بین‌الملل 00:21 - 05 مهر 1400

نماینده آمریکا با وزیرخارجه عراق دیدار و گفتگو کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغدادالیوم، «رابرت مالی»، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران با فؤاد حسین وزیر خارجه عراق دیدار و گفتگو کرد.

در همین ارتباط، وزارت خارجه عراق اعلام کرده است که دو طرف در این دیدار، درباره تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، روابط ایران و آمریکا و احتمال برگزاری نشست‌های آتی دوجانبه بحث و تبادل نظر کردند.

وزیرخارجه عراق در این دیدار همچنین نقش عراق در منطقه برای کاهش تنش میان کشورها منظور حفظ امنیت و صلح را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین از سر گرفته شود تا توافق برجام و بازتاب‌های مثبت آن در سطح روابط منطقه‌ای و جهانی اجرایی شود.

در این دیدار، نماینده آمریکا نیز نقش عراق در منطقه و تلاش آن برای ایجاد پل‌های ارتباطی بین کشورهای منطقه به منظور حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و شیوه‌های مسالمت‌آمیز را مهم ارزیابی کرد و از بغداد قدردانی کرد.

گفته شده این دیدار در محل اقامت وزیر خارجه عراق در نیویورک و در حاشیه هفتاد و ششمین دور مجمع عمومی سازمان ملل برگزار گردیده است.


11246053
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است