اقتصادی 08:44 - 09 اسفند 1402
مدیر عامل راه آهن با اعلام عبور مسافران سالیانه ریلی از مرز ۳۰ میلیون نفر، از شکسته شدن رکورد تاریخ راه آهن در این زمینه خبر داد.

عبور مسافران سالیانه ریلی از مرز ۳۰ میلیون نفر/ رکورد تاریخ راه‌آهن شکسته شد

سید میعاد صالحی، مدیر عامل راه آهن در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: خبر، خبر شیرینی بود، نه فقط برای من، بلکه برای همه مدیران و نیرو‌های ستادی و عملیاتی که شبانه‌روز برای حمل و نقل هموطنان عزیزمان به اقصی نقاط کشور تلاش می‌کنند و زحمت می‌کشند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه‌ داد: به لطف الهی، با حمایت دولت سیزدهم و جناب آقای وزیر و با تلاش همه دست اندرکاران و همکاران ستاد، مناطق و شرکت‌های ریلی مسافری و ... تعداد مسافران سالیانه ریلی از مرز ۳۰ میلیون نفر گذشت و رکورد تاریخ راه آهن در حمل و نقل مسافر شکسته شد و تا پایان سال به صورت روزانه این رکورد جابه‌جا خواهد شد.

صالحی ادامه‌ داد: البته هرچند امروز خنده بر لب‌های همه زحمت‌کشان حوزه ریلی مسافری بود، اما خاطر همه ما از مشکلات چند ساله و مظلومیت بلندمدت حوزه ریلی به‌ویژه حوزه مسافری مکدر بود.

او ابراز امیدواری کرد که با حل مشکلات اساسی حوزه ریلی به‌ ویژه منابع و اعتبارات، به‌زودی شاهد شکستن رکورد ۴۰ میلیون مسافر ریلی باشیم و قطار که اولویت نخست سفر آحاد مردم عزیزمان هست، بیشتر بتواند در دسترس مردم باشد.


12034359
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت:تخم‌مرغ طی سه ماه اخیر حدود ۱۱ درصد، گوشت گوساله حدود ۵۴ درصد رشد قیمت را تجربه کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:سهامدار شدن مددجویان در پروژه‌هایی با بازار تضمین‌شده برق، نه‌تنها امنیت معیشتی آنها را تقویت می‌کند، بلکه موجب افزایش بهره‌وری منابع عمومی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر بخواهیم دلایل رشد فعلی بازار سرمایه را بررسی کنیم، باید اشاره کنیم که بازار با توجه به جا ماندگی‌اش نسبت به بازار‌های موازی مانند طلا، دلار و ملک، در ۵ سال اخیر جزء جا مانده‌ترین بازار‌ها محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی کشورمان و وزیر صنایع جمهوری بلاروس بر گسترش همکاری‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی تأکید کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: حذف ارز ترجیحی سیاست درستی بود که با فراهم شدن الزامات همچون حذف قیمت گذاری دستوری، حذف سهمیه بندی و پرداخت بخشی از معوقات بازار برنج به آرامش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره سازمان بورس گفت: طرح رویش یکی از طرح‌های ملی وزارت اقتصاد است که مسئولیت راهبری آن به سازمان بورس واگذار شده است؛ این طرح به دنبال پاسخ به دو دغدغه اصلی در اقتصاد کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:مجلس به دولت اجازه نخواهد داد که از وظایفش در رابطه عرضه زمین به مردم برای ساخت مسکن شانه خالی کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی درمورد افزایش قیمت شیر و تأمین نشدن شیر مدارس و همچنین، اختصاص سهم سفره مردم به کشور‌های همسایه توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است