سیاسی 10:14 - 05 خرداد 1401

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از ایسنا، مجید تخت روانچی نماینده ایران در سازمان ملل خطاب به دبیرکل این سازمان نوشته است: این نامه را در ارتباط با ترور بزدلانه مورخ ۲۲ می ۲۰۲۲ شهید صیاد خدایی، یکی از اعضای نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران که در عرصه مبارزه با تروریسم و مقابله با داعش فعال و نقش‌آفرین بود، برای شما می‌نویسم. برآورد‌های اولیه و شواهد اساسی موجود، بخوبی حاکی از آن است که این اقدام تروریستی در ادامه ترور‌های سیستماتیک و شبکه‌ای علیه شهروندان بیگناه و دانشمندان ایرانی بعنوان یکی از ابزار‌های اصلی برای پیشبرد مقاصد نامشروع در سیاست خارجی برخی رژیم‌ها برنامه ریزی و به اجرا گذاشته شده است.



وی گفت ارتکاب چنین اعمالی مغایر منشور ملل متحد، اصول حقوق بین الملل و حقوق بنیادین بشر بوده، بی تردید تهدیدی جدی علیه صلح و ثبات منطقه‌ای و بین المللی است که عواقب آن با حامیان تروریست‌ها خواهد بود.



روانچی افزود: استمرار این نوع تروریسم دولتی آشکارا حکومت قانون را به چالش کشیده و موجب نگرانی شدید و فزاینده جامعه بین المللی گردیده است. از این رو سکوت در مقابل چنین اقدام تحریک آمیز و هنجارشکنانه ای، عاملان و آمران به ترور را در روش غلط خود برای استمرار این اقدامات وقیحانه و خلاف حقوق بین الملل تشویق خواهد کرد.



جامعه جهانی باید نسبت به عواقب خطرناک این گونه اقدامات تروریستی بر حفظ صلح و امنیت بین‌المللی بطور جدی نگران بوده و به عنوان اقدامی جهت مقابله با آن، اینگونه ترور‌های وحشیانه علیه شهروندان سایر کشور‌ها را از سوی تروریسم دولتی شناخته شده برخی رژیم‌ها شدیداً محکوم نمایند.



نماینده ایران اظهار کرد در عین حال تأکید می‌کنم به عنوان یک کشور قربانی تروریسم و پیشرو در مقابله عملی و جدی با آن در منطقه، این گونه اقدامات تروریستی نه تنها در سیاست و اراده قاطع جمهوری اسلامی ایران که همواره در خط مقدم مقابله با تروریسم قرار داشته، خللی ایجاد نخواهد کرد، بلکه عزم ما را در تداوم مقابله با تروریسم در منطقه راسخ‌تر خواهد ساخت. همچنین، ما ضمن اتخاذ همه اقدامات لازم برای محافظت از مردم و منافع خود، از تمامی سازوکار‌های موجود نیز برای پاسخگو کردن مرتکبان این جنایت تروریستی و حامیان آن‌ها استفاده خواهیم کرد.



تحقیقات در باره عوامل این اقدام تروریستی بطور فشرده ادامه دارد و محکوم کردن این اقدام توسط سازمان ملل، به عنوان بخشی از وظایف سازمان در مبارزه واقعی و بدون تبعیض با تروریسم به شمار می‌رود.


11574131
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی بمناسبت شانزدهمین سالگرد حماسه نه دی بیانیه‌ای منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت رئیسه مجلس در نشست امروز نامه پزشکیان را قرائت کرد که بر اساس آن رئیس جمهور موافقت خود را با اصلاحات ۵گانه معیشتی و اقتصادی بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق اعلام کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند علامه مصباح گفت: علامه مصباح از اسلام و ارزش‌های ولایت فقیه شناخت عمیقی داشت و رابطه ایشان با رهبری بر کسی پوشیده نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اعتراض مردم درخصوص مشکلات معیشتی باید با مسئولیت‌پذیری کامل پاسخ داده شود و گفت و گو با نمایندگان اصناف و اتخاذ اقدامات لازم با محوریت افزایش قدرت خرید مردم در دستور کار مسئولان اجرایی قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خود به بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ خواهند پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران به وزیر کشور مأموریت داد که از مسیر گفت‌و‌گو، برای شنیدن مطالبات برحق و انعکاس آنها به دولت اقدام کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید قطعاً بودجه سال آینده به‌دلیل کاهش ارز ۲۸۵۰۰ تومانی برای کالا‌های اساسی و همچنین افزایش‌های شدید نرخ ارز، تورمی خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور می‌گوید ۱۷۵ ردیف در بودجه ۱۴۰۵ داریم که به‌صورت خاص و تخصصی در جداول دستگاه‌ها به زنان اختصاص پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر اعتراض به بی‌ثباتی بازار ارز و بازگشت همتی به کابینه دولت چهاردهم پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اطلاع‌رسانی دفتر عارف نوشت: تصمیم مهمی که امروز در نشست مشترک معاونین اول سه قوه با نمایندگان مجمع کارآفرینان و بخش خصوصی گرفته شد می‌تواند برای حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی موثر باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است