سیاسی 10:02 - 25 فروردین 1400

دولت آینده باید واقع‌گرا باشد/ وابسته به غرب نباشیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سیدسلمان ذاکر عضو فراکسیون روحانیت مجلس یازدهم در برنامه «بدون توقف» با اشاره به سخنان یاسر جبرائیلی کارشناس این برنامه درخصوص دولت جوان حزب اللهی،  گفت: این دولتی که او با این اوصاف توصیف کردند درست است، اما نباید شرایط آرمانی باشد، دولت باید واقع‌گرا هم باشد و انشاءالله که محقق شود، ما دولتی نیاز داریم که پشتکار داشته و اقتصاد پویا و مبتنی بر نظرات قوی اسلام و انقلاب و قاعده و قواعدی که حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب براساس پتانسیل‌های اقتصادی و جغرافیایی کشور و فرهنگ مردم ترسیم کردند دنبال کند.

وی تصریح کرد: البته از این نکته هم همیشه می‌ترسیم که مبادا در اقتصاد به گونه‌ای عمل کنند که وابسته به غرب باشیم و  فرهنگ و اقتصاد لیبرالیستی در جامعه حاکم شود و نهایتا ملتی وابسته به اقتصاد و فرهنگ بیگانه داشته باشیم.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس تاکید کرد: به نظر من صحبت‌های جبرائیلی از این بابت درست است، نه باید برگردیم به اقتصاد ماتریالیستی و نه سوسیالیستی، چراکه آنچه می‌تواند گره‌گشای اقتصاد ما باشد با این اوصاف و با این اوضاع و با این ظرفیت‌ها و استعدادها، استفاده از توانمندی‌ها و نخبگانی است که در جامعه داریم، امروز با این ظرفیت نخبگانی و با اساتیدی که در دانشگاه‌ها داریم می‌توانیم قدم‌های بزرگی برداریم، همین بیانیه رهبر انقلاب که به عنوان گام دوم انقلاب مطرح می‌شود بر پایه تکیه بر استعدادهای همین جوانان است و این رویش‌ها به برکت مقام معظم رهبری، شهدا و سردار سلیمانی‌ها اتفاق افتاده است.  

ذاکر گفت: از نظر من یک دولت پویا با بهره‌گیری و تکیه بر سیاست‌های کلی نظام که هم از لحاظ زیرساختی و هم از جهات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی توسط مقام معظم رهبری با بهره‌گیری از نظرات هزاران کارشناس به دست ما رسیده قادر خواهد بود اقتصاد را از این حالت بیرون بیاورد و مردم را به لحاظ رفاهی و امکانات مستغنی کرده، حمایت‌ها را مضاعف کند و تولید را افزایش دهد.

وی با بیان اینکه اگر تولید را شروع کنیم بسیاری از مشکلات کشور به خودی خود حل خواهد شد، اظهار داشت: البته تولید نیز باید براساس نیاز استان‌ها و کشور باشد نه اینکه تکرار مکرات و یا اینکه مزاحم تولیدی‌های دیگر که البته در این خصوص بحث‌های زیادی مطرح است که در این زمینه باید از نظرات کارشناسان استفاده کنیم.

نماینده مردم ارومیه در مجلس همچنین در مورد دیگر موضوع مطرح شده توسط کارشناس برنامه «بدون توقف» در خصوص اینکه مشکلات موجود کشور به دلیل تفکر اقتصادی حاکم بر دولت است، تصریح کرد: اگر تفکرمان اقتصاد لیبرالیستی باشد نه اقتصاد مقاومتی و تکیه بر پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های داخلی، همین بلایی که امروز بر سر ما آمده، می‌آید. چون دولت‌ها باید هوشمندانه عمل کرده و از ریل خارج نشوند، ریلی که مقام معظم رهبری تحت عنوان سیاست‌های کلی نظام ابلاغ کرده یک کتابچه بزرگ با رهنمودهای مهمی در حوزه‌های اقتصادی، قضایی، اجتماعی و دیگر بخش‌هاست که واقعا با استفاده از نظرات کارشناسان کشور تدوین شده و ما اگر همین را مبنا قرار دهیم یعنی مبنا را اقتصاد اسلامی قرار دهیم به نتیجه خواهیم رسید.

ذاکر اضافه کرد: اقتصاد اسلامی یعنی اینکه هم به فکر مردم و هم به فکر سود و صادرات و مبارزه با قاچاق باشیم، اما در وهله اول به فکر مردم باشیم، آن موقع است که تولید آغاز می‌شود، مزاحمت‌ها برطرف می‌شود، حمایت‌های چند جانبه با اصلاح نظام بانکی و مالیاتی انجام خواهد شد، وقتی توانمندی ساخت موشک داریم و قدرت هسته‌ای داریم نشان‌دهنده این است که این توانمندی در ایران وجود دارد، ما امروز در این جهات حرکت می‌کنیم که در تولید لوازم خانگی مستغنی شویم، اما چه کسی هست که آنها را ساماندهی کرده و مزاحمت‌ها را رفع کند.

وی یادآور شد: اگر این مشکلات را حل کنیم و بانک‌هایی که تسلیم اقتصاد مقاومتی نمی‌شوند را کنار بگذایم آن وقت است که استعداد نخبه ایرانی هم خودش را نشان می‌دهد و زمینه بروز و ظهور پیدا می‌کند، اگر چین امروز وارد مذاکره با ایران شده به این دلیل است که این ظرفیت را در ایران دیده و می‌داند امروز رابط بین چین و اروپا، ایران است، می‌داند که نجات چین از ایران می‌گذرد، یعنی نشانه‌هایی از اقتصاد و توانمندی ایران را دیده‌اند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: هر کشوری به جای ما درگیر این تحریم‌ها می‌شد تا ۱۰۰ سال نمی‌توانست روی پای خود بایستد اما امروز ایران همچنان مقاوم است و اروپا و آمریکا خواستار این است که به توافق به ایران برگردد، این نشان‌دهنده این است که توانمندی ظرفیت و پتانسیل ایران در امر اقتصاد بالاست.


11025029
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: از مهم‌ترین اقدامات ‌پزشکیان حذف رانت یارانه به سوداگران و اختصاص مستقیم آن به مصرف‌کننده - یعنی همه مردم - خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه ستاد بزرگداشت یک‌هزار و پانصدمین سال میلاد حضرت محمد پیامبر رحمت (ص)، با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، از تمبر یادبود این مناسبت تاریخی رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت مرحومه اشرف بروجردی از فعالان عرصه سیاسی و اجتماعی و از مدیران اثرگذار فرهنگی کشور را به خانواده ایشان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مرکز اسناد و کتابخانه ملی نقش مهمی در پیشبرد دیپلماسی عملی و فرهنگی دارد، گفت: کتابخانه ملی می‌تواند نقش موثری در مقابله با توطئه ایران‌هراسی داشته باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف با صدور پیامی درگذشت اشرف بروجردی، همسر و خواهر شهید را به علاءالدین بروجردی نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی ارتش گفت: اکنون از ترکیب سامانه‌ها، تسلیحات، تجهیزات و نفرات نیرو‌های چهارگانه ارتش به بازدارندگی قابل اعتمادی دست یافته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه جوانی جمعیت سپاه پاسداران گفت: در میان نیرو‌های مسلح، سپاه پاسداران برای سومین سال متوالی موفق به کسب مقام اول در حوزه جوانی جمعیت شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی، بر لزوم اجرای وظایف و تکالیف سازمان‌های نیرو‌های مسلح تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در جمهوری آذربایجان ضمن بازدید از مرز آستارا، بر لزوم هماهنگی بیشتر به‌منظور افزایش عبور کامیون‌ها به‌ویژه کالا‌های فسادپذیر تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در پکن گفت: ایران آماده است که هماهنگی‌های چندجانبه با چین را تقویت کرده و نظم بین‌المللی عادلانه‌تری را ترویج دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است