سیاسی 12:56 - 01 خرداد 1403
عضو هیأت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز بیانیه 262 نفر از نمایندگان در تقدیر از زحمات سه ساله سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور را قرائت کرد.

بیانیه ۲۶۲ نماینده در تقدیر از معاون پارلمانی رئیس جمهور

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی کریمی فیروزجائی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه اول خردادماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه 262 نمایندگان در تقدیر از زحمات سه ساله معاون پارلمانی رئیس جمهور را به شرح زیر قرائت کرد:

تعامل سازنده و هم افزایی دولت و مجلس از مسیر معاونت پارلمانی ریاست جمهوری می‌گذرد و نقش معاون پارلمانی در هماهنگی قوای مقننه و مجریه و ایجاد تفاهم بین نمایندگان دولت و ملت برای پاسخگویی به مطالبات و انتظارات به حق مردم شریف بسیار مهم است.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر خود لازم می‌دانیم در پایان دوره مجلس انقلابی یازدهم از زحمات ارزشمند برادر پرتلاش، متعهد و پاکدست جناب آقای دکتر سید محمد حسینی که تاکنون مسئولیت خطیر معاونت پارلمانی رئیس جمهور را برعهده داشتند تشکر و قدردانی کنیم. دلسوزی، همدلی، حسن تدبیر و مجاهدت همکاران معاونت پارلمانی در جهت تفاهم و همکاری بین مجلس و دولت ارجع می‌نهیم و اکنون که دوره مسئولیت این برادر صمیمی به پایان رسیده بار دیگر لازم می‌دانیم از اخلاق حسنه، متانت، صداقت و حضور مداوم ایشان در مجلس شورای اسلامی و احساس مسئولیت مداوم و انتخاب مدیران متدین و متعهد به نیکی یاد کنیم و از خداوند متعال دوام توفیقات این برادر عزیز را مسئلت می‌کنیم.

*بیانیه 185 نماینده در تقدیر از عملکرد دانشگاه آزاد

همچنین در ادامه این عضو هیئت رئیسه مجلس بیانیه 185 نفر از نمایندگان در تقدیر از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت چهل و دومین سال تاسیس این دانشگاه را به شرح زیر قرائت کرد.

مقام معظم رهبری (مدظلله العالی): «دانشگاه آزاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالی در سراسر کشور است».

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مهم ترین دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اسلامی در بیش از 4 دهه فعالیت موثر و درخشان در نظام آموزش عالی کشور، توانسته است خدمات فاخر و ارزنده ای در جهت تحقق عدالت آموزشی و تربیت اجتماعی در چارچوب ارزش های متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام داده و قریب به 40 درصد آموزش عالی را برعهده دارد.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چهل و دومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را از اهتمام و مساعی مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی که در جهت اعتلا و پیشرفت و تحقق منویات و مطالبات امامین انقلاب اسلامی، گام های استوار و مطمئن برداشته اند اعلام می نماییم.

امید است دانشگاه آزاد اسلامی تحت زعامت و هدایت مقام معظم رهبری با مدیریت تحول آفرین و تعالی بخش آن بتواند به اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی دست یابد.

ان شاءالله.

انتهای‌پیام/


12057159
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: نسل‌زدایی را نمی‌توان با سکوت پاک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی و تربیت نسل از مدیرانی که به ساخت آینده می‌اندیشند، نیازمندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در ارمنستان، امروز سه‌شنبه پیش از عزیمت به محل مأموریت خود با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزارت امور خارجه عربستان سعودی و معاون وزیر امور خارجه چین روز سه شنبه در پایان سومین نشست سه‌جانبه ایران، چین و عربستان، با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باور دولت این است که مسیر پیشرفت ایران بدون حضور هم‌زمان و متوازن زنان و مردان امکان‌پذیر نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تجربه جنگ ۱۲روزه ثابت کرد توان موشکی، پهپادی و پدافندی کشور ابتکار عمل را از دشمن گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه قانون اساسی تاریخ تحولات سیاسی و اجتماعی ماست، گفت: مهم‌ترین ارزش‌های یک ملت و ضوابط اداره کشور در قانون اساسی است
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور از سفر ۲ روزه رئیس‌جمهور پزشکیان به قزاقستان و سپس ترکمنستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی‌ شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است