بین‌الملل 21:23 - 29 آبان 1402
سخنگوی نظامی گردانهای عزالدین القسام عملیاتهای سه روز گذشته علیه نظامیان صهیونیست را شرح داد و گفت که در جریان آن، چهارده اسرائیلی کشته شده‌اند.

هلاکت 14 نظامی اسرائیلی در حملات نیروهای القسام

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ابوعبیده سخنگوی نظامی گردانهای عزالدین القسام –شاخه نظامی حماس- خبر داد که طی سه روز اخیر، نیروهای این جنبش، ۶۰ خودروی نظامی صهیونیست را هدف قرار دادند و موفق شدند شماری از نظامیان اسرائیلی را از پای درآورند.

وی با اشاره به اینکه درگیریهای شدیدی در محورهای مختلف نوار غزه با دشمن صهیونیستی در جریان است، گفت که شنبه هفته جاری، نیروهای القسام، یک نفربر صهیونیست را هدف قرار دادند که در پی آن، سه نظامی اسرائیلی کشته شدند.

سخنگوی القسام با بیان اینکه نیروهای مقاومت همچنین هفت نظامی صهیونیست دیگر را از پای درآوردند، تصریح کرد: رفتارهای دیوانه‌وار دشمن نشان می‌دهد که به پیروزی اطمینان ندارد.

وی همچنین از حملات ترکیبی نیروهای القسام به نظامیان اسرائیلی در بیمارستان «الرنتیسی» خبر داد که در جریان آن، یک تانک و یک نفربر منهدم شد و چهار سرباز اسرائیلی هم کشته شدند.

زاهر جبارین مسئول دفتر شهدا، مجروحان و اسرا در جنبش حماس هم امشب خبر داد که رژیم صهیونیستی تا کنون، درباره آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند.

جبارین با بیان اینکه حماس، چارچوب کلی را برای اجرای هر گونه توافقی درباره آتش‌بس  تعیین کرده‌ است، تأکید کرد که این توافق باید به صورت کامل اجرایی شود.

وی همچنین به شبکه المیادین خبر داد که تا به امروز، رژیم صهیونیستی ۱۳ بار تعهدات خود به میانجیها را زیر پا گذاشته است.

شبکه سی ان ان هم ساعاتی پیش از ادامه مذاکرات فشرده برای حصول توافق آتش بس در غزه خبر داد و گزارش کرد: نویس توافقی که پیشنهاد شده و روی میز مذاکره قرار دارد آزادی زندانیان اسرائیلی در دست حماس را در ازای آتش بس ۴ یا ۵ روزه مطرح کرده است.

سی ان ان در ادامه افزود: هنوز توافقی انجام نشده اما متن توافق به مدت 4 هفته است که بین طرفین در حال رفت و برگشت است. مذاکره کنندگان از کشورهای مختلف از جمله مقامات ارشد دولت جو بایدن برای اولین بار از زمان شروع جنگ درباره پیشرفتها برای حصول توافق ابراز خوشبینی کرده‌اند.

به گفته منابع آگاه، اختلافات در زمینه موضوعات اصلی در حال حل شدن است و در حالی امکان این وجود دارد که مذاکرات کامل شکست بخورد اما احتمال توافق طی چند روز آینده نیز وجود دارد.

پایان پیام/

 


12008892
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه سوریه، برای لغو کامل تحریم‌ها این هفته با قانونگذاران آمریکایی در واشنگتن دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان و پاکستان روز چهارشنبه در جریان سفر نخست‌وزیر شهباز شریف به ریاض، یک توافقنامه دفاعی راهبردی مشترک امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و عربستان این هفته بزرگترین رزمایش ضد سامانه‌های هوایی بدون سرنشین (UAS) برگزار شده در خاورمیانه را به پایان رساندند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون اولین گزارش رسمی در مورد معماری سپر موشکی گنبد طلایی را دریافت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برجسته‌ترین محقق سازمان ملل امیدوار است مقامات اسرائیل به دلیل جنایات در غزه تحت تعقیب کیفری قرار گیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در پی ترور چارلی کرک، جنبش ضد فاشیستی آنتیفا را به عنوان یک «سازمان تروریستی» هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مسئول نیویورک تایمز هشدار داد ترامپ در حال اجرای «راهکار ضد مطبوعاتی» است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای امنیت سازمان ملل، مواضع کشورهای مختلف در برابر طالبان از اختلافات عمیق حکایت داشت؛آمریکا با اشاره به بازداشت اتباع خود و عدم مبارزه جدی با تروریسم، بر غیرقابل اعتماد بودن طالبان تأکید کرد، درحالی که روسیه خواستار تعامل بدون فش...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتراض بی‌سابقه به رئیس جدید شاباک، نه‌تنها نشانه‌ای از شکاف‌های داخلی در ساختار امنیتی رژیم است، بلکه هشداری جدی برای آینده‌ای پرتلاطم است که در آن، سیاست‌های نتانیاهو و متحدانش، با مقاومت جهانی و انسانی رو‌به‌رو می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با شعار صلح آمد، اما میراث او برای آمریکا چیزی جز جنگ و آشوب در جهان نبود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است