بین‌الملل 11:45 - 07 بهمن 1403
مقامات برزیل دستبند زدن به مهاجران غیرقانونی مسترد شده از آمریکا را «بی‌احترامی آشکار به حقوق اساسی شهروندان برزیلی» توصیف کرد.

برزیل دستبند زدن به مهاجران مسترد شده از آمریکا را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - مقامات برزیلی از مأموران آمریکایی خواستند که دستبند‌های گروهی از افرادی را که به این کشور آمریکای جنوبی بازگردانده شده بودند، باز کنند. این درخواست پس از آن مطرح شد که یک هواپیمای حامل این افراد به دلیل مشکلات فنی به طور غیرمنتظره‌ای در شهر مانائوس در آمازون فرود آمد. 

بر اساس بیانیه دولت برزیل که روز شنبه منتشر شد، پلیس فدرال برزیل تحت دستور «ریکاردو لواندوفسکی»، وزیر دادگستری این کشور، پس از فرود هواپیما در مانائوس از آن بازدید کرد. این هواپیما حامل ۸۸ مسافر برزیلی، ۱۶ مأمور امنیتی آمریکایی و ۸ خدمه بود و قرار بود در اصل به «بلو هوریزونته» در ایالت جنوب شرقی میناس گرایس برسد. 

پس از مداخله پلیس برزیل، دستبند‌ها از مسافران باز شد. لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، پس از مطلع شدن از این حادثه دستور داد که مسافران با یک هواپیمای نیروی هوایی برزیل به مقصد نهایی خود پرواز کنند تا سفر خود را با «کرامت و امنیت» کامل کنند. 

این پرواز دومین پرواز امسال از آمریکا بود که مهاجران غیرقانونی بدون مدارک را به برزیل بازگرداند و اولین مورد پس از مراسم تحلیف دونالد ترامپ در روز دوشنبه بود. دولت ترامپ سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای را در زمینه مهاجرت در پیش گرفته است. 

استفاده از دستبند و سایر محدودیت‌ها برای مهاجرانی که از آمریکا به برزیل اخراج می‌شوند، در این کشور آمریکای جنوبی جنجال‌برانگیز شده است. ژایر بولسونارو، رئیس‌جمهور سابق برزیل و متحد ترامپ، نیز خواستار توقف این روش شده بود. 

مقامات وزارت امنیت داخلی آمریکا و اداره مهاجرت و گمرک این کشور بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ ندادند. این حادثه نشان‌دهنده تنش‌های فزاینده بین برزیل و آمریکا در زمینه سیاست‌های مهاجرتی است و نگرانی‌ها درباره حقوق مهاجران و رفتار با آنها را افزایش داده است.

منبع: رویترز


12146460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است