بین‌الملل 22:58 - 23 خرداد 1403
مدیر سازمان بهداشت جهانی از شرایط اسفناک کودکان فلسطینی در غزه به دلیل ابتلا به سوء تغذیه شدید خبر داد.

یک هزار و ۶۰۰ کودک فلسطینی با سوء تغذیه شدید مواجه هستند

رژیم صهیونیستی در حال استفاده از گرسنگی به عنوان یک سلاح علیه غیرنظامیان فلسطینی در غزه است. این موضوع در کنار بمباران گسترده مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غزه از جمله مراکز درمانی، فلسطینیان را در مسیر نسل کشی قرار داده است.  

به گزارش الجزیره، سازمان بهداشت جهانی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که کودکان فلسطینی در خطر گرسنگی و قحطی قرار دارند.

تدروس ادهانوم، مدیر این نهاد بین المللی تاکید کرد: بخش اعظمی از جمعیت غزه اکنون با گرسنگی و شرایط قحطی دست و پنجه نرم می‌کنند. در این میان، شرایط برای کودکان بسیار وخیم‌تر است.  

وی خاطر نشان کرد: علی‌رغم ارائه گزارش‌ها مبنی بر افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه، شواهد نشان نمی‌دهد که طی روند توزیع، خانواده‌هایی که به شدت نیازمند این اقلام هستند به میزان کافی مواد غذایی دریافت می‌کنند.  

مدیر سازمان بهداشت جهانی با اشاره به آسیب شدید کودکان فلسطینی از این موضوع، افزود: اکنون بیش از ۸ هزار کودک زیر ۵ سال با سوء تغذیه دست و پنجه نرم کرده و در بیمارستان‌ها خدمات درمانی دریافت می‌کنند. با این حال، یک هزار و ۶۰۰ تن از این کودکان دچار سوء تغذیه بسیار شدید هستند.  

این مقام ارشد بین المللی تصریح کرد: به دلیل نبود امنیت و عدم دسترسی به امکانات کافی، اکنون تنها دو مرکز برای بیماران مبتلا به سوء تغذیه شدید در غزه فعال است. ناتوانی ما در تامین سیستم بهداشتی ایمن، در کنار فقدان آب آشامیدنی و اقلام بهداشتی، خطر سوء تغذیه در کودکان فلسطینی را به میزان قابل توجهی افزایش داده است.  

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12062802
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین تماس تلفنی روز گذشته با ترامپ را «پربارترین» گفتگوی دو طرف تا کنون توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از تصمیم کابینه اسرائیل برای اعزام تیم مذاکره‌کننده به قطر خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس به سوریه سفر کرد و از احیای روابط دیپلماتیک با این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوهنوردان افغانستانی و ایرانی به قله پرسون در تهران با شعار اتحاد و همبستگی دو ملت صعود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت بازگردانی همه اتباع منطقی و منصفانه نیست بلکه باید ساماندهی دارای برنامه کارشناسی شده باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم دعا و استغاثه در جوار مزار شهدای لشکر فاطمیون برگزار شد. در این مراسم مهاجرین اعلام کردند نباید خیانت چند نفر خودفروخته به پای یک ملت نوشته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشگر ویژه شورای حقوق بشری سازمان ملل برای افغانستان، می‌گوید که سیاست اخیر طالبان در مورد برنامه‌های سیاسی رسانه‌ها نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات روسی از انهدام پهپاد‌های اوکراینی خبر دادند که به سمت پایتخت این کشور در حال حرکت بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا می‌گوید تقریباً از هر سه نفر در غزه، یک نفر چند روز است که غذا نخورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۳۰۰ دانشجوی افغانستانی برای ادامه تحصیل وارد پاکستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است