بین‌الملل 18:19 - 01 خرداد 1401
عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان سالروز آزادسازی اراضی لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰ را تبریک گفت.

شیخ قاووق: سلاح فتنه باید برچیده شود نه سلاح مقاومت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان ضمن تبریک به مناسبت آزادسازی بخش‌هایی از خاک لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰، گفت که این آزادسازی و پیروزی، لبنان را وارد مرحله بازدارندگی کرد.

وی افزود که لبنان به دژ مستحکمی در برابر دشمن اسرائیلی تبدیل شده و مقاومت، پیروزی‌های پی در پی را رقم می‌زند و دشمن صهیونیستی از معادله مقاومت به لرزه افتاده است.

شیخ قاووق تأکید کرد که ما با سلاح مقاومت از دستآوردها، عزت و اراده حفاظت می‌کنیم و سلاحی که بایستی از میان برداشته شود، سلاح مقاومت نیست بلکه سلاح فتنه است که در کشتار الطیونه نیز باعث کشتار مردمی شود.

وی گفت که معادله مقاومت، مسیر درگیری عربی-اسرائیلی را تغییر داد و لبنان را در موضع قدرت برای حفظ هویت مزارع شبعا، تپه‌های کفرشوبا و پایبندی به حق خود در منافع نفتی و گازی در دریا قرار داد.

طبق گزارش شبکه «المنار»، شیخ قاووق همچنین گفت: ما در برابر دو پروژه قرار داریم: نخست پروژه‌ای که می‌خواهد لبنان را به سمت آشوب و جنگ داخلی بکشاند و دوم پروژه‌ای که به دنبال نجات لبنان از بحران است و ما در جنبش حزب‌الله نیز در خط مقدم اجرای طرح دوم برای کاهش درد و رنج لبنانی‌ها قرار داریم اما پروژه طرف مقابل، تخریبی است و می‌خواهد لبنان به دوره ۱۹۷۵ بازگرداند.

وی در ادامه گفت که آمریکا و عربستان حملات تحریک‌آمیز علیه مقاومت را سرمایه‌گذاری کرده و منتظر برگزاری انتخابات برای دور کردن مردم از مقاومت و نامزدهای حزب‌الله بودند اما نتایج انتخابات نشان داد که حزب‌الله بیشترین محبوبیت مردمی را در لبنان دارد.

انتهای پیام/.


11569824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترینیداد و توباگو در اقدامی که تنش‌ها با ونزوئلا را تشدید کرد، به ارتش آمریکا اجازه دسترسی به فرودگاه‌های این کشور برای تأمین لجستیکی می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ده کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک پیشنهاد تشکیل یک «نیروی چندملیتی» تحت رهبری اروپا و با پشتیبانی آمریکا برای اجرای یک توافق صلح احتمالی در اوکراین و ارائه تضمین‌های امنیتی قوی به کی‌یف را اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک با ثروت ۶۰۰ میلیارد دلاری به اولین فرد تاریخ با این میزان دارایی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین مدعی اصابت پهپاد زیرآبی به یک زیردریایی روسی در مهم‌ترین پایگاه دریای سیاه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا، هدف واشنگتن را «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ونزوئلا، در بیانیه‌ای تصمیم اتحادیه اروپا برای تمدید تحریم‌ها علیه این کشور را رد کرده و آن را اقداماتی «غیرقانونی، نامشروع و مغایر با حقوق بین‌الملل» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع آگاه، مذاکره‌کنندگان آمریکایی در جریان گفت‌وگوهای صلح در برلین به اوکراین گفته‌اند که باید موافقت کند نیروهایش را از منطقه شرقی دونتسک به عنوان بخشی از یک توافق برای پایان جنگ خارج کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل آمریکا، ادعا کرد اف‌بی‌آی یک طرح بمب‌گذاری گروه چپ‌گرای افراطی را که قصد داشت در شب سال نو اهدافی در کالیفرنیا را هدف قرار دهد، خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان بین‌المللی کیفری درخواست تجدید نظر اسرائیل برای توقف تحقیقات غزه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا در پی تیراندازی مرگبار در ساحل باندی سیدنی که حداقل ۱۶ نفر کشته بر جای گذاشت، قول تقویت قوانین سلاح و ایجاد یک ثبت ملی اسلحه را داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است