بین‌الملل 21:54 - 15 آذر 1403
همزمان با خشم دموکرات‌ها نسبت به بایدن به دلیل بخشش اتهامات قضایی پسرش، جریان کمک‌های مالی به ساخت کتابخانه او در زادگاهش ممکن است قطع شود.

احتمال قطع کمک دموکرات‌ها به بایدن پس از عفو پسرش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - گزارش‌ها حاکی از آن است که دموکرات‌های ارشد از اینکه «جو بایدن» در واپسین روز‌های ریاست جمهوری پسرش «هانتر بایدن» را عفو کرده بسیار خشمگین هستند و در حال بررسی این هستند که کمک‌های مالی به کتابخانه ریاست جمهوری او را قطع کنند.

ساخت کتابخانه‌های ریاست جمهوری در آمریکا سنتی است که توسط «فرانکلین دی روزولت» سی و دومین رئیس جمهور آمریکا آغاز شد. بر این اساس، پس از اتمام دوره یک رئیس جمهور، اوراق و اسناد دوره  او در آرشیوی جمع‌آوری شده و در یک مرکز فرهنگی جدید نگهداری می‌شود. این کتابخانه عموما با بودجه اهداکنندگان خصوصی، مقامات ایالتی یا برخی دانشگاه‌ها ساخته می‌شود. 

تهدید دموکرات‌ها مبنی بر عدم تامین مالی این کتابخانه، در حالی بیان می‌شود که پیش از این نیز اعضای حزب از او به دلیل کناره‌گیری دیرهنگام از رقابت‌های انتخاباتی خشمگین بودند. 

یک منبع نزدیک به پروژه کتابخانه احتمال جلوگیری از کمک‌های مالی را رد کرده و می‌گوید که برنامه در دست انجام است. اما این واقعیت که احتمال قطع کمک‌ها به طور علنی مطرح شده، نشان دهنده ناامیدی درون حزبی از عفو هانتر بایدن ۵۴ ساله است. هانتر بایدن که اتهاماتی مرتبط با اسلحه و مالیات دارد، قرار بود در این ماه برای هر دو اتهام خود محکوم شود. «مارک اسکارسی» قاضی پرونده مالیاتی در حکمی که پس از عفو صادر شد، رئیس جمهور را به «بازنویسی تاریخ» متهم کرد. اندکی بعد، گروهی از سناتور‌های دموکرات و اعضای کنگره علناً بایدن را متهم کردند که احساسات خود را نسبت به پسرش بالاتر از منافع ملی قرار داده است.

منبع: گاردین


12124072
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس امور خاورمیانه در دانشگاه تل‌آویو، هشدار داده که اظهارات ترامپ درباره اعطای وضعیت «متحد غیر ناتو» به عربستان نشان می‌دهد واشنگتن دیگر روی اسرائیل حساب نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد این اتحادیه از هر طرح صلحی برای اوکراین که منجر به صلحی پایدار و عادلانه شود و با مشارکت کی‌یف و اروپا همراه باشد، حمایت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سهام شرکت‌های تسلیحاتی اروپا در پی تلاش برای صلح اوکراین به پایین‌ترین سطح از سپتامبر سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه کویت با انتشار بیانیه‌ای، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سنگاپور با تحریم چهار شهرک‌نشین اسرائیلی و ممنوع‌الورود کردن آنها به این کشور، اقداماتشان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه‌داری آمریکا با هدف قرار دادن «شبکه نفتی حامی بخش نظامی ایران»، ۱۴ فرد، ۲۴ شرکت، ۱۰ کشتی و ۷ هواپیما را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع تایوان اعلام کرد ۲۹ هواپیمای جنگنده و ۷ کشتی نیروی دریایی چین صبح امروز از خط میانی تنگه تایوان عبور کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با صدور بخشنامه‌ای، سه وضعیت برای ارائه خدمات به دارندگان دفترچه‌های اقامت اتباع افغانستان تعیین و بر لزوم اجرای فوری و بدون سلیقه‌ای این دستورالعمل تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران از توافق اولیه با طالبان برای راه‌اندازی مرکز فرآوری مواد معدنی افغانستان در منطقه مرزی خبر داد و بر آمادگی ایران برای انتقال تجربیات فنی، تأمین انرژی و آموزش نیروی انسانی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش اکسیوس، طرح صلح پیشنهادی آمریکا برای اوکراین شامل یک تضمین امنیتی ۱۰ ساله است که هرگونه حمله آینده روسیه را تجاوز به کل جامعه فراآتلانتیکی قلمداد خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است