آلمان سامانه دفاع هوایی پاتریوت به اوکراین می‌فرستد

به دنبال افزایش حملات هوایی به اوکراین، برلین یک سامانه پدافند هوایی به این کشور ارسال خواهد کرد.

آلمان سامانه دفاع هوایی پاتریوت به اوکراین می‌فرستد

آلمان اعلام کرد که یک سامانه دفاع هوایی «پاتریوت» را به اوکراین می‌فرستد تا این کشور بتواند ارتش تحت فشار خود را تقویت کرده و از حملات هوایی روسیه جلوگیری کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در بیانیه وزارت دفاع آمده است: «با توجه به افزایش حملات هوایی روسیه علیه اوکراین، دولت آلمان تصمیم گرفته است تا دفاع هوایی اوکراین را بیشتر تقویت کند».

رسانه‌های متعددی در هفته‌های اخیر گزارش داده‌اند که اوکراین در سال دوم جنگ با کمبود نیروی انسانی، مهمات و تجهیزات جنگی مواجه شده است. این کشور برای جبران کمبود نیروی انسانی به تازگی لایحه جدیدی را تصویب کرده که به دفاتر استخدام ارتش اجازه می‌دهد از افرادی که از خدمت اجباری فرار می‌کنند، شکایت کند. لایحه مذکور همچنین مجازات افرادی را که به موقع برای خدمت حاضر نمی‌شوند را تشدید می‌کند.

در همین راستا، وال استریت ژورنال هفته گذشته در گزارشی فاش کرد که به دلیل کمبود مهمات، فرماندهان نیرو‌های مسلح اوکراین سربازان را وادار می‌کنند در مرداب‌ها به دنبال گلوله‌های منفجر نشده ارتش روسیه بگردند تا بعدا از آن استفاده کنند.

کارشناسان می‌گویند میزان تجهیزات ارسالی به اوکراین اندک است و این کشور در خطوط مقدم خود با چالش‌های جدی مواجه است.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مقام آمریکایی توافق ترامپ با پوتین پس از اختلاف با زلنسکی بر سر حملات به پالایشگاه‌های روسیه حاصل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب مخالف دموکرات‌های اسرائیل، ترور آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر شهید ایران، در آغاز تجاوز آمریکا و اسرائیل را اشتباه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، توافق ترامپ با پوتین برای تسهیل صادرات گازوئیل روسیه و لغو موقت تحریم‌های سوخت این کشور را امتیازی یک‌جانبه به مسکو دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی با متهم کردن آمریکا به استفاده ابزاری از موضوع حقوق بشر برای تضعیف حاکمیت پیونگ‌یانگ، گزارش اخیر وزارت خارجه این کشور را اقدامی سیاسی و مداخله‌جویانه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، با حمله به ناوی پیلای، برنده نوبل صلح امسال، مدعی شد این جایزه باید به او تعلق می‌گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز گزارش داد توافق ترامپ و پوتین برای عرضه گازوئیل روسیه به بازارهای جهانی، بعید است به کاهش پایدار قیمت سوخت منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که دونالد ترامپ از مشارکت مسکو در حل‌وفصل وضعیت پیرامون ایران استقبال کرده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» نمایندگان دموکرات کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تاکید کردند که جنگ فاجعه بار ترامپ با ایران باعث افزایش شدید قیمت بنزین و گازوئیل شده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» خبرگزاری رویترز به نقل از تحلیلگران بازارهای جهانی انرژی تاکید کرد که توافق نفتی ترامپ با روسیه برای عرضه گازوئیل این کشور به بازار، «تاثیر پایداری» بر کاهش قیمت سوخت نخواهد داشت.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» رئیس جمهور و وزیر خارجه اوکراین ضمن انتقاد از توافق ترامپ با مسکو برای عرضه نفت و گازوئیل روسیه به بازارهای جهانی انرژی با این توافق شدیدا مخالفت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است