اقتصادی 20:50 - 03 اردیبهشت 1404
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: ترمینال سلام شهر فرودگاهی آمادگی لازم جهت خدمت رسانی به زائران بیت‌الله الحرام را دارد.

ترمینال سلام برای ورود زائران حج تمتع ۱۴۰۴ آماده است

باشگاه خبرنگاران جوان - امروز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، جلسه نهایی هماهنگی پرواز‌های عملیات حج تمتع در ساختمان مرکزی شهر فرودگاهی برگزار شد.

در ابتدای جلسه سعید چلندری، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین، از خدمات گمنامانه‌ی تمامی دستگاه‌های همکار در عملیات حج، تقدیر و تشکر کرد و در ادامه به بیان نکاتی به منظور برگزاری هرچه بهتر عملیات و تاکید بر تکریم زائران پرداخت.

چلندری از آماده بودن ترمینال سلام برای ورود زائران حج تمتع ۱۴۰۴ خبر داد و گفت؛ ترمینال سلام شهر فرودگاهی آمادگی لازم جهت خدمت رسانی به زائران بیت‌الله الحرام را دارد. از زمان ورود به ترمینال تا لحظه‌ی سوار شدن به هواپیما از زائران پذیرایی خواهد شد و با فضاسازی‌های صورت گرفته در ترمینال سلام، انشالله خاطره‌ی خوشی از آغاز این سفر معنوی در ذهن زائران بیت‌الله الحرام باقی خواهد ماند. تمام تلاش ما در راستای رضایتمندی زائران و تسهیل فرآیند اعزام و پذیرش این عزیزان خواهد بود.

در ادامه‌ی جلسه، جواد صالحی آرتیمانی، معاون بهره‌برداری فرودگاه با بیان جزییات پرواز‌های عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ اظهار داشت: پرواز‌های امسال توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و شرکت هواپیمایی سعودی "فلای ناس" صورت می‌گیرد. همچنین فرودگاه طائف، در کنار فرودگاه‌های جده و مدینه به مقاصد زائران ایرانی اضافه شده است.

وی خاطر نشان کرد: زائرین، چهار ساعت قبل از پرواز در ترمینال سلام شهر فرودگاهی حاضر باشند و انتقال آنها بایستی به صورت کاروانی و با اتوبوس انجام شود که پلیس فرودگاه توجیحات لازم سفر را در بدو ورود به زائران ارائه نماید. 

صالحی آرتیمانی افزود؛ با توجه به اعلام بهداشت مرزی ارائه گواهی تزریق واکسن مننژیت برای کلیه‌ی زائران الزامی می‌باشد و برای زائران با سن بالای ۶۰ سال، واکسن آنفولانزای فصلی و کرونا توصیه می‌شود.

معاون بهره‌برداری فرودگاه تاکید کرد: پرداخت عوارض خروج از کشور زائرین سرزمین وحی قبل از ورود به فرودگاه انجام شود و سازمان حج و زیارت و مدیران کاروان‌ها نسبت به توجیه زائرین، مبنی بر همراه نداشتن اقلام ممنوعه در بار همراه مسافر، مانند قیچی، تیغ، کارد میوه خوری و ... و همچنین همراه نداشتن دارو‌های گیاهی پودر شده، آبلیمو، سرکه و عرقیجات اقدام نمایند.

در ادامه‌ی جلسه، قوانین اعزام و پذیرش زائران، نحوه حضور کاروان‌ها و هماهنگی بار زائران از ۴۸ ساعت قبل از عزیمت با هماهنگی مسئولان مربوطه فرودگاهی و پلیس مطرح شد و حاضرین در جلسه نیز به بیان نکات خود پرداختند.

گفتنی است این جلسه، با حضور سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره، معاونین مدیرعامل و مدیران شهر فرودگاهی، نمایندگان سازمان حج و زیارت، بعثه، ارگان‌های نظامی و انتظامی، شرکت هواپیمایی ایران‌ایر و سایر دستگاه‌های همکار در عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ برگزار شد.


12182736
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری در بازار طلا بیش از گذشته مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است. نوسانات اقتصادی، کاهش ارزش پول ملی و تمایل به حفظ قدرت خرید باعث شده بسیاری از افراد به دنبال روش‌هایی کم‌ریسک‌تر برای سرمایه‌گذاری باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفری فوری از شیراز به مقصد تهران در پیش دارید؟ گاهی سفر آن‌قدر ناگهانی پیش می‌آید که فرصت برنامه‌ریزی قبلی نیست. در چنین موقعیتی، برای رزرو بلیط پرواز همه ما فقط به یک چیز فکر می‌کنیم: بلیط لحظه آخری.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، توجه باغداران و بازار میوه به سمت ارقام خاص و متفاوت نهال سیب رفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق لایحه بودجه ۱۴۰۵، هر نوع برداشت آب از منابع زیرزمینی مشمول عوارض و یا در صورت غیرمجاز بودن، مشمول جریمه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق جداول لایحه بودجه ۱۴۰۵، دولت برای یارانه نقدی مبلغی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید به کشور از امشب واردشده و زمینه ساز بارش در برخی از مناطق خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ از مبنای گمرکی با قیمت ۸۵ هزار تومان تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت:قانون توزیع عادلانه آب نیازمند بازنگری و اصلاحات ساختاری جدی است تا حقوق مکتسبه، اصول پایداری، حکمرانی خوب و عدالت بین‌نسلی به‌درستی در آن لحاظ شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فراهم‌سازی بستر لازم برای بازنگری و به‌روزرسانی برنامه جامع پیشگیری از قاچاق کالا و ارز در نشست تخصصی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معافیت مالیات بر درآمد سال آینده کارکنان دولتی و غیردولتی در سال آینده نیز همچون امسال به صورت پلکانی محاسبه می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است