اقتصادی 17:16 - 28 تیر 1405
مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری از آغاز پیش‌فروش بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌منظور جابه‌جایی زائران اربعین حسینی خبر داد.

آغاز پیش‌فروش بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی سفر‌های اربعین حسینی

باشگاه خبرنگاران جوان - مرتضی اله‌یاری مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای   از آغاز پیش‌فروش بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌منظور جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در مسیر مرز‌های شهید سلیمانی (مهران)، خسروی، شلمچه، چذابه، باشماق و تمرچین از شنبه ۲۷ تیر خبر داد و گفت: هموطنان با مراجعه به درگاه‌های اختصاصی و مشترک شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی، می‌توانند نسبت به تهیه بلیت سفر‌های اربعینی اقدام کنند.

وی بیان کرد: همچنین هموطنانی که قصد تشرف به عتبات عالیات را دارند، می‌توانند با مراجعه به پایانه‌های مسافری و شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی بلیت سفر‌های اربعینی را به صورت حضوری تهیه و خریداری کنند.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر خاطرنشان کرد: حدود ۵۶۰۰ دستگاه اتوبوس با عمر کاری کمتر از ۱۵ سال و قابلیت پیمایش مسیر‌های طولانی، در عملیات عظیم جابه‌جایی زائران اربعینی سال جاری مشارکت دارند.

اله‌یاری با اشاره به پیش‌بینی بیشترین سفر‌های زائران به مرز‌های شهید سلیمانی (مهران)، شلمچه و خسروی، افزود: برنامه‌ریزی‌های برای استفاده از ناوگان مینی‌بوسی و سواری کرایه برای پیمایش مسیر‌های با پیمایش کوتاه‌تر صورت گرفته است.

وی از بسیج همه امکانات و استفاده حداکثری از ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در جابه‌جایی زائران در مسیر‌های اربعینی کشور خبر و ادامه داد: هماهنگی‌ها برای استفاده از ناوگان اتوبوسی در اختیار دستگاه‌های اجرایی، صنایع و کارخانجات نیز در حال انجام است.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر تصریح کرد: با استقرار نیرو در پایانه‌های مسافری کشور، نسبت رصد و نظارت بر نرخ‌های پیش‌فروش و فروش حضوری بلیت سفر‌های اربعینی اقدام می‌شود.

اله‌یاری اظهار کرد: مشارکت هموطنان در پیش‌خرید بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سفر‌های اربعین حسینی، نقش مؤثری در مدیریت زمان و برنامه‌ریزی سفر‌ها و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت ناوگان فعال در این طرح ایفا می‌کند.

منبع: سازمان راهداری


12294043
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار دوغوبایزید ترکیه گفت: ورود کامیون‌ها از ایران به ترکیه در دوره اخیر حدود ۴۰ درصد افزایش یافته و به حدود ۳۰۰ دستگاه در روز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توزیع برق استان تهران گفت: به تازگی برق ۳ واحد صنعتی به دلیل استفاده از ماینر‌های غیرمجاز قطع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: پروژه انتقال آب از محل نشتی سد لار در قالب احداث یک تونل به طول حدود ۲۸ کیلومتر تعریف شد که تاکنون حدود ۱۶.۵ تا ۱۷ کیلومتر آن اجرا شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان چای از رشد ۱۱ درصدی تولید برگ سبز چای نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت ۹۲ هزار و ۶۱۸ تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام شرکت راه‌آهن گفت:افزایش ظرفیت قطارهای فوق‌العاده برای بازگشت زائران اربعین و سفر به مشهد در دستور کار قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد ماکو گفت که مرکز تجاری بازرگان برای افزایش تجارت بین ایران و ترکیه تا شهریور افتتاح می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد ماکو گفت که مرکز تجاری بازرگان برای افزایش تجارت بین ایران و ترکیه تا شهریور افتتاح می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی منطقه آزاد ماکو با تشریح برنامه‌های عمرانی این منطقه گفت: در سال ۱۴۰۵، ۲۴ پروژه عمرانی در سه شهرستان منطقه آزاد ماکو تعریف شده و یکی از اولویت‌های اصلی، آماده‌سازی زمین و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای حضور و فعالیت سرمایه‌گذاران ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی ایران در نخستین روز نشست وزرای دارایی و روسای بانک‌های مرکزی بریکس در هند بر ضرورت تقویت همکاری‌های عملی میان اعضای بریکس در حوزه‌های پولی و مالی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی با اشاره به وضعیت پدیده «ال‌نینو» و آثار احتمالی آن بر شرایط جوی ایران گفت: رفتار ال‌نینو در ایران یک به یک و ثابت نیست و نمی‌توان صرفاً بر اساس وقوع این پدیده، پایان خشکسالی یا افزایش قطعی بارش در همه مناطق کشور را پیش‌بی...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است