بین‌الملل 00:21 - 05 مهر 1400

نماینده آمریکا با وزیرخارجه عراق دیدار و گفتگو کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغدادالیوم، «رابرت مالی»، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران با فؤاد حسین وزیر خارجه عراق دیدار و گفتگو کرد.

در همین ارتباط، وزارت خارجه عراق اعلام کرده است که دو طرف در این دیدار، درباره تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، روابط ایران و آمریکا و احتمال برگزاری نشست‌های آتی دوجانبه بحث و تبادل نظر کردند.

وزیرخارجه عراق در این دیدار همچنین نقش عراق در منطقه برای کاهش تنش میان کشورها منظور حفظ امنیت و صلح را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین از سر گرفته شود تا توافق برجام و بازتاب‌های مثبت آن در سطح روابط منطقه‌ای و جهانی اجرایی شود.

در این دیدار، نماینده آمریکا نیز نقش عراق در منطقه و تلاش آن برای ایجاد پل‌های ارتباطی بین کشورهای منطقه به منظور حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و شیوه‌های مسالمت‌آمیز را مهم ارزیابی کرد و از بغداد قدردانی کرد.

گفته شده این دیدار در محل اقامت وزیر خارجه عراق در نیویورک و در حاشیه هفتاد و ششمین دور مجمع عمومی سازمان ملل برگزار گردیده است.


11246053
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک مافوق صوت فلسطین ۲ هدف قرار دادیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موساد به آمریکا سفر کرده تا از مقامات این کشور بخواهد برای پذیرش مردم غزه به اتیوپی، لیبی و اندونزی مشوق‌هایی ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای روسی خود تاکید کرد که آنکارا خواهان ثبات و امنیت در سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی گردان‌های قسام در یک پیام ویدیویی استراتژی گردان‌های قسام در این مرحله و مذاکرات برای توقف تجاوز به غزه را تشریح و از همه‌ی آزادگان تمجید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند ترامپ در مذاکرات تجاری با اتحادیه اروپا به دنبال حداقل ۱۵ تا ۲۰ درصد مالیات بر واردات از این بلوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه گاردین فاش کرد که دو موسسه خیریه انگلیسی، ۵.۷ میلیون پوند به شهرک غیرقانونی سوسیا رژیم اسرائیل در کرانه باختری منتقل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید در پی درگیری‌های جنوب سوریه از روز یکشنبه تا کنون هزاران نفر آواره شده و بسیاری دیگر دسترسی به آب و برق ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند مقامات ایرانی هفته آینده با دیپلمات‌هایی از تروئیکای اروپایی در وین یا ژنو دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، اتحادیه اروپا را به دلیل ناتوانی در پاسخگو کردن اسرائیل درباره نسل کشی در غزه، به همدستی در جنایت نسل‌کشی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی تصویب بسته‌ی تحریمی شدیدی علیه روسیه در اروپا؛ معاون رئیس شورای امنیت روسیه از تشدید حملات به اوکراین و خصوصا کی‌یف خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است