بین‌الملل 20:39 - 20 مرداد 1403
مسکو اعلام کرد نبرد با نیرو‌های اوکراینی در منطقه کورسک در غرب روسیه ادامه دارد و اقدامات ویژه‌ای برای تقویت اختیارات ارتش اتخاذ شده است.

آغاز عملیات «ضد تروریستی» روسیه در منطقه کورسک

مسکو می‌گوید از امروز (شنبه) برای سرکوب حمله اوکراین به منطقه «کورسک» در غرب روسیه، یک «عملیات ضد تروریستی» را آغاز کرده و هشدار داد که جنگ در این منطقه یک نیروگاه هسته‌ای را به خطر می‌اندازد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از خبرگزاری تاس، در منطقه شرایط اضطراری اعلام شده و بیش از ۷۶ هزار نفر به طور موقت به مکان‌های امن تخلیه شده‌اند. افزون بر این، کمک‌های اضطراری به کورسک ارسال شده و قطار‌های بیشتری از این منطقه به پایتخت روسیه حرکت خواهد کرد. کمیته ملی ضد تروریسم روسیه می‌گوید عملیات ضد تروریستی را در مناطق بلگورود، بریانسک و کورسک به منظور تضمین امنیت شهروندان و سرکوب گروه‌های خرابکار دشمن انجام خواهد داد. 

نیرو‌های امنیتی و ارتش در طول عملیات ضد تروریستی اختیارات اضطراری گسترده‌ای دارند. طی این مدت رفت و آمد محدود شده، وسایل نقلیه را می‌توان توقیف کرد، برخی مناطق ممنوعه اعلام خواهد شد و امنیت در سایت‌های زیرساختی کلیدی تقویت می‌شود.

یگان‌های اوکراینی صبح روز سه‌شنبه در یک اقدام غیرمنتظره به منطقه کورسک غربی روسیه یورش بردند، که بزرگترین حمله برون مرزی کی‌یف از زمان آغاز جنگ بوده است. کارشناسان می‌گویند با وجود کمبود مهمات و نیروی انسانی اوکراین، حمله اخیر این کشور به خاک روسیه توجیه منطقی ندارد. وزارت دفاع روسیه روز گذشته خبر داد که بیش از ۹۰۰ سرباز و ۱۰۰ خودروی نظامی اوکراین را در نبرد کورسک از بین برده و تلفات سنگینی به ارتش آن وارد کرده است.

مترجم: زهرا نجفی


12081596
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با اعلام همبستگی کامل با ونزوئلا، اقدامات نظامی و محاصره دریایی آمریکا در کارائیب را تهدیدی برای امنیت منطقه و ناوبری بین‌المللی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رشد سریع هوش مصنوعی و استخراج رمزارز‌ها مصرف برق جهانی را به‌طور بی‌سابقه‌ای افزایش داده و با گسترش مراکز داده پرمصرف، فشار سنگینی بر شبکه‌های برق وارد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگیری‌های شدید میان نیرو‌های سوریه و قسد در محله‌های کردنشین حلب، دست‌کم دو غیرنظامی کشته شدند دو طرف یکدیگر را مسئول آغاز درگیری‌ها می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از فرماندهان برجسته عصائب اهل حق، در پیامی علنی با اعلام تبعیت از قیس الخزعلی، هرگونه خلع سلاح یا عقب‌نشینی از مسیر مقاومت را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چارچوب هماهنگی شیعیان عراق در جدیدترین جلسه خود از انحصار سلاح در دست دولت این کشور حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی برای دهمین بار مهلت پاسخ به ورود خبرنگاران خارجی به غزه را تمدید کرد، در حالی که تصاویر ماهواره‌ای تخریب سیستماتیک پس از آتش‌بس را برملا می‌سازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهندسی معکوس پهپاد شاهد توسط آمریکا، نشانه‌ای آشکار از بلوغ فناورانه و قدرت بازدارندگی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در غزه، جنگ تنها با موشک و بمب یا سلاح گرسنه نگه داشتن مردم آن، جریان ندارد؛ بلکه در اتاق‌های تاریک بازداشتگاه‌های رژیم اسرائیل، پزشکان و نخبگان درمانی به قربانیان شکنجه بدل شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که در پی درگیری‌ها در حلب یک غیرنظامی جان باخته و دو کودک نیز مجروح شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های رسانه‌های عبری‌زبان، صدای انفجار شدیدی در منطقه رامات‌گان در شرق تل‌آویو شنیده شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است