سیاسی 15:24 - 14 آذر 1400
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت که فرض را بر این بگذاریم که ⁧‫مذاکرات‌ هسته‌ای‬⁩ شاید یک‌سال دیگر هم به نتیجه نرسد پس تلاش کنیم آثار انتظاری ⁧‫اقتصاد‬⁩ ملی را از مذاکرات‌ کم کنیم.

توانگر: آثار انتظاری ⁧‫اقتصاد‬⁩ ملی را از مذاکرات‌ کم کنیم

به گزارش ایسنا، مجتبی توانگر نماینده تهران در مطلبی درس صفحه توییتر خود نوشت:

«فرض را بر این بگذاریم که ⁧‫مذاکرات‌ هسته‌ای‬⁩ شاید یک‌ سال دیگر هم به نتیجه نرسد. تلاش کنیم آثار انتظاری ⁧‫اقتصاد‬⁩ ملی را از مذاکرات‌ کم کنیم:

- افزایش توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای از جمله درصد و ظرفیت غنی‌سازی کشور

- احیای فعالیت‌های اقتصادی از طریق ارتقای واکسیناسیون‬⁩

- افزایش توجه به ظرفیت‌های داخلی اقتصاد



- پیگیری تعاملات اقتصادی با چین، اتحادیه اقتصادی ⁧‫اورآسیا‬⁩ و کشورهای همسایه

‏روند ورود ⁧‫ارز‬⁩ به کشور بهبود یافته و افزایش نرخ این چند روز هیجانی است.»

هفتمین دور از مذاکرات برای لغو تحریم ها از روز دوشنبه هفته گذشته ( ۸ آذر) در وین آغاز شد و در روز جمعه (۱۲ آذر) به پایان رسید. در این مذاکرات پنج روزه هیات‌های سیاسی و کارشناسی در چارچوب گفت‌وگوهای دو جانبه و چندجانبه و مشترک به ارزیابی آخرین دیدگاه‌ها و موارد اختلافی میان طرف‌ها پرداختند.

ایران دو سند درباره لغو تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای را که نسبت به پیش نویس دور ششم مذاکرات به روز رسانی شده است را به طرف‌های برجامی ارایه کرد.  در عین حال برای بررسی بیشتر این اسناد و رایزنی‌ و مشورت با پایتخت‌ها قرار شده است هیات‌ها برای یک وقفه کوتاه مذاکرات را ترک و مجددا برای ادامه کار به وین بازگردند.

انتهای پیام


11351507
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی و وزیر امور خارجه جمهوری فدرال برزیل، بعد از ظهر امروز در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور از همکارانش در دولت خواست با حفظ شأن و کرامت مردم، جلوی سرگردانی و سردرگمی برای دریافت خدمات درمانی گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: هرگونه توافق برای صفرکردن درصد غنی‌سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم و زیر بار آن نمی‌رویم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اعلام اینکه ارزیابی امنیت سایبری دستگاه‌های دولتی به تصویب رسید، اظهار کرد: دولت همچنین مصوب کرد سوخت تجهیزات فنی بارورسازی ابر‌ها تامین شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در بنگلادش پیش از عزیمت به محل ماموریت با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اظهار کرد: نباید پست و مقام مبنای دریافت حقوق باشد، بلکه هر کس باید به اندازه باری که از دوش مجموعه خود بر می‌دارد حقوق دریافت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به ادعای دیروز رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکره با ایران، گفت: در حال حاضر هیچ فرآیند مذاکراتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در ایرلند، پیش از عزیمت به محل مأموریت، با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور وضعیت امنیت کشور را نسبت به سال گذشته در عموم شاخص‌ها بهتر توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور»، «تفسیر ماده ۲۴ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» و «قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران» را برای اجرا به دستگاه‌های ذیربط اب...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است