اقتصادی 20:16 - 05 بهمن 1403
بنابر گفته کارشناس بازار، صندوق‌های با درآمد ثابت برخلاف بازار سهام در هفته کاری که گذشت هر روز شاهد ورود نقدینگی بودند.

ورود ۲ هزار و ۱۳۹ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت

۲۴ مهرماه بود که هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار برخی نصاب‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت را تغییر داد. بر اساس این مصوبه، سقف سرمایه‌گذاری صندوق‌های با درآمد ثابت در گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی از ۴۰ درصد کل دارایی‌های صندوق به ۳۵ درصد از کل دارایی‌های صندوق کاهش یافت. 

صندوق‌های با درآمد ثابت که کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص عملکرد آنها در هفته کاری که گذشت بیان کرد: در هفته کاری که گذشت صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود نقدینگی ۲ هزار و ۱۳۹ میلیارد تومانی بودند و بازار سهام شاهد خروج نقدینگی هزار و ۸۸۹ میلیارد تومانی بود.

او افزود: در هفته کاری که گذشت صندوق‌های با درآمد ثابت هر روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه شاهد ورود نقدینگی بودند به طوری که به ترتیب به میزان ۲۰۸، ۱۲۷، هزار و ۱۷۳، هزار و ۴۷، ۱۵۳ و ۶۰۴ میلیارد تومان هر روز به این صندوق‌ها نقدینگی تزریق شد.

گفتنی است، پیش از این رئیس اداره امور صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس اوراق بهادار در خصوص فلسفه راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری به خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: به طور کلی پیشنهاد می‌شود سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری اقدام به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه کنند و اصولا این صندوق‌ها با همین هدف راه اندازی شده‌اند.


12145619
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محور‌های مواصلاتی کشور از روز چهارشنبه تا شنبه (۵ تا ۸ آذرماه ۱۴۰۴) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته کاهش ۱۰ درصدی ضایعات میزان تولید محصولات کشاورزی را حداقل ۱۰ میلیون تن افزایش می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از واکسیناسیون ۱۰۰ درصد دام سنگین و صنعتی علیه بیماری تب برفکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل کانون کارگزاران در خصوص بحث رتبه بندی کارگزاری‌ها و اصلاح این دستورالعمل نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی گفت: ۵۰ درصد گردشگری کشور در اختیار افراد کاملاً غیرمجاز است؛ افرادی که نه دفتر دارند، نه تخصص و تنها در فضای مجازی جولان می‌دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: اجرای سیستم صدور صورتحساب الکترونیکی در رستوران‌ها به عنوان یک گام مؤثر در جهت شفاف‌سازی مالی و جلوگیری از فرار مالیاتی محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه جایگاه‌داران عرضه سوخت گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، عرضه سوخت بنزین سوپر به مصرف‌کننده نهایی در حداقل زمان هفت روز و حداکثر یک ماه انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: میانگین توزیع بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا سوم آذر ماه روزانه ۱۳۳ میلیون لیتر در کل کشور بوده که نسبت به سال گذشته ۶.۷ درصد رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: براساس آخرین آمار بالای ۹۰ درصد دود لکه‌ها خاموش شد و کمتر از ۱۰ درصد دود مشاهده می‌شود که این به معنای آتش سوزی نیست، بلکه دود پس از خاموش کردن آتش است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است