بین‌الملل 11:45 - 07 بهمن 1403
مقامات برزیل دستبند زدن به مهاجران غیرقانونی مسترد شده از آمریکا را «بی‌احترامی آشکار به حقوق اساسی شهروندان برزیلی» توصیف کرد.

برزیل دستبند زدن به مهاجران مسترد شده از آمریکا را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - مقامات برزیلی از مأموران آمریکایی خواستند که دستبند‌های گروهی از افرادی را که به این کشور آمریکای جنوبی بازگردانده شده بودند، باز کنند. این درخواست پس از آن مطرح شد که یک هواپیمای حامل این افراد به دلیل مشکلات فنی به طور غیرمنتظره‌ای در شهر مانائوس در آمازون فرود آمد. 

بر اساس بیانیه دولت برزیل که روز شنبه منتشر شد، پلیس فدرال برزیل تحت دستور «ریکاردو لواندوفسکی»، وزیر دادگستری این کشور، پس از فرود هواپیما در مانائوس از آن بازدید کرد. این هواپیما حامل ۸۸ مسافر برزیلی، ۱۶ مأمور امنیتی آمریکایی و ۸ خدمه بود و قرار بود در اصل به «بلو هوریزونته» در ایالت جنوب شرقی میناس گرایس برسد. 

پس از مداخله پلیس برزیل، دستبند‌ها از مسافران باز شد. لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، پس از مطلع شدن از این حادثه دستور داد که مسافران با یک هواپیمای نیروی هوایی برزیل به مقصد نهایی خود پرواز کنند تا سفر خود را با «کرامت و امنیت» کامل کنند. 

این پرواز دومین پرواز امسال از آمریکا بود که مهاجران غیرقانونی بدون مدارک را به برزیل بازگرداند و اولین مورد پس از مراسم تحلیف دونالد ترامپ در روز دوشنبه بود. دولت ترامپ سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای را در زمینه مهاجرت در پیش گرفته است. 

استفاده از دستبند و سایر محدودیت‌ها برای مهاجرانی که از آمریکا به برزیل اخراج می‌شوند، در این کشور آمریکای جنوبی جنجال‌برانگیز شده است. ژایر بولسونارو، رئیس‌جمهور سابق برزیل و متحد ترامپ، نیز خواستار توقف این روش شده بود. 

مقامات وزارت امنیت داخلی آمریکا و اداره مهاجرت و گمرک این کشور بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ ندادند. این حادثه نشان‌دهنده تنش‌های فزاینده بین برزیل و آمریکا در زمینه سیاست‌های مهاجرتی است و نگرانی‌ها درباره حقوق مهاجران و رفتار با آنها را افزایش داده است.

منبع: رویترز


12146460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فنلاند و نخست‌وزیر ایتالیا پس از دیدار هیات‌های آمریکا و اوکراین در ژنو درباره طرح تسویه بحران اوکراین، به واشنگتن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مورد درگیری روسیه و اوکراین تأکید کرد که «ممکن است اتفاق خوبی در حال رخ دادن باشد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اتحادیه اروپا امروز با مقام‌های ارشد تجاری آمریکا در بروکسل دیدار می‌کنند تا اجرای بخش‌های بیشتری از توافق ژوئیه را پیگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفاع هوایی روسیه یک پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد و باعث تعطیلی فرودگاه‌ها شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد حضور این جنبش در قاهره نشانه جدیت آن در پیشبرد مرحله دوم توافق آتش‌بس است؛ اما ادامه نقض‌های اسرائیل می‌تواند کل توافق را از بین ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران لبنانی امروز در خیابان الحمرا بیروت علیه تجاوزات اسرائیل و دخالت‌های آمریکا راهپیمایی کرده و خواستار اتحاد علیه این تجاوز شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عناصر داعش در اردوگاه‌ها به‌طور سیستماتیک خشونت، تهدید و گردآوری نیرو را پیش می‌برند، تا جایی که برخی زندانیان برای تنها ۵۰ دلار آماده قتل‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی گفت که کره شمالی و جنوبی در «وضعیت بسیار خطرناکی» هستند که در آن هر لحظه امکان درگیری وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های اروپایی از احتمال برگزاری مذاکرات حل بحران اوکراین بدون حضور خود ابراز نگرانی کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پکن می‌گوید اجازه نخواهد داد «تحریک‌کنندگان راست‌گرای ژاپن» به «منطقه تایوان چین» دست دراز کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است