اقتصادی 08:44 - 09 اسفند 1402
مدیر عامل راه آهن با اعلام عبور مسافران سالیانه ریلی از مرز ۳۰ میلیون نفر، از شکسته شدن رکورد تاریخ راه آهن در این زمینه خبر داد.

عبور مسافران سالیانه ریلی از مرز ۳۰ میلیون نفر/ رکورد تاریخ راه‌آهن شکسته شد

سید میعاد صالحی، مدیر عامل راه آهن در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: خبر، خبر شیرینی بود، نه فقط برای من، بلکه برای همه مدیران و نیرو‌های ستادی و عملیاتی که شبانه‌روز برای حمل و نقل هموطنان عزیزمان به اقصی نقاط کشور تلاش می‌کنند و زحمت می‌کشند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه‌ داد: به لطف الهی، با حمایت دولت سیزدهم و جناب آقای وزیر و با تلاش همه دست اندرکاران و همکاران ستاد، مناطق و شرکت‌های ریلی مسافری و ... تعداد مسافران سالیانه ریلی از مرز ۳۰ میلیون نفر گذشت و رکورد تاریخ راه آهن در حمل و نقل مسافر شکسته شد و تا پایان سال به صورت روزانه این رکورد جابه‌جا خواهد شد.

صالحی ادامه‌ داد: البته هرچند امروز خنده بر لب‌های همه زحمت‌کشان حوزه ریلی مسافری بود، اما خاطر همه ما از مشکلات چند ساله و مظلومیت بلندمدت حوزه ریلی به‌ویژه حوزه مسافری مکدر بود.

او ابراز امیدواری کرد که با حل مشکلات اساسی حوزه ریلی به‌ ویژه منابع و اعتبارات، به‌زودی شاهد شکستن رکورد ۴۰ میلیون مسافر ریلی باشیم و قطار که اولویت نخست سفر آحاد مردم عزیزمان هست، بیشتر بتواند در دسترس مردم باشد.


12034359
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت:کارگروه بازسازی پسا جنگ نیز به منظور بهره‌مندی از متخصصان تاسیس شده و در حال حاضر فعالیت خود را آغاز کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت:آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پروازهای عبوری بین‌المللی باز است، همچنین لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب تا ساعت ۱۴ فردا تمدید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دولت و تمام ارکان آن پای کار ایستاده‌اند تا از بازار سرمایه حمایت کنند و اجازه ندهند سهام‌داران در این شرایط متضرر شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: در پروژه ۴ مگاواتی به‌زودی به خودکفایی خواهیم رسید و پیش‌بینی می‌کنم ظرف یک سال آینده این خودکفایی محقق شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از طرح تشدید نظارت بهداشتی بر دام و فرآورده های آن در ایام‌محرم و تاسوعا و عاشورا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی، از برنامه‌ریزی گسترده برای جبران خسارت‌های جنگ و تداوم خدمات بانکی و گمرکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی کشتیرانی ایران، از این پس با ارائه تخفیفات ویژه، بار صاحبان کالا، قابلیت تحویل در بنادر خشک را خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشور بازگشت وجوه پرواز‌های ابطالی سازمان هواپیمایی کشور طبق ضوابط در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام مرکز آمار ایران، در اردیبهشت امسال درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت و معدن در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ترتیب ۳۲.۹ و ۳۲.۸ درصد اعلام شده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل ۱.۹ و ۲.۳ وا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: حدود ۸۰۰ هزار بلیت هواپیما فروخته شده بود که باید مبالغ این بلیت ها به مسافران بازگردانده شود

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است