بین‌الملل 08:10 - 30 دی 1403
حامیان مردم غزه در پایتخت انگلیس دست به تظاهرات زده و خواستار لغو ارسال تسلیحات به تل‌آویو شدند.

تظاهرات حامیان فلسطین در لندن یک روز قبل از آغاز آتش‌بس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - هزاران معترض امروز (شنبه) در اعتراض به جنگ ۱۵ ماهه غزه دست به اعتراض زدند و ضمن برگزاری تظاهرات در شهر لندن، خواستار توقف ارسال تسلیحات به رژیم اسرائیل و آزادی فلسطین شدند. 

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که «جرمی کوربین» رئیس سابق حزب کارگر انگلیس و «جان مک دانل» صدر اعظم سابق دولت در سایه نیز میان معترضان بودند.

در همین حال گزارش‌ها حاکی از آن است که پلیس لندن با ادعای خارج شدن برخی معترضان از مسیر تعیین شده، حدود ۲۰ تا ۳۰ نفر آنان را دستگیر کرد.

لندن از ابتدای جنگ غزه شاهد تظاهرات هفتگی حامیان فلسطین و درخواست برای لغو ارسال تسلیحات به تل‌آویو بوده است. دولت انگلیس از زمان روی کار آمدن حزب کارگر برخی از مجوز‌های صادرات سلاح به اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده است. «دیوید لامی» وزیر خارجه انگلیس شهریور ماه امسال اعلام کرد که ۳۰ مجوز از مجموع ۳۵۰ مجوز صادرات تسلیحات به اسرائیل، به حالت تعلیق در آمده است.

به گفته سازمان‌های حقوق بشری و کارشناسان، این اقدام به اندازه کافی نبوده و فقط شامل توقف در صادرات قطعات هلیکوپتر و پهپاد است. در همین حال، تجهیزات نظامی مهمی از جمله قطعات جنگنده‌های اف-۳۵ همچنان به تل‌آویو فرستاده می‌شود.

منبع: گاردین


12142798
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز گزارش داد که نخست وزیر انگلیس قصد دارد پس از اینکه ترامپ کشورش را ترک کرد، فلسطین را به رسمیت بشناسد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارش تازه خود از افزایش نقض حقوق بشر، بازداشت ده‌ها هزار نفر، محرومیت کامل زنان از آموزش و اشتغال، و وخامت شدید بحران انسانی در افغانستان خبر داده و هشدار داد که کاهش کمک‌های بین‌المللی وضعیت را به مرز فاجعه کشانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه عمان، در اقدامی انسان‌دوستانه به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص)، ۳۳ زندانی افغانستانی را عفو کرد که به گفته سفارت طالبان در مسقط، این افراد به زودی به افغانستان بازگردانده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پاکستان در واکنش به افزایش حملات تروریستی، سفیر حکومت طالبان در اسلام‌آباد را احضار و هشدار داد در صورت عدم قطع رابطه کابل با گروه تحریک طالبان پاکستان، این اقدام خصمانه تلقی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب راست‌گرای فرانسه تأکید کرد که رئیس‌جمهور فرانسه یا باید پارلمان را منحل کند یا استعفا دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تظاهرات ضد ترامپ در لندن، رئیس حزب سبز انگلیس نیز به مخالفت با سفر رئیس جمهور آمریکا به کشور خود پرداخت.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفته می‌شود رئیس جمهور آمریکا از اتحادیه اروپا خواسته است از دارایی‌های مسدود شده روسیه استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که حداقل دو نفر در حمله اسرائیل به شهر بعلبک در شرق لبنان شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که رژیم اسرائیل با حمله به قطر روند مذاکرات آتش‌بس غزه را متوقف کرده، وزیر امور راهبردی آن قصد دارد در این خصوص با ویتکاف دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات حماس که در زمان حمله رژیم اسرائیل به محل مذاکرات آتش‌بس در قطر، در آن جا حضور داشته با الجزیره گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است