استانی 12:06 - 01 اردیبهشت 1404
استاندار همدان با بیان اینکه همبستگی و وفاق موجود بین مردم و مسئولان امید به آینده روشن همدان را افزایش داده است، گفت: پشتیبانی از تولید و حمایت از سرمایه گذاری، راه حل توسعه پایدار استان است.

پشتیبانی از تولید و سرمایه‌گذاری، راه‌حل توسعه پایدار همدان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوری شمسی شامگاه گذشته در دیدار صمیمانه با جمعی از طلاب و روحانیون مقیم قم، اظهار داشت: نقش مهم روحانیون و علما در کاهش آسیب‌های اجتماعی و توسعه پایدار اقتصادی همدان غیر قابل انکار است.

وی با بیان اینکه در مدیریت جدید استان همدان، به دنبال استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای پیشرفت استان هستیم، تاکید کرد: همه ارکان نظام باید در این مسیر وارد شوند چرا که این مسأله تنها وظیفه قشر خاصی نیست بلکه همه مردم باید در توسعه و رشد اقتصادی مشارکت کنند، از این رو، باید زمینه‌های لازم برای سرمایه‌گذاری و تولید را فراهم کنیم تا مردم به جای نگهداری سرمایه‌ها در بانک‌ها، آن را در پروژه‌های تولیدی به کار گیرند.

استاندار همدان افزود: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های امروز مردم، مشکلات اقتصادی و معیشتی است که باعث کاهش تمایل به ازدواج و فرزندآوری می‌شود بر همین اساس مسئولیت ما این است که به این مسائل توجه جدی کنیم و با ارائه بسته‌های حمایتی، شرایط بهتری را برای جوانان فراهم آوریم.

ملانوری  با تأکید بر اهمیت تولید و اشتغال‌زایی در استان همدان، بیان کرد: باید از تجربیات گذشته عبرت بگیریم و همانطور که پیامبران و ائمه معصومین در دوران خود به تولید و کار توجه می‌کردند، امروز نیز ما مسئولان باید دست به کار شویم و با ایجاد اشتغال و فراهم آوردن زیرساخت‌ها، زمینه رشد و شکوفایی استان را فراهم کنیم.

استاندار همدان به لزوم استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود برای توسعه اقتصادی اشاره و عنوان کرد: سال گذشته حدود 60 میلیون دلار محصولات گلخانه‌ای از استان صادر شده است کهذاین حجم صادرات نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالقوه در بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن است که نیاز به حمایت و برنامه‌ریزی بیشتر دارد.

ملانوری افزود: ما به دنبال توسعه اقتصادی پایدار با استفاده از تکنولوژی‌های نوین مانند نیروگاه‌های خورشیدی هستیم که در این راستا در حال حاضر، ما مجوز احداث یک نیروگاه خورشیدی 3 مگاواتی را صادر کرده‌ایم که با سرمایه‌گذاری اولیه حدود 100 میلیارد تومان، ظرف یک سال و نیم قادر به بازگشت سرمایه خواهد بود.

وی در پایان تاکید کرد:هدف ما این است که با همکاری بخش خصوصی و دولت، بستری مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی فراهم کنیم و به سمت توسعه پایدار و ایجاد اشتغال حرکت کنیم.

انتهای پیام/

 

12181350
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» زمین لرزه‌ای با شدت پنج ریشتر در ساعت ۵ و ۱۰ دقیقه و ۳۲ ثانیه روز پنجشنبه «رشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از یادگاران دوران دفاع مقدس استان‌های تهران و البرز به همراه خانواده‌هایشان راهی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است