علمی فناوری 13:28 - 23 خرداد 1403
رئیس دانشگاه تهران گفت: اسلام‌هراسی و شناخت تروریسم واقعی، موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری در نامه‌نگاری به دانشجویان غرب بود.

دانشگاهیان نامه‌های رهبری به جوانان غرب را از جنبه‌های مختلف بررسی کنند

محمدمقیمی رئیس دانشگاه تهران در نشست بین المللی یک دهه سخن رهبر حکیم انقلاب اسلامی با جوانان آمریکا و اروپا که امروز در سالن تازه افتتاح شده شهید آیت الله رئیسی در دانشگاه تهران برگزار شد، بیان کرد: امروز جلسه شورای دانشگاه تهران به موضوع مهمی تحت عنوان ورق خوردن تاریخ از شرق تا غرب با توجه به نامه مقام معظم رهبری به جوانان آمریکایی و اروپایی اختصاص دارد.

او اضافه کرد: امروز سالن اجلاس دانشگاه تهران با ظرفیت ۲۸۰ نفر ظرف مدت ۱۰۰ روز افتتاح شد، این سالن با نام شهید رئیسی نامگذاری شد که یاد ایشان و شهدای خدمت به ویژه امیر عبداللهیان که دانش آموخته دانشگاه تهران بودند و روز‌های دوشنبه در دانشگاه تدریس داشتند را گرامی می‌داریم.

مقیمی مطرح کرد: مکاتبات و نامه نگاری‌های رهبر معظم انقلاب با جوانان آمریکا و اروپا در سال ۹۳ آغاز و سال ۹۴ دومین نامه منتشر شد و سومین آن سال ۱۴۰۳ انتشار یافت. باید منظومه فکری رهبر معظم را ما دانشگاهیان از جنبه‌های مختلف علوم اجتماعی، روان شناسی، علم سیاست، حقوق، مباحث مدیریت، ادبیات و علوم انسانی به ویژه زبان شناختی بررسی کنیم.

رئیس دانشگاه تهران گفت: دانشکده‌ها به تناسب موضوعی ماموریت خواهند یافت تا جنبه‌های منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی را در زمینه نامه نگاری‌های رهبری به جوانان آمریکایی و اروپایی تببین کنند و آن را سرلوحه تعاملات بین المللی قرار دهند.

مقیمی اضافه کرد: مقوله رهبری و دال مرکزی چراغ راه همه می‌تواند باشد، آنچه که محققان بررسی کردند مفاهیم متفاوتی در نامه‌ها وجود دارد که باید مورد بررسی قرار بگیرند، اما موضوعات اسلام هراسی و شناخت تروریسم واقعی مورد تاکید مقام معظم رهبری است که محوریت اصلی را تشکیل می‌دهد.

وی درباره اینکه چرا جوانان در نامه‌های رهبری مورد تاکید قرار گرفته اند؟ گفت: باید در این موضوع تفکر کنیم و از آن تببین درستی داشته باشیم.


12062647
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف» از کاهش ۱۹ درصدی تلفات تصادفات رانندگی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: ۲۷۷ فوتی در تعطیلات اخیر داشته‌ایم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های ورودی به سطوح مختلف تحصیلی در دانشگاه‌ها در سال جدید از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برنامه ریزی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: در بهار باید غذا‌های ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که نوزادان علاوه بر شیر خوردن شروع به خوردن غذا می‌کنند، مادر به طور طبیعی می‌تواند شروع به روزه گرفتن کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی آموزش و پرورش از کمبود امکانات و تجهیزات لازم برای مهارت آموزی در برخی مدارس خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» درسالی که گذشت مسئولان تأکید کردند برخورد با هوش مصنوعی در صنایع برخوردی فعال خواهد بود و اقدامات جزیره‌ای کمکی به حل مسئله نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آمار پذیرش فرهنگیان در سراسر کشور در دومین روز از سفر‌های نوروزی، به بیش از ۵۰۰ هزار نفر روز رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌های جدید نشان می‌هد ابتلا به آپنه خواب احتمال ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهد؛ اما استفاده از دستگاه سی‌پَپ برای درمان آپنه خواب این احتمال را کاهش می‌هد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرمازدگی یا همان افت شدید دمای بدن، یکی از حوادثی است که ممکن است برای هر فردی رخ دهد و در این شرایط، بردن فرد به پناهگاه اهمیت بالایی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنرستان‌ها نیازمند بازنگری جدی در سند تحول بنیادین هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است