بین‌الملل 16:59 - 28 تیر 1403
رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا با رای اکثریت پارلمان این اتحادیه تا سال ۲۰۲۹ در مقام خود ابقا شد.

فون در لاین مجددا به عنوان رئیس کمیسیون اروپا انتخاب شد

قانون‌گذاران پارلمان اروپا امروز (پنجشنبه) «اورسولا فون در لاین» را مجددا برای دوره‌ای ۵ ساله به عنوان رئیس کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا انتخاب کردند.

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز، فون در لاین پس از یک سخنرانی که در آن وعده داد اتحادیه اروپا را در میانه بحران‌هایی مثل جنگ اوکراین، تغییرات اقلیمی، مهاجرت و کمبود مسکن هدایت خواهد کرد، ۴۰۱ رای موافق از مجموع ۷۰۷ رای را به دست آورد. همچنین گفته می‌شود قانون‌گذاران به او ۲۸۴ رای مخالف، ۱۵ رای ممتنع و ۷ رای باطله دادند.

فون در لاین همچنین در سخنرانی خود از ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان که به تازگی به روسیه و چین سفر کرده است، انتقاد کرد و «ماموریت صلح» او را «ماموریت مماشات» خواند. افزون بر این، رئیس کمیسیون اروپا در سخنرانی امروز خود به قدرت گرفتن راست‌گرایان افراطی اشاره کرد و گفت که اجازه نمی‌دهد افراط‌گرایان سبک زندگی مردم را تخریب کنند.

فون در لاین ۶۵ ساله که از سال ۲۰۱۹ رئیس کمیسیون اروپا است، به دلیل هدایت اتحادیه اروپا در طول بحران کرونا محبوب است. 

کمیسیون اروپا تنها نهاد اتحادیه ۲۷ کشوری است که سیاست‌ها و قوانین جدید این اتحادیه را پیش‌نویس و مطرح می‌کند. این نهاد همچنین بودجه اتحادیه اروپا را پیشنهاد کرده و اولویت‌های آن را تعیین می‌کند. این نقش‌ها به کمیسیون نفوذ قابل توجه بر قوانینی می‌دهد که بر کشورهای اتحادیه  تاثیر می‌گذارد.

مترجم: زهرا نجفی


12074163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان با انتشار بیانیه‌ای، حادثه کشته شدن سه شهروند چینی در منطقه مرزی تاجیکستان با افغانستان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی در افغانستان، هشدار داد رقبای جهانی در حال پیشدستی برای تصاحب این بازار هستند و تعلل ایران به معنای از دست دادن فرصت تاریخی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، در بازدید از پایانه مرزی میلک، بر ضرورت رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌های این گذرگاه برای توسعه مبادلات با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در نشست مسکو با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود برای مشارکت در تلاش‌های جهانی جهت تأمین صلح و توسعه افغانستان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تفاهم‌نامه اقتصادی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار در بخش داروسازی میان افغانستان و هند با حضور نمایندگان دو کشور در دبی امضا شد. این توافق که با شرکت‌های افغان و هندی منعقد شده، زمینه را برای صادرات و تولید دارو در افغانستان فراهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه آلمان، ایتالیا، فرانسه و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک نسبت به تشدید خشونت‌های شهرکنشینان صهیونیست و گسترش سریع شهرکسازی‌ها در کرانه باختری اعلام نگرانی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین می‌گوید روسیه علیرغم اعتقاد به «غیرقانونی» بودن زلنسکی، خواستار صلح با اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، روز‌های ۴ و ۵ دسامبر به دعوت نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، از این کشور دیدار خواهد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رسانه‌ای دولت غزه از ورود تنها ۹۹۳۰ کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه خبر داد در حالی که بر اساس توافق‌ها باید ۲۸ هزار کامیون وارد می‌شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر بلژیک می‌گوید استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌تواند معامله صلح اوکراین را منحرف کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است