بین‌الملل 20:47 - 08 تیر 1401

تنها راه تشکیل دولت، اجماع و یا برگزاری انتخابات است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، عبدالفتاح البرهان رئیس شورای انتقالی سودان با بیان اینکه تنها راه تشکیل دولت منتخب اجماع و توافق و یا برگزاری انتخابات است، افزود: نمی‌توان با دعوت به تظاهرات و تخریب دولت تشکیل داد.

وی افزود: برای تحقق امنیت و ثبات در سودان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد و مشتاقانه منتظر روزی هستیم که شاهد یک دولت منتخب ملی باشیم.

سودان از سال ۲۰۱۹ و پس از سقوط حکومت «عمر البشیر» وارد یک چرخه کشمکش قدرت میان نظامیان و سیاستمداران غیرنظامی شده است. مخالفان دولت نظامی، مقام‌های ارتش این کشور را به کودتا و تلاش برای بازگرداندن سودان به دوره البشیر متهم می‌کنند.

سودان در ماه‌های اخیر دستخوش تظاهرات و ناآرامی‌های گسترده شده است. مخالفان و معترضان خواهان کناره گیری نظامیان از قدرت و واگذاری آن به غیرنظامیان، برگزاری انتخابات دموکراتیک و حل مشکلات اقتصادی این کشور هستند.


11609615
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس گزارش داد که مکالمه دو ساعته زلنسکی با فرستادگان کاخ سفید بیش از هر چیز دیگر بر مسائل ارضی و تضامین امنیتی تمرکز داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است