سیاسی 19:22 - 16 خرداد 1402
سخنگوی دولت گفت: برنامه‌ای برای حل مسأله تورم اندیشیده و ابلاغ شده است؛ تورم به صورت روزانه رصد می‌شود.

بهادری‌جهرمی: برنامه‌ای برای حل مسأله تورم اندیشیده و ابلاغ شده است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت امروز سه‌شنبه (۱۶ خرداد) در حاشیه جلسه پرسش و پاسخ که در دانشگاه تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: از مناظرات دانشجویی استقبال می‌کنیم، زیرساخت این مسأله را هم، دولت با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تشکیل خانه‌های گفت‌وگو فراهم کرده است، ماهم از این مسأله استقبال می‌کنیم، اما اگر موضوع جلسات پرسش و پاسخ نسبت به عملکرد است در حد توانمان پاسخگو بوده و خواهیم بود. 

وی افزود: امروز هفته آخر کلاس‌هاست که به دانشگاه تهران آمدم، قبل از این هم خیلی از جلسات را رفته‌ام، حتی اعلام می‌کنم تابستان هم در ترم تابستانی اگر کلاس‌ها برقرار باشد و شرایط به لحاظ مقدورات زمانی مهیا باشد، در آن شرکت می‌کنم.

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به سؤالی درباره تورم و تدابیر اندیشیده شده در این باره، گفت: برای مهار تورم و رشد اقتصادی تدابیری اندیشیده شده است؛ تورم یکی دو روزه ایجاد نشده است که یکی دو روزه نیز مهار شود، این مشکل ریشه دوانده و ساختاری شده، غیر از تورم‌های مقطعی، هسته اصلی تورم در دهه گذشته ساختاری شده است.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: برنامه‌ای برای حل مسأله تورم اندیشیده و ابلاغ شده است؛ تورم به صورت روزانه رصد می‌شود، به تازگی مجموعه‌ای زیر نظر معاونت اول رئیس‌جمهور هشدارهای روزانه تورمی را فعال کرده است، یعنی با پیش‌بینی‌ها بیان می‌کنیم، اگر فلان تصمیم گرفته شود، چنین تبعات تورمی را خواهد داشت، در دولت به این تصمیمات مجوز نمی‌دهیم و در این مواقع باید اثبات کنیم راه دیگری وجود ندارد. 

سخنگوی دولت تأکید: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، انشاالله شاهد کاهش چشم‌گیر تورم در سالجاری خواهیم بود. رئیس کل بانک مرکزی اعلام کردند تلاش‌مان بر این است که تورم در محدوده کانال سی درصد قرار گیرد.

پایان پیام/


11909080
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سران قوای مقننه و قضائیه به میزبانی رئیس قوه مجریه، در نشستی ۲ ساعته پذیرای مطالبات، دغدغه‌ها و دیدگاه‌های مدیران بزرگترین شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال بودند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: برای داشتن زندگی آسان و اثرگذار باید تشریفات و تجملات را کنار گذاشت و با سختی‌ها کنار آمد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با هشدار نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب و آمریکای لاتین بر صلح و امنیت بین‌المللی، خواستار احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: در راستای صیانت از منافع و منابع ملت ایران نفتکش (Talara) توسط رزمندگان نیروی دریای سپاه توقیف شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ارزانی می‌گوید علامه سید محمدحسین طباطبایی معمار حکمت و وحدت بود و اندیشه‌های این مفسر بزرگ می‌تواند چراغ راه امت اسلامی در عصر حاضر باشد. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتی می‌گوید تعلل ۹ ماهه در اجرای طرح بهینه‌سازی انرژی به مخالفت‌های سازمان برنامه و بودجه در زمان تصویب قانون برنامه برمی‌گردد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت آقای پزشکیان برای جلب همراهی گفت‌و‌گو می‌کند، اما منافع مردم را وجه‌المصالحه نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور نسبت به تاخیر هیات وزیران در تصویب صورتحساب عملکرد بودجه سال ۱۴۰۳ تذکر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم: تجاوز و دفاع» روز یکشنبه ۲۵ آبان در تهران و با سخنرانی افتتاحیه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید اگر امروز در سیاست ما اخلاق جایی ندارد برای این است که نگاه ما به سیاست، فرهنگ‌پایه نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است