سیاسی 19:50 - 04 تیر 1403
سرپرست وزارت امور خارجه امروز در نشستی خبری به تشریح نشست وزرای خارجه مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا پرداخت.

توضیحات باقری درخصوص شست وزرای خارجه مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

علی باقری گفت: دیروز نشست کارشناسان ارشد و امروز نشست در سطح وزرا برگزار شد در شرایطی که ایران در آستانه بزرگترین رویداد سال‌جاری در عرصه سیاست داخلی است یعنی انتخابات ریاست‌جمهوری به خاطر شهادت رئیس‌جمهور عزیز. در این نشست ۴۰ هیأت عالی‌رتبه از ۳۱ کشور آسیایی و ۹ سازمان بین‌المللی حضور یافتند.

باقری بیان کرد: در روز اول مقامات ارشد اسناد نشست وزرا را نهایی کردند که امروز وزرا آن را مورد تأیید قرار دادند و خروجی نشست امروز تحت عنوان بیانیه تهران چشم‌انداز پیش‌روی مجمع در یک سال آینده را ترسیم کرده است.

وی گفت: دو سند مهم دیگر در این نشست مورد تأیید و تصویب حاضران و وزرای شرکت‌کننده قرار گرفت. یکی مقررات ناظر بر فعالیت دبیرخانه مجمع و دیگری آیین‌نامه مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا. در بیانیه تهران فراز‌های مهمی درباره همکاری کشور‌های عضو در حوزه‌های مختلف ذکر شده و نسبت به تحولات منطقه‌ای و جهانی و چالش‌های موجود دیدگاه‌های کشور‌های عضو به صورت مشروح تبیین شده است.


12066911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد پایتخت ترکمنستان، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نمازجمعه تهران می‌گوید براساس بررسی‌های میدانی و علمی، یکی از اصلی‌ترین علل رشد طلاق، شکسته‌شدن قاعده عفت و گسترش رفتار‌های ناهنجار در جامعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با همتای پاکستانی خود دیدار و درباره مهمترین مسائل دو جانبه گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم جبران عقب‌ماندگی در زمینه سلامت الکترونیک و ایجاد معماری هوشمند برای نظام سلامت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان این که هر ملتی برای صلح تلاش کند شایسته ستایش است، گفت: ایران اعتقاد راسخ دارد صلح از طریق پرهیز از یکجانبه گرایی قابل دستیابی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار با همتای ترکمنستانی خود، گفت: کشور‌های ما همسایگانی با تاریخ طولانی ارتباطات هستند و این همسایگی، مطابق با نگاه رهبران دو کشور، بر پایه برابری، دوستی، صلح و امنیت معنا پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار نخست وزیر میانمار، گفت: تصویر روشنی از ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور وجود دارد و لازم است کارشناسان مسیر‌های تقویت مناسبات را به‌صورت دقیق بررسی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در دیدار رهبر ملی ترکمنستان گفت: جهان امروز بیش از هر زمان دیگر محتاج شکل‌گیری اعتماد، صلح و همگرایی میان ملت‌هاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام نیروی دریایی آمریکا در تعرض به یک فروند شناور تجاری حامل نفت ونزوئلا و تصرف آن را مصداق بارز «دزدی دریایی دولتی» توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وقتی برنج وارداتی را بدون ارز ترجیحی عرضه می‌کنیم باید تفاوت قیمتی که بین برنج خارجی و داخلی وجود دارد جبران و دست دلال‌های برنج قطع شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است