بین‌الملل 08:10 - 30 دی 1403
حامیان مردم غزه در پایتخت انگلیس دست به تظاهرات زده و خواستار لغو ارسال تسلیحات به تل‌آویو شدند.

تظاهرات حامیان فلسطین در لندن یک روز قبل از آغاز آتش‌بس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - هزاران معترض امروز (شنبه) در اعتراض به جنگ ۱۵ ماهه غزه دست به اعتراض زدند و ضمن برگزاری تظاهرات در شهر لندن، خواستار توقف ارسال تسلیحات به رژیم اسرائیل و آزادی فلسطین شدند. 

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که «جرمی کوربین» رئیس سابق حزب کارگر انگلیس و «جان مک دانل» صدر اعظم سابق دولت در سایه نیز میان معترضان بودند.

در همین حال گزارش‌ها حاکی از آن است که پلیس لندن با ادعای خارج شدن برخی معترضان از مسیر تعیین شده، حدود ۲۰ تا ۳۰ نفر آنان را دستگیر کرد.

لندن از ابتدای جنگ غزه شاهد تظاهرات هفتگی حامیان فلسطین و درخواست برای لغو ارسال تسلیحات به تل‌آویو بوده است. دولت انگلیس از زمان روی کار آمدن حزب کارگر برخی از مجوز‌های صادرات سلاح به اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده است. «دیوید لامی» وزیر خارجه انگلیس شهریور ماه امسال اعلام کرد که ۳۰ مجوز از مجموع ۳۵۰ مجوز صادرات تسلیحات به اسرائیل، به حالت تعلیق در آمده است.

به گفته سازمان‌های حقوق بشری و کارشناسان، این اقدام به اندازه کافی نبوده و فقط شامل توقف در صادرات قطعات هلیکوپتر و پهپاد است. در همین حال، تجهیزات نظامی مهمی از جمله قطعات جنگنده‌های اف-۳۵ همچنان به تل‌آویو فرستاده می‌شود.

منبع: گاردین


12142798
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از وقوع بدترین تیراندازی دسته‌جمعی در تاریخ سوئد، تحقیقات پلیس نشان داد که یک زن ایرانی در بین قربانیان این تیراندازی وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه عبری گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی امشب به صورت کامل از محور نتساریم عقب نشینی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان ترکیه گفت: زمین مسلمانان و مسیحیان فلسطینی برای فروش به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و شرکای وی نیست، بلکه دارایی و وطن مردم فلسطین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیلی‌ها با تظاهرات در تل‌آویو خواهان تکمیل روند تبادل اسیران شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیلی‌ها با تظاهرات در تل‌آویو خواهان تکمیل روند تبادل اسیران شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ قانونگذار جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا از دولت این کشور خواستند تا چندین گروه مقاومت عراقی مرتبط با ایران را به عنوان سازمان‌های تروریستی معرفی و کمک‌های امنیتی به بغداد را به دلیل به رسمیت شناختن این گروه‌ها به عنوان بخشی از نیرو‌ها...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستور اعزام هیات مذاکره کننده این رژیم با حماس به دوحه پایتخت قطر را برای بررسی جزئیات فنی قرارداد مبادله اسیران صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هدف از طرح دونالد ترامپ در مورد غزه نجات بنیامین نتانیاهو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی گفت که کمتر از ۲۰ درصد از منابع معدنی اوکراین، از جمله حدود نیمی از ذخایر خاکی کمیاب این کشور، در حال حاضر در اختیار ارتش روسیه قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و متحدانش به دنبال منزوی کردن ایران خواهند بود و آذربایجان به عنوان متحد طبیعی واشنگتن عمل می‌کند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است