سیاسی 22:11 - 17 آذر 1402
رئیس دفتر سیاسی حماس امشب در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان گفت که به یاری خدا مقاومت تا توقف جنایات صهیونیست‌ها و رفع کامل اشغال فلسطین ادامه خواهد یافت.

هنیه: مقاومت تا توقف جنایات صهیونیست‌ها و رفع کامل اشغال فلسطین ادامه خواهد یافت

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در گفت‌وگوی تلفنی امشب (جمعه) ۱۷ آذر ماه حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس آخرین تحولات سیاسی و میدانی فلسطین و تداوم تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در این گفت‌وگو، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین را در جریان آخرین اقدامات و تحرکات دیپلماتیک کشورهای اسلامی و عربی و جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و توقف کشتار بیرحمانه شهروندان در غزه و نیز کرانه غربی قرار داد.

وزیر امور خارجه از اقدام دبیرکل سازمان ملل متحد در مکاتبه با شورای امنیت براساس ماده ۹۹ منشور سازمان ملل متحد تقدیر و آن را اقدامی کم سابقه و ارزشمند در جهت استقرار صلح و امنیت در جهان توصیف کرد.

امیرعبداللهیان یکی از محورهای مهم مذاکرات آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را بحران غزه عنوان‌ و تأکید کرد: گفت‌وگوهای مهمی بین رؤسای جمهور ایران و روسیه در موضوع فلسطین انجام شده است.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز در این گفت‌وگو ضمن تشکر از مواضع شناخته شده و ثابت جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ملت فلسطین و تلاش‌های دیپلماتیک گسترده جمهوری در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی به منظور پایان دادن به جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین، آخرین وضعیت غزه در سایه استمرار جنایات و کشتار غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی را تشریح کرد.

رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد: به یاری خدا مقاومت تا توقف جنایات صهیونیست‌ها و رفع کامل اشغال فلسطین ادامه خواهد یافت.

پایان پیام/


12013835
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح رویکرد‌های گذشته در اجرای طرح‌های عمرانی، گفت: پراکندگی منابع در پروژه‌های متعدد و کم‌اثر پایان یافته و دولت چهاردهم تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های ریلی اولویت‌دار معطوف کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق انتقاد و اعتراض را به رسمیت می‌شناسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از موافقت این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه سال آینده خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در گرجستان با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان، امروز یکشنبه با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون تلفیق در مورد کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ و سوال از وزیر امور اقتصادی و دارایی در دستور هفته جاری مجلس قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برنامه جامع پنج‌ساله با هدف کاهش سالانه حداقل ۱۵درصد قاچاق کالا را در زمان مقرر، تدوین و ابلاغ نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت و منع خشونت علیه زنان را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از «شروع وعده پزشکیان در اجرای عدالت در توزیع یارانه» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سخنان رهبر معظم انقلاب درخصوص اعتراض و اغتشاش و ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا توسط آمریکا پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است