سیاسی 11:55 - 25 فروردین 1400

عامل حادثه نطنز اسرائیل بود/ دولت بایدن راه ترامپ را ادامه می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با غنی‌سازی ۶۰ درصد و پیام آن به دنیا اظهار داشت: در ارتباط با غنی‌سازی ۶۰ درصد طبیعی است که پیام فعالیت‌های ما پیام صلح‌آمیز است و همه این اقدامات طی نامه‌ای به آژانس صورت می‌گیرد و هدف آن مشخص می‌شود.

واعظی تاکید کرد: بنابراین اهداف ما صلح‌آمیز است. از سوی دیگر هرچه مذاکرات طولانی می‌شود فشار تحریم بیشتر خواهد شد و علی‌رغم اینکه دولت جدید آمریکا اعلام کرده فشار حداکثری ترامپ شکست خورده اما با حفظ تحریم‌ها نشان می‌دهد همان راه را ادامه می‌دهد.

وی افزود: همچنین ما نشانه‌هایی از اتفاق اخیر نطنز داریم که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی پشت آن بوده است. تصمیم گرفتیم راجع به زنجیره IR6 و غنی‌سازی ۶۰ درصد کارهایی را انجام دهیم.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص سفر لاوروف به تهران تصریح کرد: همه ابعاد همکاری در این سفر مورد بررسی قرار گرفته است. طبیعی است یکی از موضوعات مورد بحث هم برجام بوده و روس‌ها همواره حمایت خودشان را اعلام کردند و در این‌سفر هم بر این موضوع تاکید شد.

ادامه دارد...


11025332
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران درباره مسائل اقتصادی کشور تاکید کرد که نشستی خبری برگزار خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه برای بازرسی از تاسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده دستورالعمل مدونی وجود ندارد؛ گفت: تا این موضوع تعیین نشود، فشار سیاسی برای بازرسی دوباره از تاسیسات بمباران‌شده و تکمیل عملیات دشمن پذیرفته نیست و پاسخ داده ن...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه انرژی خورشیدی، ظرفیت تولید تا دهه فجر به ۱۱ مگاوات افزایش خواهد یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری از پیگیری دولت برای اصلاح لایحه منع خشونت علیه زنان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۵۰ نماینده مجلس در بیانیه‌ای، توقیف و تعقیب نفتکش‌ها توسط آمریکا در منطقه کارائیب را محکوم کرده و تداوم اقدامات غیرقانونی از سوی ایالات متحده آمریکا را سبب بی‌ثباتی منطقه‌ای و پیامد‌های ناخواسته امنیتی و سیاسی دانستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به برخی شایعات درخصوص تغییر یا جابجایی وزرا در دولت گفت: اگر نقطه ضعفی در وزارتخانه‌ای وجود داشته باشد اصلاح می‌کنیم، اما قرار نیست وزرا تغییر کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، سقوط هواپیمای حامل فرمانده ارتش لیبی و جان‌باختن وی را به دولت و ملت این کشور تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه مجلس از اعلام وصول ۷ سوال ملی از وزرای علوم، امورخارجه، آموزش و پرورش، بهداشت، دادگستری و کشاورزی در جلسه علنی مجلس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: جلسه روز گذشته مجلس درباره وضعیت اقتصادی کشور موثر بود و آثار تصمیمات اتخاذ شده به زودی مشاهده خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ما نیازی به مذاکره با آمریکا نداریم و اساساً آمادگی مذاکره با «گرگ» را نداریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است