بین‌الملل 16:39 - 15 مرداد 1403
شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرد پروازهایش تا ۷ اگوست از حریم هوایی ایران و عراق عبور نمی‌کند.

پروازهای لوفت هانزا تا ۷ آگوست از حریم هوایی ایران و عراق عبور نمی‌کند

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان می‌گوید به دلیل تشدید تنش‌ها در منطقه، پرواز‌های این شرکت حداقل تا هفتم آگوست از حریم هوایی عراق و ایران عبور نخواهد کرد.

این غول هوانوردی همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پروازهایش به امان پایتخت اردن و اربیل عراق تا آن تاریخ متوقف می‌شود، در حالی که پرواز‌های آن به تل‌آویو پایتخت اسرائیل، تهران پایتخت ایران و بیروت پایتخت لبنان تا ۱۲ اوت متوقف خواهد شد.

پس از انفجار در یک زمین بازی در منطقه «مجدل شمس» در جولان اشغالی، تنش‌ها در منطقه افزایش یافته است. رژیم صهیونیستی اتهاماتی را علیه حزب‌الله لبنان مطرح کرده و بدون ارائه شواهد ادعا می‌کند که این جنبش مسئولیت حمله را بر عهده دارد. این در حالی است که حزب‌الله هرگونه دخالت در این حادثه را قاطعانه رد کرده است.

در همین حال، در پی حمله تروریستی صهیونیست‌ها در ضاحیه بیروت، «فواد شکر» معروف به حاج محسن از فرماندهان بزرگ نظامی حزب الله لبنان به شهادت رسید. این اقدام تروریستی به همراه ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس تنش‌ها را به شدت افزایش داده است. شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان اخیرا به نقل از یک منبع نوشت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر خواسته است تا پیام‌هایی را به ایران و حزب‌الله لبنان برساند و آنان را به آرامش و عدم پاسخگویی فرابخواند.

مترجم: اعظم پورکند


12080047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش بلومبرگ، بند مربوط به تخصیص حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی بازسازی اوکراین از طرح نهایی صلح واشنگتن حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی بی‌سابقه، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم را به اتخاذ تصمیمات با انگیزه‌های سیاسی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد نظارتی اسرائیل مصادره زمین‌ها در نزدیکی محوطه تاریخی کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که ایالات متحده و اوکراین در مذاکرات ژنو پیش‌نویس جدید یک طرح صلح ۱۹ ماده‌ای را تهیه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین پیشنهاد متقابل اروپا به طرح صلح ۲۸ ماده‌ای آمریکا برای اوکراین را غیرسازنده و برای مسکو غیرقابل قبول توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جنبش حماس با هشدار درباره تهدیدات فزاینده مهمات باقیمانده از نیروهای صهیونیستی در نوار غزه، از نهادهای بین‌المللی خواست برای پاکسازی فوری این بقایای خطرناک جنگی اقدام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور چین در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، از «شتاب مثبت» در روابط دو کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور روز ۲۶ نوامبر با عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، در پاریس دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام سوری اعلام کرد چین در اوایل سال ۲۰۲۶ سفارت خود در سوریه را بازگشایی و ۳۸۰ میلیون یوان کمک بشردوستانه ارائه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دعموش، رئیس اجرایی این حزب، هشدار داد که حزب‌الله با شهدا قدرتمندتر می‌شود و صهیونیست‌ها باید نگران باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است