اجتماعی 12:53 - 06 فروردین 1404
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: طرح حریم ساختمان تئاتر شهر باید توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه و اجرایی شود.

شرایط نامناسب حریم تئاتر شهر؛ وزارت ارشاد تعیین تکلیف کند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا نادعلی با اعلام اینکه پس از سه سال تلاش شهرداری تهران توانست چهارراه ولیعصر(عج) را تا حد زیادی ساماندهی کند، اظهار کرد: قسمت شمالی پارک دانشجو به وضعیتی درآمد که می‌توان از آن دفاع کرد و دست‌فروشی و آسیب‌های اجتماعی در این قسمت به شکلی که در گذشته وجود داشت، مشاهده نمی‌شود.

وی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر، مسئله حصاری است که دور تئاتر شهر ایجاد شده و قرار بود طرحی برای ساماندهی حریم ساختمان ارائه شود. ما نیز به اندازه کافی و از جهات مختلف به این امر کمک کردیم.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه امروز حریم تئاتر شهر شرایط مناسبی ندارد، یادآور شد: مردم در دفعات متعددی به ما در این خصوص شکوه و گلایه کرده‌اند. امیدواریم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به وظیفه‌ای که در حفظ سیما و منظر شهری دارد عمل کند.

نادعلی با بیان اینکه منتظریم وزارت ارشاد جلسات مورد نیاز را در این خصوص برگزار و تصمیم‌گیری کند، گفت: طرح مربوط به وزارت ارشاد است و هنوز آن را نهایی نکرده است. در حال حاضر حصاری که دور تئاتر شهر ایجاد شده شکل خوبی ندارد و باید تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/


12170869
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حقوقی شهرداری تهران از صدور رای قطعی دیوان عالی کشور در تثبیت نهایی مالکیت شهرداری بر املاکی در محدوده منطقه ۱۰ به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت کالابرگ دهک ۴ تا ۷ در تاریخ ۲۹ آذرماه خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال احمر با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۱۴ استان تحت تأثیر مخاطرات جوی قرار داشتند، اعلام کرد: بیش از ۵۷۰۰ نفر از خدمات هلال احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت امور بین الملل قوه قضائیه از شناسایی پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین المللی حقوقی و قضایی اعلام کرد: پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین المللی شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست شهرداری تهران گفت: ۵۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تعامل و همدلی با فرزندان می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از کشف ۳۰ قطعه عتیقه‌جات در یکی از ایستگاه‌های متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ تهران گفت: ساخت وساز در فرودگاه مهرآباد فعلاً متوقف است و پیگیر وصول عوارض شهرداری تهران از شهر فرودگاهی مهرآباد هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره مرکز نیکوکاری شهید انتظامی، شهید محمد دشت آبادی گفت: همزمان با شب یلدا هفتادوهشتمین مرحله رزمایش مومنانه توسط این مرکز با اهدای ۳۸۸ بسته حمایتی به افراد نیازمند، به یاد شهدای انتظامی برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است