اقتصادی 08:11 - 09 اسفند 1402
معاون مسکن شهری گفت: روند پرداخت تسهیلات ساخت در برخی شهر‌ها کند بوده که همین امر زمینه ساز کاهش سرعت اجرای پروژه نهضت ملی مسکن شده است.

کندی پرداخت تسهیلات روند اجرای ساخت مسکن را کم‌رونق می‌کند

حمیدرضا سهرابی معاون مسکن شهری بنیاد مسکن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کشور اگر به سمت کندی پیش می‌رود به دلیل عدم پرداخت تسهیلات ساخت ۵۵۰ میلیون تومانی است و همین امر باعث می‌شود که سرعت اجرای پروژه‌های مسکونی در شهر‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر تسریع نشود.

وی افزود: دولت باید هرچه سریعتر برنامه‌ریزی لازم برای پرداخت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی را توسط بانک‌ها انجام دهد و در غیر این صورت نمی‌توان امیدی داشت که ۲ میلیون پروژه نهضت ملی مسکن در کل کشور با سرعت اجرایی شود.

سهرابی اظهار کرد: در شهر‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر هم روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن متناسب با همکاری بانک‌ها خواهد بود و بانک مرکزی باید این موضوع را پیگیری کند که اگر بانکی همکاری نکند اعتبارات آن‌ها کاهش پیدا کند و اگر بانکی همراه باشد سرمایه‌های آن‌ها افزایش پیدا کند.

او گفت: ساخت و اجرای پروژه‌ها در تمامی بخش‌ها تنها منوط به همکاری بانک‌ها و پرداخت تسهیلات ساخت و در نتیجه اقساط و آورده متقاضیان خواهد بود.


12034346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای ماده ۵۰ در برنامه هفتم یکی از مهم‌ترین بند‌ها در حوزه مسکن کشور است چراکه اجرای این ماده خود زمینه ساز کاهش انحصارگری در بازار مسکن می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان احداث و بهره‌برداری از جایگاه‌های عرضه گاز مایع (LPG) برای مصارف سوخت خودرویی در شعاع ۱۰۰ کیلومتری ۸ پالایشگاه کشور فراهم شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: مدیریت آب به معنای استفاده نکردن از آب، تعطیلی الگوی کشت و عدم کاشت نیست، بلکه به معنای استفاده بهینه از منابع آبی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب به‌تدریج در کل کشور جوی آرام و پایدار مستقر می‌ شود که زمینه ساز کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت آلاینده های جوی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن خواهد شد که امیدواریم هرچه سریعتر بازنگری در این طرح صورت گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که محصولات برداشت شده به انبار‌های مسقف انتقال دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که با حمایت رئیس‌جمهور از تولید و موافقت اعضا در جلسه کارگروه بهینه‌سازی مصرف انرژی، برخی صنایع از محدودیت‌های انرژی در آذرماه معاف شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است