهی گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق موفق شدند یک کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق را که قصد خروج از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، توقیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان سعودی استقبال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد: غنی‌سازی صفر، ضرب‌الاجل و اجبار حتی اگر در پوشش واژگان دیپلماتیک عرضه شوند، مذاکره محسوب نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از تایید «لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی گفت: جهان شاهد بود ما در حال مذاکره بودیم که ایالات متحده تصمیم گرفت به روی مردم ما آتش بگشاید و دیپلماسی را تارومار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است، زیرا در این صورت جامعه در مواجهه با شبهات و هجمه‌های فرهنگی تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت همواره تعامل، تقویت همگرایی و انسجام ملی و پرهیز از تقابل و تنش بوده است، تصریح کرد: تمرکز بر ارائه واقعیت‌ها می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران درباره مسائل اقتصادی کشور تاکید کرد که نشستی خبری برگزار خواهیم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است