اقتصادی 20:50 - 03 اردیبهشت 1404
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: ترمینال سلام شهر فرودگاهی آمادگی لازم جهت خدمت رسانی به زائران بیت‌الله الحرام را دارد.

ترمینال سلام برای ورود زائران حج تمتع ۱۴۰۴ آماده است

باشگاه خبرنگاران جوان - امروز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، جلسه نهایی هماهنگی پرواز‌های عملیات حج تمتع در ساختمان مرکزی شهر فرودگاهی برگزار شد.

در ابتدای جلسه سعید چلندری، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین، از خدمات گمنامانه‌ی تمامی دستگاه‌های همکار در عملیات حج، تقدیر و تشکر کرد و در ادامه به بیان نکاتی به منظور برگزاری هرچه بهتر عملیات و تاکید بر تکریم زائران پرداخت.

چلندری از آماده بودن ترمینال سلام برای ورود زائران حج تمتع ۱۴۰۴ خبر داد و گفت؛ ترمینال سلام شهر فرودگاهی آمادگی لازم جهت خدمت رسانی به زائران بیت‌الله الحرام را دارد. از زمان ورود به ترمینال تا لحظه‌ی سوار شدن به هواپیما از زائران پذیرایی خواهد شد و با فضاسازی‌های صورت گرفته در ترمینال سلام، انشالله خاطره‌ی خوشی از آغاز این سفر معنوی در ذهن زائران بیت‌الله الحرام باقی خواهد ماند. تمام تلاش ما در راستای رضایتمندی زائران و تسهیل فرآیند اعزام و پذیرش این عزیزان خواهد بود.

در ادامه‌ی جلسه، جواد صالحی آرتیمانی، معاون بهره‌برداری فرودگاه با بیان جزییات پرواز‌های عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ اظهار داشت: پرواز‌های امسال توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و شرکت هواپیمایی سعودی "فلای ناس" صورت می‌گیرد. همچنین فرودگاه طائف، در کنار فرودگاه‌های جده و مدینه به مقاصد زائران ایرانی اضافه شده است.

وی خاطر نشان کرد: زائرین، چهار ساعت قبل از پرواز در ترمینال سلام شهر فرودگاهی حاضر باشند و انتقال آنها بایستی به صورت کاروانی و با اتوبوس انجام شود که پلیس فرودگاه توجیحات لازم سفر را در بدو ورود به زائران ارائه نماید. 

صالحی آرتیمانی افزود؛ با توجه به اعلام بهداشت مرزی ارائه گواهی تزریق واکسن مننژیت برای کلیه‌ی زائران الزامی می‌باشد و برای زائران با سن بالای ۶۰ سال، واکسن آنفولانزای فصلی و کرونا توصیه می‌شود.

معاون بهره‌برداری فرودگاه تاکید کرد: پرداخت عوارض خروج از کشور زائرین سرزمین وحی قبل از ورود به فرودگاه انجام شود و سازمان حج و زیارت و مدیران کاروان‌ها نسبت به توجیه زائرین، مبنی بر همراه نداشتن اقلام ممنوعه در بار همراه مسافر، مانند قیچی، تیغ، کارد میوه خوری و ... و همچنین همراه نداشتن دارو‌های گیاهی پودر شده، آبلیمو، سرکه و عرقیجات اقدام نمایند.

در ادامه‌ی جلسه، قوانین اعزام و پذیرش زائران، نحوه حضور کاروان‌ها و هماهنگی بار زائران از ۴۸ ساعت قبل از عزیمت با هماهنگی مسئولان مربوطه فرودگاهی و پلیس مطرح شد و حاضرین در جلسه نیز به بیان نکات خود پرداختند.

گفتنی است این جلسه، با حضور سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره، معاونین مدیرعامل و مدیران شهر فرودگاهی، نمایندگان سازمان حج و زیارت، بعثه، ارگان‌های نظامی و انتظامی، شرکت هواپیمایی ایران‌ایر و سایر دستگاه‌های همکار در عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ برگزار شد.


12182736
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: طی روز‌های آتی پیش بینی می‌شود که میزان تحویل کالا به شرکت پشتیبانی امور دام از مرز یک میلیون تن نیز عبور کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی کشاورزان نسبت به تسریع در کشت دیم گندم و جو اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از شنبه ۲۲ آذرماه شاهد اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین و حذف سهمیه های سوخت برای خودروهای وارداتی و دولتی و... به صورت رسمی آغاز خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، نفت و گاز (بازار تکنولوژی و نوآوری) همزمان با همایش ملی «سرمایه‌گذاری و تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی» از ۱۵ تا ۱۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پارس جنوبی در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: تشدید بارش‌ها در بسیاری از نواحی کشور به ویژه شمال غرب را شاهد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: دستور تخریب واحدی در پهنه‌های گسلی نداده‌ایم و فقط در ساخت و ساز‌های جدید اجازه ساخت نداده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بنابر آمار ۱۲۰ واحد درگیر بیماری شدند که در صورت عدم واکسیناسیون به موقع، تلفات این ویروس در حوزه دام سنگین به یک میلیون راس می‌رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:۶۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ساخت داخل، ۱۰۱ میلیون دلار صرفه‌جویی خروج ارز حاصل شده است،
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اصلاح مصوبه جدید بنزینی دولت، خودرو‌های صفرِ تولید داخل که قیمت کارخانه‌ای آنها کمتر از یک میلیارد تومان است، سهمیه بنزین دریافت خواهند کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پروژه‌های جمع‌آوری فلر و تنوع‌بخشی به سبد انرژی طی چهار سال اخیر، باعث شده ۱.۷ میلیون مترمکعب کاهش مصرف گاز داشته‌ایم

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است