سیاسی 10:23 - 07 آذر 1401

سفیر آلمان به وزارت امور خارجه احضار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی پیشگامی آلمان برای برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد رویدادهای اخیر کشورمان و تکرار اظهارات مداخله جویانه و بی پایه و اساس مقامات آلمانی، هانس اودو موتسل سفیر جمهوری فدرال آلمان به وزارت امور خارجه احضار شد.

در این ملاقات مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به اظهارات مداخله جویانه و بی پایه و اساس مقامات آلمانی به سفیر این کشور ابلاغ گردید.

همچنین به سفیر آلمان گفته شد قطعنامه اخیر نشست ویژه شورای حقوق بشر گامی اشتباه بر اساس رویکردی کاملاً سیاسی و ابزاری نسبت به حقوق بشر می‌باشد و از اساس مردود است و جمهوری اسلامی ایران با هر ساز و کاری که بر مبنای آن تعریف شده، همکاری نخواهد کرد.

همچنین تصریح گردید همراهی آلمان و سایر کشورهای اروپایی با تحریم‌های یکجانبه آمریکا که موجب نقض فاحش حقوق بشر مردم ایران گردیده، این کشورها را فاقد هر گونه وجاهت و صلاحیت برای طرح ادعاهای حقوق بشری می‌سازد.

سفیر آلمان اظهار داشت مراتب را در اسرع وقت به مقامات کشورش منعکس خواهد کرد.


11749896
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد تدوین نقشه جامع دریایی کشور سبب تقویت قدرت دریایی ایران می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران، حمله تروریستی در منطقه شمس‌الدین شاهین ولایت «ختلان» در تاجیکستان که منجر به کشته شدن سه شهروند چینی شاغل در این کشور شد را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: منطقه اکو در صورت بالفعل شدن ظرفیت‌ها و توان بالقوه جمعی اعضا، می‌تواند به یکی از پویاترین مناطق نوظهور در جنوب جهانی تبدیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تأکید بر ضرورت تقویت وحدت ملی تصریح کرد: وحدت، باارزش‌ترین محصول ایمان و عمل صالح و ثمره عقلانیت، دانش، فهم سیاسی و روحِ آراسته به صفا و طهارت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با قدردانی از حمایت رهبری معظم انقلاب از وی و دولت چهاردهم، تاکید کرد: با اتکا به مردم مسیر خدمت و پیشرفت را دنبال می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس با انتقاد از مقاومت وزارت بهداشت در برابر افزایش ظرفیت پزشکی می‌گوید که بودجه آموزشی این وزارتخانه طی چهار سال هفت برابر شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار وزیر خارجه و مدیرکل آفریقای وزارت خارجه ایران، طی دیدار‌های جداگانه‌ای با وزیر خارجه نیجر و وزیر خارجه مالی، پیام‌های دوستی و دعوت وزیر خارجه کشورمان را تسلیم آنها کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوه شهید حاجی‌زاده که چند جزء از قرآن را حفظ کرده بود، نامه‌ای را به همراه یک قرآن برای آقا می‌فرستد و رهبر معظم انقلاب پاسخ‌شان را در صفحه اول این قرآن نوشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و کشتار و شکنجه ساکنان منطقه را بشدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وزارت نفت ۹۲ همت از درآمد‌های نفتی را به زنجیره درآمد‌های ملی نیاورده و تاکنون ۱۷ نفر از نمایندگان استیضاح وزیر نفت را امضا کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است