سیاسی 13:36 - 31 فروردین 1403
حاج علی اکبری گفت: اگر صهیونیست‌ها  وارد ماجراجوی جدید شوند سیلی که خواهند خورد قابل مقایسه با چیزی که دریافت کردند نخواهد بود.

وعده صادق عملیاتی تنبیهی و یک واکنش حداقلی بود

حجت الاسلام حاج علی اکبری خطیب نماز جمعه تهران اظهار کرد: مهم‌ترین اصل در مسئولیت اجتماعی، اصل سلامت و امنیت اجتماعی است. خداوند برای زیست جمعی انسان‌ها نام امنیت آفرین خود یعنی سلام را برگزید.

وی ادامه داد: برای تحقق سلامت و امنیت اجتماعی ۴ تضمین ارائه شده است؛ اول تضمین ایمانی و اعتقادی است. در نگاه خداوند حق‌الناس بر حق الله مقدم است لذا در قیامت مواجهه حق با مسأله حقوق مردم بسیار سختگیرانه است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران دومین تضمین جهت تحقق سلامت و امنیت اجتماعی را ضمانت وجدانی دانست و گفت: انسان‌ها با همین سرمایه است که در تمام مدت عمر برای جلب منفعت و دفع ضرر از خودشان تلاش می‌کنند.

حاج علی اکبری افزود: برنامه محفل نشان داد که می‌توان با ابتکار و ظرفیت‌شناسی، میلیون‌ها انسان را پای یک برنامه دینی و قرآنی نشاند.روز ارتش را به غیور مردان ارتش جمهوری اسلاکی تبریک می‌گویم و انشالله در تامین امنیت و بازدارندکی کشور هر روز موفق‌تر باشند.

وی گفت:از تیم‌های ملی کشتی و آزاد و فرنگی کشورمان که باعث افتخارمان شدند تشکر می‌کنیم خصوصا از این که یاد شهدا را در مسابقات خود زنده نگه داشتند بسیار ممنونیم.

وی درباره سیل اخیر کشور گفت: از اقدام ستاد بحران در این امر وشخص وزیر کشور در امداد رسانی به سیل زدگان تشکر می کنیم. خصوصا هلال احمر عزیز ما هم اقدامات خوبی انجام دادند و از مسئولین توقع داریم با بررسی عمیق‌تر تصمیم بگیرند که در آینده کاری کنند که از خسارت‌ها احتمالی جلوگیر‌ی کنند.

وی ادامه داد: در چند سخنرانی اخیر رهبر عزیز ما شنیدیم که ایشان گفتند در برابر حماسه‌های بزرگی که ملت ما خلق کردند خخصوصا حضور در انتخابات و روز قدس و عید سعید فطر از مردم تشکر کنیم اما مسئولین بدانند که تشکر عملی لازم است.

وی افزود: مسئولان ما سامانه‌های نظارتی که در کشور وجود دارد را باید تقویت کنند و باید برای آن قسمت‌هایی که در کشور تولید نارضایتی دارد برنامه ریزی شود. مثلا علت برخی از نارضایتی مرم ما ضوابط دست و پاگیری است که در کشور وجود دارد. باید اصلاح شود این امور و همه باید دست به دست هم دهیم که این موضوع اسباب زحمت برای مردم نشود.

خطیب نماز جمعه تهران گفت:‌بعضی جا‌ها به دلیل ساز و کار‌های مندرسی است که داریم ساز و کاری که فساد زا است. این جا باید از فناوری‌های نو استفاده کنیم و این یکی از مهمترین اقدامات در تشکر عملی نسبت به مردم است مثال بارز آن هم اقدام خوب دولت در درگاه ملی خدمات دولت است.

وی افزود: باید در مهار تورم و غول گرانی و ضابطه مند کردن بازار اقدامات عملی انجام شود و امیدواریم اقدامات دولت به طور محسوس در محیط زندگی مردم مشخص شود و شعار امسال هم می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

علی اگبری تصریح کرد:گرانی‌های غیر منطقی درباره همه چی مثل زمین و مسکن و اقلام دیگر شرایط سختی را برای مستجرین ایجاد می‌کند و امیدواریم عزیزان ما که در این زمینه تدابیر بسیار خوبی دارند موفق شوند و همه دست به دست هم دهند که مانند وعده صادق کار متفاوتی را در گره گشایی از زندگی مردم انجام دهیم.

حاج علی اکبری درباره عملیات وعده صادق، افزود: عملیات غرورآفرین و شگفتی‌ساز وعده صادق عملیاتی تنبیهی بود که یک پاسخ متوازن و یک واکنش حداقلی بود.

وی تصریح کرد: این عملیات یک طوفان‌الاقصی ایرانی بود. دو سیلی مبهوت کننده در یک زمان نسبتاً نزدیک انجام شد.

وی افزود: این عملیات چند وجهی بود. یک ضلع آن هدایت‌های کلان رهبر انقلاب ما در این سه دهه بود. جهت دیگر پیوند علم و صتعت و تخصص جوانان ما بود. ما با تولید خودمان دشمنان را مجازات کردیم و مثل ان‌ها نیستیم که از خودشان چیزی ندارند و وجهه دیکر هماهنگی قوای ۳ گانه ما بود و در جهت دیگر پیوند دیپلماسی و اقتدار در میدان بود. اراده پولادیم و عزم راسخ برای کاری کم نظیر از فرزندان ایران در نیروی هوافضای سپاه ما بود که دست آن هار ا می‌بوسیم.

وی در انتها گفت: وزیر محترم خارجه ما در شورای امنیت گفت و سایر مسئولین ما هم با صدای بلند گفتند که اگر صهیونیست ها  وارد ماجراجوی جدید شوند سیلی که خواهند خورد اصلا قابل مقایسه با چیزی که دریافت کردند نخواهد بود و مراقب اقدامات خود باشند.


12048693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه، بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در بدو ورود به تهران گفت: درباره همکاری بانکی و مراودات مالی، پیشنهاد استفاده از ریال یا پول دیجیتال را در اجلاس شانگهای ارائه کردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: استفاده رژیم صدام از سلاح‌های شیمیایی علیه مردم ایران از مصادیق روشن «جنایت جنگی» و «جنایت علیه بشریت» است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم پایبندی کامل مجموعه‌های دولتی و حاکمیتی به قوانین و هنجار‌های ملی در حوزه عفاف و حجاب، خاطرنشان کرد: رعایت این اصول باید از درون دستگاه‌ها و از سوی مدیران و کارکنان آغاز شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پادشاهی اردن درباره نشست پیش روی شورا حکام آژانس بین المللی انرژی تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با ابراز خرسندی از نتایج بیست‌وچهارمین نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای گفت: پیشنهاد‌ها و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در اسناد و بیانیه پایانی این اجلاس لحاظ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد به تصویب قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت سازمان ملل متحد واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور عازم تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به نقش دیپلماسی عمومی در تقویت روابط با دیگر کشور‌ها و ملت‌ها گفت: یکی از مسئولیت‌های مهم سفرا، خنثی‌سازی فضاسازی‌ها، روایت‌سازی‌های نادرست و تبلیغات ضدایرانی است که برخی جریان‌ها علیه کشور دنبال می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه جایگزین‌کردن اختلافات با وحدت، ضرورتی راهبردی برای کشور‌های اسلامی است، گفت: انتظار این است که امت اسلامی، پیمان برادری را جایگزین هرگونه اختلاف و درگیری کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است