سیاسی 11:55 - 25 فروردین 1400

عامل حادثه نطنز اسرائیل بود/ دولت بایدن راه ترامپ را ادامه می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با غنی‌سازی ۶۰ درصد و پیام آن به دنیا اظهار داشت: در ارتباط با غنی‌سازی ۶۰ درصد طبیعی است که پیام فعالیت‌های ما پیام صلح‌آمیز است و همه این اقدامات طی نامه‌ای به آژانس صورت می‌گیرد و هدف آن مشخص می‌شود.

واعظی تاکید کرد: بنابراین اهداف ما صلح‌آمیز است. از سوی دیگر هرچه مذاکرات طولانی می‌شود فشار تحریم بیشتر خواهد شد و علی‌رغم اینکه دولت جدید آمریکا اعلام کرده فشار حداکثری ترامپ شکست خورده اما با حفظ تحریم‌ها نشان می‌دهد همان راه را ادامه می‌دهد.

وی افزود: همچنین ما نشانه‌هایی از اتفاق اخیر نطنز داریم که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی پشت آن بوده است. تصمیم گرفتیم راجع به زنجیره IR6 و غنی‌سازی ۶۰ درصد کارهایی را انجام دهیم.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص سفر لاوروف به تهران تصریح کرد: همه ابعاد همکاری در این سفر مورد بررسی قرار گرفته است. طبیعی است یکی از موضوعات مورد بحث هم برجام بوده و روس‌ها همواره حمایت خودشان را اعلام کردند و در این‌سفر هم بر این موضوع تاکید شد.

ادامه دارد...


11025332
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به دیدار خود با مدیران بانکی استان تهران تصریح کرد: در دولت، مماشات و تساهل با بی‌انضباطی بانک‌ها جایی ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه سفرای جدید چند کشور در تهران با «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای راهبردی روابط خارجی ضمن حضور در وزارت امور خارجه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس تصمیم کمیسیون تلفیق، افزایش حقوق حقوق‌بگیران به‌صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۰ تا ۴۳ درصد اعمال می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس طی پیامی انتخاب «هیبت حمد عباس عبدالجبار الحلبوسی» را به‌عنوان رئیس مجلس نمایندگان جمهوری عراق تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر خارجه بحرین طی تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی «قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» را جهت اجراء به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در حکمی نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند، عبدالناصر همتی را به عنوان رئیس کل بانک مرکزی منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت حمایت از بخش خصوصی، از تداوم پیگیری مطالبات فعالان اقتصادی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سخنگوی گردان‌های القسام و چند تن دیگر از رزمندگان فلسطین تاکید کرد: این شهادت مظلومانه و تروریستی را نشانه پیروزی رزمندگان مقامت می‌داند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است