بین‌الملل 16:59 - 28 تیر 1403
رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا با رای اکثریت پارلمان این اتحادیه تا سال ۲۰۲۹ در مقام خود ابقا شد.

فون در لاین مجددا به عنوان رئیس کمیسیون اروپا انتخاب شد

قانون‌گذاران پارلمان اروپا امروز (پنجشنبه) «اورسولا فون در لاین» را مجددا برای دوره‌ای ۵ ساله به عنوان رئیس کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا انتخاب کردند.

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز، فون در لاین پس از یک سخنرانی که در آن وعده داد اتحادیه اروپا را در میانه بحران‌هایی مثل جنگ اوکراین، تغییرات اقلیمی، مهاجرت و کمبود مسکن هدایت خواهد کرد، ۴۰۱ رای موافق از مجموع ۷۰۷ رای را به دست آورد. همچنین گفته می‌شود قانون‌گذاران به او ۲۸۴ رای مخالف، ۱۵ رای ممتنع و ۷ رای باطله دادند.

فون در لاین همچنین در سخنرانی خود از ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان که به تازگی به روسیه و چین سفر کرده است، انتقاد کرد و «ماموریت صلح» او را «ماموریت مماشات» خواند. افزون بر این، رئیس کمیسیون اروپا در سخنرانی امروز خود به قدرت گرفتن راست‌گرایان افراطی اشاره کرد و گفت که اجازه نمی‌دهد افراط‌گرایان سبک زندگی مردم را تخریب کنند.

فون در لاین ۶۵ ساله که از سال ۲۰۱۹ رئیس کمیسیون اروپا است، به دلیل هدایت اتحادیه اروپا در طول بحران کرونا محبوب است. 

کمیسیون اروپا تنها نهاد اتحادیه ۲۷ کشوری است که سیاست‌ها و قوانین جدید این اتحادیه را پیش‌نویس و مطرح می‌کند. این نهاد همچنین بودجه اتحادیه اروپا را پیشنهاد کرده و اولویت‌های آن را تعیین می‌کند. این نقش‌ها به کمیسیون نفوذ قابل توجه بر قوانینی می‌دهد که بر کشورهای اتحادیه  تاثیر می‌گذارد.

مترجم: زهرا نجفی


12074163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز گزارش داد که نخست وزیر انگلیس قصد دارد پس از اینکه ترامپ کشورش را ترک کرد، فلسطین را به رسمیت بشناسد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارش تازه خود از افزایش نقض حقوق بشر، بازداشت ده‌ها هزار نفر، محرومیت کامل زنان از آموزش و اشتغال، و وخامت شدید بحران انسانی در افغانستان خبر داده و هشدار داد که کاهش کمک‌های بین‌المللی وضعیت را به مرز فاجعه کشانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه عمان، در اقدامی انسان‌دوستانه به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص)، ۳۳ زندانی افغانستانی را عفو کرد که به گفته سفارت طالبان در مسقط، این افراد به زودی به افغانستان بازگردانده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پاکستان در واکنش به افزایش حملات تروریستی، سفیر حکومت طالبان در اسلام‌آباد را احضار و هشدار داد در صورت عدم قطع رابطه کابل با گروه تحریک طالبان پاکستان، این اقدام خصمانه تلقی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب راست‌گرای فرانسه تأکید کرد که رئیس‌جمهور فرانسه یا باید پارلمان را منحل کند یا استعفا دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تظاهرات ضد ترامپ در لندن، رئیس حزب سبز انگلیس نیز به مخالفت با سفر رئیس جمهور آمریکا به کشور خود پرداخت.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفته می‌شود رئیس جمهور آمریکا از اتحادیه اروپا خواسته است از دارایی‌های مسدود شده روسیه استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که حداقل دو نفر در حمله اسرائیل به شهر بعلبک در شرق لبنان شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که رژیم اسرائیل با حمله به قطر روند مذاکرات آتش‌بس غزه را متوقف کرده، وزیر امور راهبردی آن قصد دارد در این خصوص با ویتکاف دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات حماس که در زمان حمله رژیم اسرائیل به محل مذاکرات آتش‌بس در قطر، در آن جا حضور داشته با الجزیره گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است