بین‌الملل 18:19 - 01 خرداد 1401
عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان سالروز آزادسازی اراضی لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰ را تبریک گفت.

شیخ قاووق: سلاح فتنه باید برچیده شود نه سلاح مقاومت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان ضمن تبریک به مناسبت آزادسازی بخش‌هایی از خاک لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰، گفت که این آزادسازی و پیروزی، لبنان را وارد مرحله بازدارندگی کرد.

وی افزود که لبنان به دژ مستحکمی در برابر دشمن اسرائیلی تبدیل شده و مقاومت، پیروزی‌های پی در پی را رقم می‌زند و دشمن صهیونیستی از معادله مقاومت به لرزه افتاده است.

شیخ قاووق تأکید کرد که ما با سلاح مقاومت از دستآوردها، عزت و اراده حفاظت می‌کنیم و سلاحی که بایستی از میان برداشته شود، سلاح مقاومت نیست بلکه سلاح فتنه است که در کشتار الطیونه نیز باعث کشتار مردمی شود.

وی گفت که معادله مقاومت، مسیر درگیری عربی-اسرائیلی را تغییر داد و لبنان را در موضع قدرت برای حفظ هویت مزارع شبعا، تپه‌های کفرشوبا و پایبندی به حق خود در منافع نفتی و گازی در دریا قرار داد.

طبق گزارش شبکه «المنار»، شیخ قاووق همچنین گفت: ما در برابر دو پروژه قرار داریم: نخست پروژه‌ای که می‌خواهد لبنان را به سمت آشوب و جنگ داخلی بکشاند و دوم پروژه‌ای که به دنبال نجات لبنان از بحران است و ما در جنبش حزب‌الله نیز در خط مقدم اجرای طرح دوم برای کاهش درد و رنج لبنانی‌ها قرار داریم اما پروژه طرف مقابل، تخریبی است و می‌خواهد لبنان به دوره ۱۹۷۵ بازگرداند.

وی در ادامه گفت که آمریکا و عربستان حملات تحریک‌آمیز علیه مقاومت را سرمایه‌گذاری کرده و منتظر برگزاری انتخابات برای دور کردن مردم از مقاومت و نامزدهای حزب‌الله بودند اما نتایج انتخابات نشان داد که حزب‌الله بیشترین محبوبیت مردمی را در لبنان دارد.

انتهای پیام/.


11569824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا هفته آینده به مارالاگو می‌رود تا با ترامپ دیدار کرده و پیرامون تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ، گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه با بن‌بست توصیف کردن مذاکرات با قسد، هشدار داد که طرح‌های پیشنهادی، تهدیدی جدی علیه یکپارچگی و وحدت ملی این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تصویب قرارداد فروش تسلیحات ۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه ۲۰ شرکت بزرگ نظامی آمریکا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، اعلام کرد که روسیه و ایالات متحده پس از سفر دیپلماتیک اخیر کریل دیمیتریف به میامی، تصمیم گرفته‌اند گفت‌و‌گو‌های خود را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی یک عملیات مقاومت در اطراف شهر عفوله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین، دو شهرک‌نشین صهیونیست کشته و چند نفر مجروح شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع بلاروس، هشدار داد کشور‌های غربی در حال آماده‌سازی برای اقدام نظامی هستند و این آماده‌سازی‌ها را پنهان نمی‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد روسیه بودجه جدید ۹ میلیارد دلاری برای تکمیل نیروگاه هسته‌ای آک‌کویو که توسط شرکت روس‌اتوم ساخته می‌شود، تأمین کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل مدعی شد مواضع حزب‌الله در لبنان را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون نخست‌وزیر اوکراین اعلام کرد حملات پهپادی روسیه در طول شب به کشتی‌های پرچمدار اسلواکی، پالائو و لیبریا در بنادر اودسا و میکولائیف خسارت وارد کرده و باعث قطعی برق و آسیب به تأسیسات غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان ادعای شورای انتقالی جنوب یمن مبنی بر هدف قرار گرفتن مواضع آن توسط نیروی هوایی این پادشاهی را تکذیب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است