سیاسی 19:25 - 25 فروردین 1400
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس بر ضرورت محکوم کردن اقدام ماجراجویانه و بی ثبات کننده رژیم صهیونیستی در نطنز توسط اعضای جامعه بین المللی تاکید کرد.

سفیر ایران در بلاروس خواستار محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در نطنز شد

به گزارش ایسنا، سعید یاری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس با نیکلای باریسوویچ، معاون وزیر امور خارجه بلاروس، دیدار و در باره موضوعات سیاسی و اقتصادی در دستور کار روابط دو جانبه از جمله ششمین نشست رایزنی های سیاسی بین دو کشور، پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی و هفتمین نشست کمیسیون مشترک همکاری های آموزشی، علمی و فنآوری تبادل نظر کرد. طرفین تصمیماتی جهت سرعت بخشیدن به همکاری های فیمابین اتخاذ کردند.

هم چنین، طرفین رایزنی ها و همکاری های بین دو کشور در نهادهای بین المللی و منطقه ای را بررسی و بر ارتقاء و تحکیم این همکاری های تاکید کردند.

در این دیدار، سعید یاری مواضع کشورمان در خصوص اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در تاسیسات غنی سازی اورانیوم در شهر نطنز، ایران، روز یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ ، را تشریح و بر ضرورت محکوم کردن این اقدام ماجراجویانه و بی ثبات کننده توسط اعضای جامعه بین المللی تاکید کرد.

انتهای پیام


11026106
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌رئیسه مجلس روند انتخاب حقوق‌دانان نامزد عضویت در شورای نگهبان توسط نمایندگان را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رژیم جنایتکار اسرائیل با چراغ سبز آمریکایی‌ها و با امیدواری به جاسوس‌های خود جنگ را آغاز کرد؛ جنگی که نمی‌دانستند در آن با چه توانی روبه‌رو می‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی با اتکا بر منابع و ظرفیت‌های نظامی و سیاسی نظام سلطه غربی به رهبری آمریکا، مهمترین داشته ژئوپلتیک نظم هژمونیک آمریکایی در جهان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر مصاحبه تلویزیونی رئیس مجلس شورای اسلامی و عیان شدن ضربه سخت ایران به پایگاه نظامی آمریکایی‌ها در قطر پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید تزریق ۶۰ هزار میلیارد به بورس کار درستی نبود، چون توزیع درآمد و منافع را به سمت یک عده قلیلی سوق داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به تهدیدات صهیون ها نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسائل سیاست خارجی درباره وضعیت تحولات ترکیه و درگیری پ ک ک نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حسن لاسجردی کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به وضعیت ادامه جنایات صهیون ها در غزه نکاتی را بیان کرد. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حسن لاسجردی کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به وضعیت ادامه جنایات صهیون ها در غزه نکاتی را بیان کرد. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است