اقتصادی 13:50 - 01 اسفند 1403
طبق اعلام ایران‌خودرو قرعه‌کشی چهارمین دوره از عرضه محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو روز شنبه چهارم اسفند ماه، برگزار می‌شود.

قرعه‌کشی چهارمین دوره عرضه محصولات ایران‌خودرو ۴ اسفند برگزار می‌شود

چهارمین دوره از فروش از طریق سایت فروش گروه صنعتی ایران‌خودرو و تحت شرایط اولویت‌بندی، از ۱۷ بهمن ماه با آغاز امکان وکالتی کردن حساب متقاضیان عادی به‌نام ایران‌خودرو و بلوکه کردن وجه ٣٠٠ میلیون تومانی در این حساب آغاز شد.

پس از آن، در بازه زمانی ۲۱ بهمن ماه لغایت پایان روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ماه، این فرصت وجود داشت تا متقاضیان سه طرح (عادی مادران و دارندگان خودرو‌های فرسوده) دو اولویت از بین محولات عرضه شده در این دور از فروش محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو را انتخاب کنند.

در این طرح فروش محصولات ایران‌خودرو، سورن‌پلاس XU ۷ P، پژو ۲۰۷دستی TU ۵ در تیپ‌های مختلف، راناپلاس، تارادستی، تارا اتوماتیک، هایما اس۷پرو و دناپلاس اتوماتیک به صورت فوق‌العاده و موعد تحویل ۹۰ روزه و محصولات دناپلاس دستی با موتور EF ۷ P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورن‌پلاس XU ۷ P، تارادستی و تارا اتوماتیک به صورت پیش‌فروش با موعد تحویل چهار تا ۱۱ ماه عرضه شد.

با پایان یافتن مهلت ثبت‌نام، طبق اعلام گروه مراسم، قرعه‌کشی این دوره و اولویت‌بندی متقضیان به صورت مستقیم در ساعت ۱۰ صبح روز شنبه (چهارم اسفند ماه) در حضور نهاد‌های نظارتی برگزار خواهد شد.

همچنین مراسم در ساعت مقرر از طریق سایت ایران‌خودرو به نشانی ikco.ir و همچنین صفحه این شرکت در آپارات به نشانی ikco_ir پخش خواهد شد. پس از پایان ثبت‌نام و بررسی اطلاعات منتخبان، نتایج قرعه‌کشی توسط این گروه خودروسازی، اطلاع‌رسانی و پیامک برای منتخبان ارسال خواهد شد.

قابل ذکر است که با پایان یافتن مهلت ثبت درخواست خودرویی در روز سه‌شنبه، از صبح روز پنجشنبه (دوم اسفند ماه) وجوه بلوکه شده مشتریان آزاد و قابل برداشت خواهد بود.

منبع: ایسنا


12157849
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» برداشت گندم در استان های جنوبی کشور از ابتدای سال 1404 آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید شکر به یک میلیون و ۷۰۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» ترکیه طی دهه های 1980 و 1990 با نرخ های تورم بسیار بالا مواجه بود. در برخی سال ها تورم بیش از 100 درصد ثبت شد و ارزش پول ملی به شدت کاهش یافت، به طوری که قیمت کالاها بصورت میلیون ها و میلیاردها لیر محاسبه می شد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس مرکز بازرسی و مقابله با فرارمالیاتی با بیان اینکه فاز اول حسابرسی سیستمی برای تعداد مشخصی از تراکنش ها آغاز شده است گفت: در فاز اول و فازهای بعدی، به گونه ای خواهد بود که شناسایی تراکنش های بانکی مشکوک به فعالیت درآمدی تشخیص داده می شو...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر نظارت بر طرح‌های آبرسانی و فاضلاب روستایی در خصوص طرح جهاد آبرسانی نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، بر اساس آمارها، حجم انباشت برف در یخچال‌های ایران در طول یک دهه اخیر حدود ۳۰ درصد کاهش یافته و میزان تولید برف در کشور نیز در طول دهه نود ۲۰ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل انجمن کارفرمایی شرکت‌های تولیدی گفت:با توجه به شعار سال، بازنگری در قوانین جذب سرمایه‌گذاری خارجی ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصاد مسکن از حذف بخش عمده از سوداگران و دلالان از طریق سامانه املاک و اسکان خبر داد و گفت: در صورت همکاری دستگاه‌ها برای اتصال به سامانه املاک و اسکان می‌توان برای بهبود وضعیت بازار مسکن برنامه ریزی کرد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران و ایران با اشاره به اتفاقات غیر قابل پیش بینی که در سال 1403 دامن اقتصاد ایران را گرفت، گفت، سال 1403 برای جهش تولید، سالی از دست رفته است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» معاون مسافری راه آهن از برنامه ریزی برای جذب سرمایه در بخش مسافری ریلی خبر داد و گفت: به دنبال اخذ مجوز از دولت برای خرید 300 واگن مسافری هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است