بین‌الملل 11:29 - 31 فروردین 1403
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ارسال گلوله از این کشور به اوکراین را بهتر از اعزام نیروی آمریکایی دانست.

کوتاه آمدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای ارسال سلاح به اوکراین

جیمز مایکل جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: ارسال گلوله به اوکراین بهتر از پسران آمریکایی است.

گفته می‌شود از ۶۰ میلیارد بسته کمکی، ۲۳ میلیارد فوراً برای پر کردن زرادخانه‌های تسلیحاتی ایالات متحده به کار گرفته می‌شود. ۱۱.۳ میلیارد دیگر برای عملیات نظامی مستمر آمریکا در منطقه استفاده خواهد شد. بعلاوه، آنها ۱۴ میلیارد برای خرید تسلیحات از مجتمع صنعتی-نظامی آمریکایی خود برای اوکراین اختصاص خواهند داد. ۲۶ میلیون دلار برای نظارت بر استفاده از کمک‌های کی یف در نظر گرفته شده است. همچنین اوکراین ۸ میلیارد دلار وام دریافت خواهد کرد، اما بدون حق خرج کردن آنها برای نیاز‌های اجتماعی!

پس از کش‌وقوس‌های فراوان میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، طرح کلی طرح خود را برای انتقال کمک‌های خارجی مبنی بر چهار لایحه جداگانه کمک به اوکراین، رژیم‌صهیونیستی و تایوان و دیگر اولویت‌های امنیت ملی را ارائه و اعلام کرد که این لوایح جداگانه به رای گذاشته خواهد شد.

پیشتر اعلام شده بود، جانسون ظاهرا طی نشستی پشت در‌های بسته به جمهوری‌خواهان گفته است ک قصد دارد لایحه کمک به اوکراین را به رای‌گیری بگذارد و البته طبق آنچه انتظار می‌رود، مجلس نمایندگان آمریکا احتمالا کمک‌های بیشتر به رژیم صهیونیستی و تایوان را جداگانه به رای بگذارد.


12048659
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد هفت فرد مرتبط با نیکلاس مادورو و همسرش را به اتهام حمایت از دولت ونزوئلا و نقش ادعایی در قاچاق مواد مخدر تحریم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت شبکه الجزیره در مطلبی به ۵ نکته از کنفرانس مطبوعاتی پایان سال «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۷۰ هنرمند برجسته بلژیکی با محکوم کردن استاندارد‌های دوگانه اروپا، خواستار تحریم مسابقات یورویژن ۲۰۲۶ و اخراج اسرائیل به دلیل نسل‌کشی در غزه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های صهیونیستی فاش کردند که نبرد‌های غزه، لبنان و سوریه تا زمان دیدار نتانیاهو و ترامپ در فلوریدا در وضعیت «انجماد» قرار گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وقوع طوفان در امارات باعث لغو ده‌ها پرواز و آب‌گرفتگی کامل معابر در دبی و شارجه شد و خاطره سیل ویرانگر سال گذشته را در این کشور زنده کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افرادی با هدف برجسته‌کردن گرانی مواد غذایی در کانادا، در پوشش بابانوئل وارد یک فروشگاه شده و هزاران دلار خوراکی را به سرقت بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیدا شدن پهپاد «اورلان-۱۰» روسیه در خاک ترکیه، نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی این کشور را برای بررسی احتمال نقض حریم هوایی به حالت آماده‌باش درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد سازمان ملل برای طبقه‌بندی امنیت غذایی گفت که سه ماه پس از آتش‌بس، غزه از شرایط قحطی خارج شده، اما امکان بازگشت آن وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اروپا با انتقاد از تردید کشور‌های اروپایی در مصادره دارایی‌های روسیه، انفعال در تأمین مالی اوکراین را بازی در زمین کرملین دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر جریان حکمت ملی عراق با توصیف تحولات منطقه به «زلزله ژئوپلیتیک»، بر لزوم بی‌طرفی هوشمندانه بغداد تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است