سیاسی 12:34 - 08 خرداد 1402

امام خمینی (ره) همه هویت جمهوری اسلامی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدحسن خمینی تولیت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در آئین رونمایی از نسخه سوم نرم افزار مجموعه آثار امام خمینی (ره) گفت: امروز روز مبارکی است، در آستانه میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) هستیم و نیز در آستانه حضرت امام خمینی (ره) قرار داریم و این کار ارزشمندی که در خصوص آثار امام (ره) صورت گرفته است، جای تقدیر دارد.

وی افزود: جا دارد از همه دوستان به خصوص مجموعه مرکز نور که قریب ۳۰ سال است با کارهای آنها آشنا هستیم، تشکر کنم.

وی با گرامی داشتن یاد امام (ره)، فرزندان امام (ره) و شهدای انقلاب با اشاره به فضای مجازی اظهارداشت: در مواجهه با فضای مجازی که سابقا به صورت و با نام کامپیوتر معروف بود، خیلی‌ها از جمله برخی متدینین و مقدسین مواجهه انجام می‌دادند و این مواجهه مانند زمانی بود که بلندگو اختراع شد؛ اما اینها واقعیت‌هایی است که خوب یا بد ما امکان نفی آنها را نداریم. حتی هیچکس نمی‌تواند آنها را نفی کند زیرا اینها واقعیاتی است که خود را به جهان تحمیل کرده و ما باید آنها را مدیریت کنیم.

سیدحسن خمینی در ادامه تصریح کرد: خیلی‌ها به دنبال تغییر جهان بوده‌اند، خیلی‌ها به دنبال تفسیر جهان هستند؛ اما ما باید به دنبال استفاده از جهان باشیم و فضای مجازی، وب و انواع و اقسام و شمول آن واقعیت‌های دنیای ما هستند و چه بخواهیم، چه نخواهیم وجود دارند و هر گونه ستیز با این واقعیت‌ها، سر به صخره کوفتن است.

حجت الاسلام سید حسن خمینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش‌های مرکز تحقیقات کامپیوتری اسلامی نور، گفت: مجموعه نور از سال‌های آغاز دهه ۷۰ کار خود تقریباً همزمان با آمدن اینترنت را آغاز کرد و از همان مقطع بخوبی متوجه شد که باید از بستر اینترنت استفاده کند.

تولیت موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) با تاکید برداشتن سود و زیان فضای مجازی، اظهار داشت: از زاویه فرهنگ دینی، دنیا آشفته بازار فرهنگ‌های سنتی شده است. البته فضای مجازی هم سود و هم زیان دارد و می‌تواند ایجاد هجمه کند، کاری که اکنون انجام شده است اما درهر صورت بستری است که بهره هم دارد و باید از آن استفاده کرد.

سید حسن خمینی ادامه داد: خودمان را گرفتار بحث‌های بیهوده درخصوص فضای مجازی نکنیم زیرا باید از آن استفاده کنیم و بیندیشیم و ببینیم راه‌های حف فرهنگ و سنت‌هایمان با وجود این فضا چگونه است.

وی با اشاره به آمدن ماهواره در گذشته، بیان کرد: روزی که ماهواره آمد فکر می‌کردیم با بستن آن مشکل حل می‌شود اما مشاهده می‌کنید اکنون کسی با قانون ماهواره کاری ندارد.

تولیت حرم مطهر امام خمینی با اشاره به موضوع توسعه هوش مصنوعی به متدین متذکر شد: متدینین باید آینده پژوهی کنند که از این بسترها چگونه باید بهره برد زیرا با نفی و تقابل همواره از غافله تمدن عقب می‌مانیم و باید به دنبال آن بدویم.

حجت الاسلام سید حسن خمینی با اشاره به امام خمینی (ره)، تصریح کرد: همه هویت جمهوری اسلامی امام خمینی است اما باید از بسیاری از نهادهای فرهنگی کشور گله کرد که نسبت به امام یا بی توجه یا کم توجه هستند و یا تحلیل غلط دارند.

وی ادامه داد: امام خمینی در بستر انقلاب حکم قرآن را در بستر دین دارد و باید همه چیز را با او قیاس کرد و این بحثی است که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره دارند.

حجت الاسلام حسن خمینی افزود: هم اکنون همه هجمه‌ها بر علیه امام است چون دشمنان می‌دانند اگر ریشه را بزنند شاخه‌ها بدون ریشه خشک می‌شوند.


11902744
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«خبرگزاری فارس» وزیر خارجه جیبوتی که کشورش بعد از حادثه سفارت عربستان اقدام به قطع رابطه با ایران کرده بود، در دیدار با امیرعبداللهیان در نیویورک اعلام کرد که جیبوتی از برقراری روابط همه جانبه با ایران استقبال می‌کند.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در دیدار با امیرعبداللهیان در نیویورک گفت: از اهتمام ایران برای ارتقای سطح همکاری‌ها در منطقه استقبال می‌کنیم.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» رزمایش بزرگ رهروان شهدا با سخنرانی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز شد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از برگزاری رژه هوایی و دریایی نیروهای نیروهای مسلح در بندرعباس و به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» رئیس جمهور با بیان اینکه دسترسی ایران به منابع خود و هزینه‌کرد آن در جهت رفع نیازهای کشور حق طبیعی جمهوری اسلامی است، تاکید کرد: تحریم پول‌های بلوکه شده ایران پیش تر از این‌ها باید برداشته می‌شد.
سیاسی
«صراط نیوز» به گزارش صراط به نقل از تسنیم؛ سمیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران اظهار داشت: برخی از مواد لایحه هفتم توسعه نیازمند اصلاح است چرا که منافع جامعه کارگری را خدشه‌دار می‌کنند. وی افزود: در نامه‌ای به ریاست محترم مجلس شورای اسلامی...
سیاسی
«خبرگزاری فارس» رئیس‌جمهور که به منظور شرکت در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک مقر این سازمان سفر کرده بود، پس از سخنرانی در این نشست و دیدار با سران برخی کشورهای حاضر در این نشست، عازم کشورمان شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است