اقتصادی 20:50 - 03 اردیبهشت 1404
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: ترمینال سلام شهر فرودگاهی آمادگی لازم جهت خدمت رسانی به زائران بیت‌الله الحرام را دارد.

ترمینال سلام برای ورود زائران حج تمتع ۱۴۰۴ آماده است

باشگاه خبرنگاران جوان - امروز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، جلسه نهایی هماهنگی پرواز‌های عملیات حج تمتع در ساختمان مرکزی شهر فرودگاهی برگزار شد.

در ابتدای جلسه سعید چلندری، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین، از خدمات گمنامانه‌ی تمامی دستگاه‌های همکار در عملیات حج، تقدیر و تشکر کرد و در ادامه به بیان نکاتی به منظور برگزاری هرچه بهتر عملیات و تاکید بر تکریم زائران پرداخت.

چلندری از آماده بودن ترمینال سلام برای ورود زائران حج تمتع ۱۴۰۴ خبر داد و گفت؛ ترمینال سلام شهر فرودگاهی آمادگی لازم جهت خدمت رسانی به زائران بیت‌الله الحرام را دارد. از زمان ورود به ترمینال تا لحظه‌ی سوار شدن به هواپیما از زائران پذیرایی خواهد شد و با فضاسازی‌های صورت گرفته در ترمینال سلام، انشالله خاطره‌ی خوشی از آغاز این سفر معنوی در ذهن زائران بیت‌الله الحرام باقی خواهد ماند. تمام تلاش ما در راستای رضایتمندی زائران و تسهیل فرآیند اعزام و پذیرش این عزیزان خواهد بود.

در ادامه‌ی جلسه، جواد صالحی آرتیمانی، معاون بهره‌برداری فرودگاه با بیان جزییات پرواز‌های عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ اظهار داشت: پرواز‌های امسال توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و شرکت هواپیمایی سعودی "فلای ناس" صورت می‌گیرد. همچنین فرودگاه طائف، در کنار فرودگاه‌های جده و مدینه به مقاصد زائران ایرانی اضافه شده است.

وی خاطر نشان کرد: زائرین، چهار ساعت قبل از پرواز در ترمینال سلام شهر فرودگاهی حاضر باشند و انتقال آنها بایستی به صورت کاروانی و با اتوبوس انجام شود که پلیس فرودگاه توجیحات لازم سفر را در بدو ورود به زائران ارائه نماید. 

صالحی آرتیمانی افزود؛ با توجه به اعلام بهداشت مرزی ارائه گواهی تزریق واکسن مننژیت برای کلیه‌ی زائران الزامی می‌باشد و برای زائران با سن بالای ۶۰ سال، واکسن آنفولانزای فصلی و کرونا توصیه می‌شود.

معاون بهره‌برداری فرودگاه تاکید کرد: پرداخت عوارض خروج از کشور زائرین سرزمین وحی قبل از ورود به فرودگاه انجام شود و سازمان حج و زیارت و مدیران کاروان‌ها نسبت به توجیه زائرین، مبنی بر همراه نداشتن اقلام ممنوعه در بار همراه مسافر، مانند قیچی، تیغ، کارد میوه خوری و ... و همچنین همراه نداشتن دارو‌های گیاهی پودر شده، آبلیمو، سرکه و عرقیجات اقدام نمایند.

در ادامه‌ی جلسه، قوانین اعزام و پذیرش زائران، نحوه حضور کاروان‌ها و هماهنگی بار زائران از ۴۸ ساعت قبل از عزیمت با هماهنگی مسئولان مربوطه فرودگاهی و پلیس مطرح شد و حاضرین در جلسه نیز به بیان نکات خود پرداختند.

گفتنی است این جلسه، با حضور سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره، معاونین مدیرعامل و مدیران شهر فرودگاهی، نمایندگان سازمان حج و زیارت، بعثه، ارگان‌های نظامی و انتظامی، شرکت هواپیمایی ایران‌ایر و سایر دستگاه‌های همکار در عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ برگزار شد.


12182736
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حقوق گمرکی واردات گوشی همراه خارجی با قیمت بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو ۱۵ درصد و نسبت به قیمت بالاتر ۳۰ درصد  افزایش یافته  است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، دامداران از رفتن به ارتفاعات و حاشیه رودخانه و مسیل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و کافه قنادی ها گفت: علی رغم افزایش قیمت مواد اولیه، قیمت شیرینی شب یلدا نوسانی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از احتمال افزایش برودت هوا در روز‌های آینده، درباره یخ‌زدگی کنتور‌های آب در برخی مناطق هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عناب یکی از میوه‌های دارویی ارزشمند است که از گذشته تا امروز در طب سنتی ایران و شرق آسیا برای سلامت زنان جایگاه ویژه‌ای داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت اعلام کرد: سهمیه بنزین خودرو‌های خارجی و وارداتی با حجم موتور بالای ۱۳۰۰ سی‌سی و ساخت کشور‌های غیر از ایران حذف شده و مصرف این خودرو‌ها فقط با بنزین نرخ سوم ۵ هزار تومانی محاسبه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پی بارش‌های اخیر در جزیره قشم، دستور اعزام نماینده ویژه‌ای را برای ارزیابی شرایط و هماهنگی با مسئولان محلی صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز به ۶۴۵ میلیون متر مکعب رسید که برابر با ۷۵ درصد از گاز تولیدی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی سندیکای چای از ۹۵.۵ درصد مطالبات چایکاران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات سازمان راهداری گفت: ۱۲۰ هزار کیلومتر راه شریانی و ۱۶۰ هزار کیلومترراه روستایی که حدود ۱۲ هزار روستا را شامل می شود را برفروبی و نمکپاشی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است