بین‌الملل 15:13 - 01 اسفند 1403
وزیر امور خارجه روسیه اظهارات ترامپ درباره علت حمله روسیه به اوکراین را ستایش کرد.

لاوروف مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در مورد ناتو را ستود 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، از رئیس‌جمهور ترامپ به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه حمایت دولت قبلی آمریکا از پیوستن اوکراین به ناتو یکی از دلایل اصلی حمله روسیه بود، تقدیر کرد. 

ترامپ گفته بود که به هیچ وجه امکان ندارد روسیه اجازه دهد اوکراین به ناتو بپیوندد و جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، را به دلیل تغییر موضع آمریکا در مورد عضویت در این اتحادیه نظامی متهم کرد. 

لاوروف در گفت‌و‌گو با نمایندگان مجلس روسیه اظهار داشت: «او اولین و تاکنون، به نظر من، تنها رهبر غربی است که به طور عمومی و با صدای بلند اعلام کرده یکی از ریشه‌های اصلی وضعیت اوکراین، خط بی‌پروای دولت قبلی برای جذب اوکراین به ناتو بوده است.» 

او افزود: «هیچ یک از رهبران غربی چنین چیزی نگفته‌اند، اما او چندین بار این موضوع را بیان کرده است.»

منبع: تایم


12157906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فنلاند مدعی شد که بعید است هرگونه توافقی برای توقف جنگ در اوکراین تمام شرایط لازم برای یک صلح عادلانه را برآورده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حزب حاکم ترکیه هشدار داد حملات اوکراین به کشتی‌ها امنیت دریای سیاه را تهدید می‌کند و اروپا را به رفتار «غول اقتصادی و کوتوله سیاسی» متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پکن تاکید کرد که هیچکس نباید تحت بهانه‌های مختلف به امور داخلی ونزوئلا دخالت کند یا اقدامی خلاف منشور بین‌المللی انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت پوتین تاکید کرد که فرستادگان آمریکا با نمایندگان روسیه ۵ ساعت دیدار و تبادل نظر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های حوزه خلیج‌فارس پس از حمله اسرائیل به قطر درصدد تشکیل یک گنبد موشکی مشترک برای دفاع از خود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت روسیه در تهران از شهروندان روس خواست هنگام سفر به ایران از به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا ابراز تمایل کرد روسای جمهور روسیه، اوکراین و آمریکا را برای یک شام صلح میزبانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان و نروژ اعلام کردند برای کمک به ذخائر تسلیحاتی اوکراین جمعا ۷۰۰ میلیون یورو به کی‌یف اهدا خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع رسانه‌ای مدعی شدند که عربستان و مصر در تلاش هستند از حمله جدید رژیم اسرائیل به ایران جلوگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا اظهارات ناتو درباره امکان حمله پیش‌دستانه علیه روسیه را اقدامی هماهنگ‌شده برای جلوگیری از پیشرفت تماس‌های دیپلماتیک درباره اوکراین خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است