بین‌الملل 12:51 - 17 آذر 1402
تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که بیش از یک سوم کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.

حدود 40 درصد زیرساخت‌های نوار غزه ویران شده است+ نقشه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی صبح جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته به بیش از 400 هدف در کل غزه از طریف زمین، دریا و هوا حمله کرده است که بیشترین حملات از زمان پایان آتش بس در روز جمعه هفته گذشته محسوب می‌شود.

ارتش اسرائیل همچنین گفته که نیروهایش در نوار غزه به ادامه عملیاتها برای شناسایی و تخریب تونلهای زیرمسنی و دیگر زیرساختهای نیروهای حماس ادامه میدهند. 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در بیانیه خود از بمباران دو ساعته مناطق مختلف خان یونس در جنوب غزه خبر داده و گفته که نیروهای دریایی این رژیم مواضع دریایی حماس را در مرکز و جنوب غزه هدف قرار داده است.

رژیم صهیونیستی درحالی از حمله به اهداف حماس سخن می‌گوید که از آغاز جنگ اغلب هداف غیرنظامی، زیرساختها و مناطق مسکونی را هدف حملات خود قرار داده است که تا کنون منجر به کشته شدن بیش از 17 هزار غیرنظامی شده است.

براساس گزارش سی ان ان، تجزیه و تحلیل ماهواره‌ای توسط محققان مرکز فارغ التحصیلان CUNY و دانشگاه ایالتی اورگان نشان می‌دهد که بین 29 تا 37 درصد از تمام سازه های نوار غزه تا 4 دسامبر آسیب دیده‌اند.

این گزارش می‌گوید که در مقام مقایسه، این ارقام تا روز 5 نوامبر بین 13 تا 18 درصد بود.

 

نقشه تخریب زیرساختهای غزه از 7 اکتبر تا 4 دسامبر

 

پیش از این دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه وابسته به جنبش حماس اعلام کرده بود که، از هفتم اکتبر تاکنون ۶۱ درصد منازل و واحدهای مسکونی در غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند.

این نهاد اعلام کرد، در جریان حمله به نوار غزه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ هزار تن مواد منفجره به منازل شهروندان، بیمارستان‌ها، مدارس و موسسات مدنی انداختند.

پایان پیام/م

 


12013719
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است